dags för stan!

sminkad och tvekande står jag här och vet än en gång inte vad jag ska ha på mig! kan man ha leggings i det här vädret? jag menar, det kommer vara 6 plusgrader idag.. äsch, jag löser det.
angående mascaran jag fick från kicks - den ger vad den lovar, den heter; Double wear 'zero smudge lenghtening mascara', asså, jupp, den klumpar nada, men längre vet jag inte, för jag använder ju ögonfransböjare..
sen vad fan är det med mammor och att väcka sina barn tidigt på ett lov?! jag vill sova ut! och jag städar mitt rum när du slutar tjata och då jag gör mina läxor, är det för mycket begärt? bara sluta tjata! tanken av att flytta hemifrån när man är 19 är väldigt lockande, man kan ha fest när man vill, ut och in när man vill, ta sitt eget ansvar och inte låta någon annan bestämma över ditt liv. heaven for some maybe?
Oj, nu måste jag klä på mig, sen rusa till ica, snabbt hem igen, then off i go till stan för att möta upp paulina!
det låter stressigt, visst gör det? stress är en del av mitt liv - sadly. måste lära mig att leva utan stress asså.
men vafan, om jag skyndar mig redan nu så kanske jag inte behöver stressa, så hey hoé, i got to go!

sugar, spice and everything nice

dagens samhälle; Att bara vara sig själv räcker inte till.

just nu har jag kollat på GG, kärlek till den serien asså. vissa av dem kläderna i serien (de mesta) är så fina, i want! kärlek till dem också, haha. just nu gör man inte så mycket, lite snack på msn, och ska snart kolla klart på GG. köpte mitt efterlängtade svarta nagellack idag, och fick med en mascara, estee lauder, den verkar vara min dröm mascara, hmm. menmen who cares.
idag fick jag shoppa något iaf! och resten köps på lördag då jag ska träffa paulina, ska köpa den där AA - fodral wannaben från gina då (låt dem ha min stl, snälla!) har inte så mycket mer att säga än; lots of love till er alla!
och extra kärlek till dem som verkligen behöver det!

P&K

musik i mitt hjärta

därför bjuder jag på en video med Kevin Michael! :D

                              

citerat ur Veckorevyn; 
V; ''hur var du i skolan?''
K; ''Man kan säga att jag var populär hos dem opopulära, om du fattar''

27 dresses

idag var jag på bio och såg 27 dresses, vi stressade till filmen asså. missade typ 5 min av den också, men den var bra, den var iallafall inte dålig.
när jag kom hem tog jag det lurre, och kollade på tv, lite halvt på greys, samma på den där mary. som tog slut och nu sitter jag här :)
börjat tänka om jag ska ha skönhetssömn hela veckan :/ haha, eller så tar jag det bara när skolan börjar ;D
nej, gud, vill inte att skolan ska börja! ångeeeeeeeeeeest! tänk, efter det här lovet när skolan börjar, så är det hela 2 månader kvar tills nästa lov, världens bästa lov; sommarlov! hela 2 månader som är fyllda med nationella prov.. -.-
trevligt, visst äre? -.- vafan, får väl råplugga. måste ha bra betyg asså, sen är det bara att njuta på sommaren av en skolfri tid i hela 2 och en halv månad! fest någon?

besoooooooos!

everyone's fragile, and I'm starting to break

jag är rädd, men samtidigt hatar jag dig. kan du inte bara erkänna när du har fel! kan bara inte folk erkänna när dem har fel? nejnej, för alla måste alltid ha rätt, eller hur. det är inte rättvist allt det här. jag har upplevt så mycket, jag hatar dig vid såna här stunder, men jag vill inte förlora dig, men jag inbillar mig, du kommer vara kvar.

morgontrött *gääsp* och man måste absolut se ut som man gör va?

morgontrött. mona ligger i sängen. tröttisar vi är. ser ut som en uppsvälld apa just nu enligt mig själv, men vad ska man göra. 30 STM älskar jag just nu. lyssnade på bara dem typ igår. albumet<3 trodde aldrig att jag skulle digga dem så mycket som jag gör nu, men dem är skitbra, and i love theeeem.<3
det kmr vara så skönt med en dusch snart. jajaja, ska äta frukost nu. hej hopp puss på dig!

hej, jag är ointressant

gör inte så mycket just nu, har plattat klart håret och ska kanske ut snart, vi får se om jag orkar, men jo, måste orka, palla sitta hemma hela dagen som igår, kommer få ångest annars..
hoppas solen kommer vara uppe länge idag, känner en liten vårkänsla, haha. har funderat på att ta bort min blogg, jag menar, vem skulle sakna den? inte jag iaf. ju mer dagarna går, desto mindre känner jag för att skirva plus att allt jag skriver verkar så ointressant.

jag verkar vara trött på allting, och vet inte vad jag vill ha just nu i mitt liv. för när jag kollar på mig själv så har jag inte riktigt hittat mig själv - men kolla, det är det här jag inte orkar tänka på, orka tänka sådana här tankar! skit.
vill leva i nuet och bara njuta, och det ska jag. will do. har faktiskt inte så mycket att säga, som dem här senaste dagarna.
kollade igenom spanska boken, och nej, inget prov papper där inte.. -.- men får ta reda på info. genom människor då.

till sist; im good, its all good. jag mår bra.

pusssssssss

måndag,

och måndagar suger ju vanligtvis? idag suger det ju inte exakt, men tråkigt har man, hare bara chill idag. den som orkar dra ut i det här vädret - let me know. haha.
har spanska prov efter lovet, men har inget papper som vår spanska lärare skulle ge oss! han är alltid lika förvirrad typ. hur ska man kunna plugga? men för säkerhets skull ska jag kolla i min spanska bok sen, men tror fortfarande inte att han har gett ngt papper. men vi får se helt enkelt.
funderar på att se någon film denna trista måndag, stomp the yard maybe?

har inte någonting att säga, egentligen, så det här var ett fett onödigt inlägg. så nja..

besos.

its like this,

kröka är kul. kröka är bra. hahaha, har ändrat åsikt ser ni. mjo, det blir så ibland, man kan väl få ångra sig?
asså jag vill ha myyyyys pyyyyys just nu. finns det ngn vädur där ute? (a) passar bäst ihop med en, haha. nej, men orka. haha. Driver bara. menmen, här sitter jag, idag träffade man berivan som man inte träffat på typ .. 3 år?! shit. längesen.
anyway, kan inte bestämma mig för vad för låt jag ska ha på min press vafan, alla verkar deppiga juu! en glad låt ska det vara! :D searching..
dem ger miss secret agent 2 på tv just nu btw, trean tror jag, men orkar inte kolla, blev uttråkad när jag kollade, så därför sitter jag nu här, vid min kära data :)

haha, ha en bra kväll.
PUSSAR!

shopping!<3

idag har jag shoppat - så jag har slösat mina sista pengar jag fick när vi hade persiskt nyår. äsch, inte långt kvar tills den 28:de juu! jag har äntligen fått min tubtopp :D its green ^^ plus så new underweaaar :) och ett vitt linne, jag är nööjd i tell ya' :D kom hem nyss btw, har provat min tub topp, sitter här med den just nu faktiskt med min jeans kjol - jag vill ha sommar! vill sola. bli brun, bära solglasögon! bara chilla och hänga på stan med bara det jag har på mig just nu! längtan är stor efter sommaren. (speciellt med det här vädret.. -.- 'vintern'). Jag är fan solens barn, så hur ska jag kunna klara mig utan sol?
kaallt idag, borde inte bytt till min skinnjacka.. det får bli min everest i fortsättningen. har faktiskt inte så mycket mer att säga förutom att jag uppskattar min mami för allt <3 och att jag mår bra idag, och jag är glad att jag inte fick värsta hangovern imorse, haha. It's all good, people!

besos.

FUCK ME!

misstolka inte! asså fuck mig asså! jag har förstört mina ögonbryn totaalt!

yesterdaaay, typ eller idag(?)

krök igår, eller inatt, somnade aldrig. blev bättre än jag förväntat mig (blev social, you knoow). Tack till er som får mig att må bra, kärlek till er människor.
vi drog till stan och käka frukost vid 7, vem fan gör sånt? mjo, 2 som är hungriga och en som bara följer med bara därför.

det är tidigt, tidigt, tidigt just nu. orka blogga mer for now asså. konstigt nog är jag inte trött, fast jag inte sovit på typ fleeera timmar. power to that.

antar att jag ska säga puss nu va? PUSS!

USA<3

jag vill bo i underbara amerika, i los angeles. sol dygnet ruunt. gaaah. glad dygnet ruunt!
jag vill vill vill, av hela mitt hjärta. jag vill bo där. jag vill flytta dit. is it possible?
anyway, vet inte om jag ut idag.. the hills går på tv juust nu. som sagt; jag älskar lauren conrad. klädstilen, hur hon är som person också. jag som tyckte att laguna beach was the shit förut och att the hills sög. men nejnej, jag ångrar mig. jag älskar the hills!

jag är inte den du skulle vilja att jag var. Jag är helt en annan. En som har annorlunda intressen, can u still love me?

besos.

fredag, fast det känns som en lördag

'' you can change your clothes, you can change your hair - but that doesn't change your mind ''

image87

bjuder på en uppfuckad bild.

dagens musik



                          

gamla vänner

idag slutade vi 12.. hade kör innan, och vi börjar bli riktigt bra asså! :D nu gäller det bara att vara lika bra på scen, och inte få rampfeber i sista sekunden innan vi börjar.. -.- vi hördes eller kunde knappt texten förra gången. HAHA, fett syynd, alla tyckte att vi sög. and yes we did. vi sög.
drog sen till stan med valeria för att möta H och H där.. H var väldigt seg på att komma dit, och H2 var ännu segare! men det var kul, längesen man sågs ju. shoppade idag, en orange kofta/väst (svårt att förklara) och jag verkligen älskar den, har letat efetr en svart, men nöjer mig med en orange :) sen en grå topp/tunika. så slösade mina pengar jag fick idag, (inte allt, thank god! eftersom jag inte får mer pengar tills mitt studiebidrag kommer).
men det passade min budget. båda två för ett bra pris, i tell ya.

ska äta nuu.. :) bye!

du är vacker - utsidan också

vi bryr oss så mycket om vårat utseende. vi bryr oss om vad andra tycker fast vi inte borde, det är just det, varför bryr vi oss? varför? viktigast är ju just vad du själv tycker, våra åsikter ändras konstant, vissa dagar gillar vi vårt utseende, andra dagar tycker vi att det är det fulaste vi någonsin har sett. och jag stör mig skit mycket, alla har ju sina slitna dagar och sina söta dagar. men ändå glömmer vi bort detta, och då minskar vårt självförtroende, och vi ser inte det vackra hos oss. alla har ju sina fel, en har utstående öra, en annan har stora fötter, but hey guess what? vi kan inte se heelt perfekt ut! det är nog det vi inte vill inse, vi vill få det så perfekt nog som möjligt.
Jag gillar folk som har attityd, som är nyfikna, som är kaxiga, för hellre det än att vara blyg och inte säga något alls, jag har inget emot blyga nu, jag är själv blyg och fett med osocial, vilket jag hoppas på ska försvinna med tiden.
men man ska ju tro på sig själv egentligen, den som hackar på dig och kallar dig ful, gör ju det för att den känner sig avundsjuk. så varför äre så att vi är rädda för nya människor, och vad dem nu tycker, who cares, dem får väl tycka vad dem vill om mig och hur jag ser ut - det är den attityden man ska ha! men ändå är man rädd för att säga något fel, att inte säga något rätt.
fel fel fel, säg vad just du tycker, uttryck dina åsikter, man ska inte bry sig om vad andra tycker men ändå så gör vi det. Gör jag fel nu som säger att jag är vackrast i världen, att jag är snyggare än dig - vissa kan tycka det, eftersom det låter som att jag skryter eller ser mig själv som vackrare och snyggare än alla andra, eller helt enkelt bättre än andra. men vet ni vad? hur ska man annars få ett bättre självförtroende? Man ska gilla det man ser hos sig själv, ingen är perfekt, men alla har något vackert hos sig, det kan vara ögonen, det kan vara vristerna, det kan vara näsan eller någonting annat. Så vafan, man ska kaxa upp sig, skryta lite, men bara lite, och ta för sig och tycka att man är snygg, för om du inte gör det, hur ska du tycka om dig själv?
Vi är vackra och snygga, vi måste bara inse det.

here we go

idag haglade det .. -.- vädret mår inte bra kan man säga. det strömmade ner som ösregn typ! menmen, håret blev iallafall inte messed up! ^^ och det är jag glad för :) just nu känner jag att jag vill ha pengar, pengar, pengar!
AIK match, och resten ska gå åt klääääder! inget nytt träningskort, nejnej, haha. rockringen jag har här hemma hjälper, tro det eller ej XD ska köra med den varje dag, hihi.
just nu gör jag inte så mycket, är inne på plääjahäd och ska snart msn:a, visst äre ett roligt liv? på tal om roligt, idag skrattade jag som jag inte skrattat på en vecka typ, asså. alltid när jag är med nicole tillkommer skratt. hahhaha. följde med henne till solna C där hon skulle köpa lite grejjs, hittade inte exakt vad hon ville ha, menmen. 
efteråt hade jag gympa, den här gången var jag med, och det var basket. jag som inte är så förtjust i basket trodde inte jag skulle anstränga mig, men jag verkligen gav allt! HAHA. det var kuuul actually :D 
på sistone har jag funderat på att klippa lugg, borde jag? :/ är lite osäker på den saken, men längtar tills jag har långt hår igen så jag kan färga det ^^

nej, nu ska jag ägna mig åt att försöka inte tänka så mycket.
ciao! <3

är det bara jag eller är folk dumma i huvet? :)

HAHA, öhm, kan ni tänka er att en frukostflinga kan kosta ca 1 miljon? nej, INTE jag heller! XD SAAJJJK!  http://nyheter.se.msn.com/pengar/articlePS.aspx?cp-documentid=7846206

streeessssssssss

paulina, om du läser det här; TA BORT BILDEN OCH LÄGG TILL DEN DÄR ANDRA DU TOG PÅ MIG ISTÄLLET! -.-
jag är försenad idag .. -.- orka, vad fan ska jag svara när läraren frågar efter noterna till unfaithful? har sagt till honom två ggr att jag ska hämta den ur källaren.. men det blev ju inte av den här gången heller, hahaha.
jävla gympa, måste vara med idag! sen så har man glömt att göra spanska läxan.. great.
nu ska jag gå och käka macka med philadelphia.
besos.

endorfiner - dem finns.

idag kände jag mig glad, over the top och stolt när jag skrev alla svar på provet på ca 30-45 min.
Jag pluggade! Det unnar sig att plugga vet ni! :D plus så fick jag VG++ (haha, tror hon la till ett extra + för att vara extra gullig?) på min engelska uppsats om musik! :D
jag som har varit lite.. nja, inte direkt nere, vet inte hur jag ska beskriva det, men ledsen över att det var Paulinas sista dag idag, (flickan kom aldrig igår, så hennes sista dag, blev idag) jag kommer sakna
dina tokiga skratt, att flumma med dig på matte lektionerna och göra karikatyrer av lärare när vi klottrar, men vad fan är det jag säger, vi kommer väl att hålla kontakten? visst? det hoppas jag att vi gör..

image86

din bulle, du kommer vara saknad i skolan. <3 kärleeek.

begäret av godsaker slutar aldrig.. :D

HEJSAN SVEJSAAAAAN!
hahaha, idag har jag inte gjort så mycket, kom hem för inte så längesen, och sitter nu här, ska hitta något att äta och vänta på att the hills ska börja :D älskar the hills! mihihi.
anywaay, idag hade vi ju samhällsprov som jag pluggade på i helgen. Jag hoppas att det gick bra..
och det är inte slut än -.- imorgon har jag mitt omprov. hoppas att det går bra :/
sen måste jag bara säga att jag absolut, och då menar jag, VERKLIGEN ABSOLUT att jag älskar Lauren Conrads stil! hon klär sig alltid så snyggt! haha.

pengarna är zero, och jag vill bara ha mer och mer kläder.. ah, älska kläder, älska att shoppa <3

now i shall start my way in to the kitcheen, ladies & gentlemen. jag är ju hungrig!

PUSS!


today,

jag vill ha telescopic mascara! i miss it! bästa ever enligt mig dårå. jag som trodde att jag inte hade ngn mascara idag alls, fick en av mami, som vi tydligen hade köpt med varandra? haha helt oöppnad :D weeeiii.

idag äre ju måndag också.. Paulinas sista dag.. varför ska du sluta, kan inte du både jobba och gå i skolan samtidigt? please! :(

morgonen har gått åt att lyssna på joshua radin. orka deppiga låtar.

besos..


kan tiden gå, så att det blir måndag!

jag orkar inte, jag ska svara på 21 instuderingsfrågor om EU, har svarat på 13 hittills! JAG ORKAR INTE! jag orkar inte med söndagar! ÅNGEST! asså verkligen ångest.
kan det bli måndag, snälla, snälla, snälla!

OTH

yeaay, idag är det säsongspremiär för OTH! woho, jag som har längtat så! älskar den serien asså.
idag händer inte så mycket, ska nog göra det jag gjorde igår; plugga. trevlig helg va? men vad gör man inte för bra betyg? (inte så mkt egentligen.. but i try) måste ju skärpa mig, kan inte göra ett omprov på det här provet också, det blir bara för mycket..och om jag inte klarar av omprovet så måste jag gå om historia A i tvåan... -.- HATA!
jag orkar verkligen inte sitta ner och plugga.. asså det går inte, jag är typ för lat för att tänka när det gäller att vilja plugga.. gaaah, men aja. man kan om man vill, så .. jajajaj!
anywaay, jag vill ha så mycket, men har så lite pengar! money money money (8)
sen så kommer man inte se så mycket av P mer.. :(   vem ska jag nu flumma med på matten? 

Idag kommer Parlamentet på fyran kl.20:30! :D ska definitvt kolla. älska.

                                   image85

One Tree Hill, vill ha säsongerna, får helt enkelt önska mig det i födelsedags present?

besos.

shalala

idag har jag inte gjort så mycket.. skolkade från dem första två lektionerna eftersom mjo som sagt teater för småbarn i husby? no thaaanx to that! orka liXXooom. så jag drog till sista lektionen, vilket vill säga; matte lektionen.
guess what. jag var den enda där .. sen efter en kvart eller så kom irene. så totalt; vi var två st i klassen. BARA! knas säger jag bara. resten av kalssen pallade säkert inte komma tillbaks till skolan efter att ha varit i husby i guess.
efter mötte jag mamma i kista, där jag hittade den här söta toppen som jag bara måste måste måste ha!
är den inte söt? :D passar ju både till legging och byxor. its naaajs, i tell ya' !  

                                                                       image84
drog hem till mona sen där vi chillade ett tag, och sen bestämde vi för oss att dra till en vattenpips kväll i väsby, men det blev aldrig av. så vi träffade på nurcan och en halvtimme senare så var flickorna på väg hem..
jag drog hem 8.. på en fredag. lyckat där va? aja, man såg national treasure idag. den filmen var bra bra bra!
ska definitivt se tvåan! på tal om filmer, har jag bara lust att kolla på en till. maybe john tucker must die.. igen? det är alltid en av mina favorit filmer. we'll see.

besos. & buenas noches (vilket betyder =godnatt)

I've lost hope for now.

du lyssnar på nyheterna. du blir ledsen av det du hör och ser. du skulle så gärna göra allt för att hjälpa. för att göra allting bättre. men går det verkligen? du försöker tänka skarpt medans du kollar, emn hittar ingen lösning, du blir arg av det du ser, av att människor alltid måste skapa konflikter mellan varandra. visst är det så?
du ser på nyheterna om och om igen, och om ämnet kommer på tal diskuterrar du om vad som borde göras åt saken och vad som är fel. men vet ni vad?
igår satt jag framför tv:n och såg på nyheterna, jag såg EU och att dem skulle försöka stoppa krisen om miljön och vilka faror den ska komma med till vårt samhälle. till världen. till alla stackars människorna. något som dem borde gjort för längesen. att vatten nivån skulle höjas mer, att koldioxiden skulle vara mer vid nuläget, är något dem borde ha räknat med fast det stod något annat i rapporterna. moder natur. vi bor i moder natur, det är moder natur som bestämmer över oss, inte tvärtom, det är hon som har makten, inte vi. Jag såg på expediton istid och hur allt kommer förändras och har förändrats. och det var just där. där som jag tappade hoppet. jag har tappat hoppet om en bättre värld. En värld där alla ska leva i frid och fröjd. jag kanske är väldigt elak om jag säger att jag inte bryr mig mer, men jag gör faktiskt inte det. alla har nog tagit en titt och sett vilken värld vi lever i, oh jag bara måste säga att den suger. verkligen suger. vad gör du som en person? vad bidrar du till att göra allt bättre? jag försöker göra mitt bästa för miljön. jag vill plantera träd, 21 stycken har jag bestämt också, tycker du att jag är löjlig som vill gå runt och plantera träd så är det väl ditt problem, du som inte bidrar med något alls säkert.
men på ett sätt så kanske inte andra bryr sig om miljäön, bryr sig inte om vi går under, bryr sig inte om att vi alla kommer frysas till is maybe och dö frusna för att dem känner som jag gör och kände igår, att det inte finns något hopp? ta mig inte fel nu, fast jag känner att det inte finns något hopp kommer jag fortfarande försöka göra någonting, som att inte låta tv:n stå på stand-by, köpa glödlampor och köpa dem ekologiska kläder jag hittar.
alla vill ha en varning innan något hemskt händer. dem vill ha hjälp. dem vill räddas. men varför bryr ni erinte om vi dör för? ni orkar helt enekelt inte bry er om en bättre värld. och varför jag inte orkar bry mig, är för att jag är så trött på det hela, men jag har iallafall gjort något innan och har nu tröttnat på det, men ni som inte har gjort något alls kan inte säga att ni har 'tröttnat' varför jag inte bryr mig och varför just ni inte bryr er, är av en annan anledning.
Vi lever i värld där allt består av att för att någon ska ha det bättre så mår en annan sämre. Det kanske alltid har varit så?
ibland önskar jag att jag levde på 1600- talet eller vid någon liknande tid, där den industriella revolutionen inte hade slagit igenom. men samtidigt har vi fått så många bra saker av den industriella marknaden, eller?
men för att vi ska må bättre, så mår vädret sämre. visst man kan inte leva ett normalt liv om man ska analysera sönder allt, men gör något! vadsomhelst! ni klagar över en bättre värld men gör inget själva när vi väl har resurser och verktyg som gör att vi kan agera? det handlar om viljan innerst inne i allt. det är just du som kan ta dig ur en svår situation, ingen annan. det är just du som kan påverka det. Så som du nu kan påverka världen, men vill du det? orkar du det? men du kanske tänker; varför just JAG? men för i helvette, om alla skulle tänka så, så kan man fan inte göra någonting!
du har fakta, du har alla verktyg, det går att agera, men har du viljan?
Hopp, det är ett starkt ord. det är det som håller oss levande och får oss att kämpa oss igenom vår tillvaro. 
har du gett upp hoppet om vår värld, en bättre värld? eller finns den där i dig innerst inne? du kan, men har du den starka viljan att agera? det vet bara du. 

det här är vad jag tycker. det här är vad ni borde göra för en bättre värld. stå upp och agera.
Men är någon där ute villig att lyssna?  


sajkväder!

skulle lägga in en dagens outfit va? har ändrat mig, jag bangar på att göra det.
jävla sajk väder vi har, tycker ni inte det?! idag så gick jag glatt med håret uppsatt till skolan och hade sprayat på med min anti-frizz spray innan jag drog till skolan, så jag gick glatt (över driver, inte glatt, men kände mig nööjd)
och helt plötsligt så regnar det när jag steg av tåget i solna .. -.- det är inte det värsta, regnet blev lite mer, och det började hagla! och detta hände typ i 1 minut typ? säger ju det, SAAAAAJK-vääderrr! ingen plattning av håret för mig imorn..
sen så funderar jag på att skolka första lektionen.. jag orkar inte med pjäsen vi ska framföra, och om det är roligt att träna, men inte om man måste visa den för alla i klassen den här gången! -.- sen så vill läraren att vi ska ta oss till husby själva.. jag kan inget om vägen till ica i husbyyy .. (a) får se hur det blir, finns det inget annat sätt jag kan få mitt MVG på? på tal om betyg och MVG, så måste jag skicka iväg min uppsats om musik (eng) till mig själv så jag kan skriva ut den imorn i skolan. (har inte lärarens mail).
snart ska jag sätta igång att plugga historia också.. suck. har omprov på två historieprov på tisdag och ett samhällsprov på måndag.. gäller att plugga, men ska be om att få göra ena omprovet i maj, annars blir det bara för mycket på en och samma gång. Skulle kunnat plugga på mitt omprov idag, men har/hittar inte anteckningarna till just det provet. får kopiera av irene imorn .. igen (a) 

nu ska jag kila.
besos. 

onsdag,

ska jag ta en dagens outfit? har funderat på det, men det blir typ, nja jag vet inte.. för mycket som andra bloggar?
men vafan, man ska göra det man känner för. och idag, men bara idag så ska det finnas en dagens outfit. just testing. 'testing, testing'.

vi har en halvdag idag .. kommer förmodligen hem .. sen så hade jag tänkt ha mina fina ballerina tygskor idag, men ser inte ut att bli så, jag menar; kolla på vädret! -.- eller kanske har dm iaf, men kolla på klockan, måste nästan springa till bussen nu!

ingen press, bara tid. you'll be fine. varför? för jag finns vid din sida. 

muchos besos.


 

saved

just nu har jag tagit på min kläderna, har inte gjort så mycket faktiskt, ätit frukost och det där vanliga, sen kom jag nyss på att det är rihannas konsert på hovet idag! jag vill, men kan inte gå .. -.- ha så roligt, alla som ska gå.
ska sminka mig nu, ett väldigt kort inlägg, menmen. det kommer ett till. dett onödigt egentligen. menmen


you showed me the way, and i took it. you made me save myself. in other words; you saved me. thank u. 


besos. 

Ray-Ban + Rachel = love

there they are.. ray-ban brillorna. kan passa på att säga att det passar rachel bilson, och att det där kommer vara min nya hårfärg.

     image83

tisdag, S-S-SLIIIITEEEEEN!

det känns inte som en tisdag faktiskt.. vilken dag annars det känns som vet jag inte heller, men det känns iallafall inte som tisdag, haha.
idag tvingade jag mig själv till svenska lektionen och skolkade inte .. woho? och vi skulle spela teater som vi sen ska framföra för barn i husby. på fredag rättare sagt. vilket menas med att vi inte har svenska eller engelska den dagen, menas det att jag ska tillbaks bara för matten? orka.
så det gick faktiskt bra idag, och det var inte hemskt eller tråkigt, nejnej, det var kul, speciellt att se på när några i min klass övade på sin pjäs; rödluvan.haha, fast läraren sa åt oss att sluta kolla och göra vårt istället. men jag är tydligen berättare och styvmodern i hans och greta,  exakt vad jag ville vara, hmm, its all good people. måste dock läsa texten mer så jag inte är så seg på att berätta, vilket hände idag, haha.
jag har btw ett par liknande röda ray-ban brillor hemma, men det är från när jag var liten, och jag hatade dem, tack och lov att min mamma inte slängde dem då! så jag har kvar dem, och ska KANSKE använda dem i sommar, varför kanske? för att dem är inte fyrkant-runda(?) uran helrunda.. och inte pilotrunda, nejnej, utan runda som en ring.. så, nja, får se om det ens är fint att bära runt på dem på mitt feejs.
funderar på att göra min spanska läxa, fast å andra sidan så har vi ju halvdag imorn? tror vi har det iaf. då har jag bara en lektion.
mötte på sabbe i centrum idag när jag var på väg hem, vi kände oss väldigt slitna. :/ en sliten dag idag helt enkelt. och en trött dag, gäspade igenom hela första lektionen.
såg hills idag igen, den är så bäst för moi :D

its so hard to trust people. to trust your friends. Dont be nice, all you'll get in return is disappointment.

besos.

hanging on for hope? listen to music, my dear.

idag har det varit måndag, som brukar vara seg, men idag har det gått fort. Kom hem och proppade i mig Kellogs Al bran, haha. det var gott. ska börja köpa ett träningskort så fort jag får råd, tror jag, iaf. haha. kläder kommer först!
det finns mycket jag vill ha som jag har sett på sistone i affärerna asså
såg the hills idag, och vet hur lauren kände just då. i relate to it. menmen. the hills är bara så bäst. kärlek. haha. 
ikväll ska man kolla på american idol också. det är säkert audition fortfarande (?), haha, men det är bra, det är så roligt att kolla på auditions förstår ni! idg har jag varit duktigt och renskrivit (eller rättare sagt, gjort om det mesta) brevet från en av döttrarna till pappan (10 things I hate about you- filmen, uppgift, remember?) sen så har jag gjort en uppsats till engelskan. Im good. hihih. fast mjo, skipapde mattestödet idag, men who cares. orka matte, när man kan se the hills, och the OC plus så har jag varit duktigt och skulle inte hunnit med engelska uppgifterna idag annars (om man nu tar me tv-serierna.. och dem är fan ett måste! haha.)
Nu ska jag chilla och ta det lugnt efter ett hårt arbete vet ni ;) haha.

muchos besos. 


  

jag börjar digga DIG



asså jag DOG XD

im kinda worried about the world we're living in

jag kan inte få nog av min låt på PA. fint budskap har den också.. ^^ 
just nu sitter jag här, och så kom jag på imorse att jag har en spanska läxa att göra tills imorgon, men det är bara glosor tror jag (?) så det komemr gå fort att memorisera dem, förhoppningsvis, måste städa mitt sminkbord och sen så har jag inget rengöringsmedel för ansiktet längre! :O snacka om att när man vänjer sig vid en sak så äre svårt att vara utan, asså.. jag sov med nästan hela mitt smink igår, och jag kände m,ig värsta obekväm, ville bara tvätta av det, haha, har vant mig så mycket med att tvätta av det. thats good.
så nu när mamma drog ut så bad jag henne köpa rengöringsmedel/sminkborttagning åt mig :)
dem ger KYLE XY idag också, hihih :D det har varit en bra vecka tkr jag, fast i tors och fredags, var inte dem bästa dagarna, menmen.

sen kan folk komma med egna idéer och inte sno andras, tack?! va lite originella, och kom på saker själva och härma inte andra. orka inte vara sig själv.

besos. 

i love pizza, who doesn't?

idag har jag fikat med twinsen,  kurdtrollisen och min slyyyna. det var naajs. jag börjar digga café 60 asså.
jag åt bara en chokladboll (den var typ JÄTTEstor och asdyr!) medans alla andra åt mat, men jag hade redan ätit innan så, det blev en sötsak att äta då. chokladbollen kostade 30:- jag menar 30:- spänn för en choklad boll fast den var stoor, ja, där försvann resten av mina pengar, nu är jag HELT pank resten av månaden, vill ni fika med mig får det bli bk. älska deras brownies<3
drog hem runt halv 8 iaf, jag menar, det kändes fan tidigt på en lördag kväll.. hmm, fan och det är söndag imorn också -.- why dear lord, whyyyy? aja, skolan kanske inte är så dum ändå, ohooy, nej de är den nog inte. kanske längtar tills på måndag, eller inte.. (varför? hemlis).
åt pizza till middag när jag kom hem, älska vegetarisk pizza asså, måste prova på kebabpizza :/ jag menar jag är en blatte men jag har fortfarande inte prövat på kebabpizza, eller har jag? :S 
men whatever, antigen har jag eller inte, får helt enkelt beställa det nästa gång jag är på en restaurang.

besos.
 
 

herregud..

jag tackar för hur jag var när jag var 13. inte såhär iallafall.
ur artikeln:

Varför vill ni klä av er?

- För att det är fint. Och för att man får killar. Vi kommer ju hit för att strula.

Ute i foajén vimlar kopielika tjej- och killgäng som alla har sin egen åsikt om klädkoden.

En kille säger:

- Det är dåligt med klädregler. Vissa tjejer är lite väl lättklädda, men det är ju deras eget val.

En tjej säger:

- Det är äckligt att de klär av sig, man vill ju inte vika ut sig. Det är bara för att få uppmärksamhet och för att killarna vill.



http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1956188.ab

hej, jag är tråkig

helt seriöst, ju mer och mer jag tänker på det, IM BORING! det är synd om min framftida pojkvän i think, jag menar, am i funny? tell me, i need to knoow.
jag är inte den utanför skolan som jag är i skolan, jag är mer chill och skrattar dag in och ut i skolan, det kan samtidigt hända så mycket men ändå så lite, men har kul ändå. jag njuter helt enkelt. men utanför då? där kommer det, jag vet faktiskt inte vad det är, men vafan jag måste ta mig i kragen! bli mer kul helt enkelt, jag kanske ska supa ner mig själv eller vad säger ni?
här kommer jag och blottar allt jag känner, nja, det känns obekväämt så in i HELVETTE!
så därför ska jag bestämt sluta direkt.
nu ska jag väl lala runt och berätta om min dag va?  nåå. min dag bestod av att det var skit lektioner, en lektion skolkade jag på, min svenska lektion, men seriöst vem orkar spela upp en teater för småbarn i husby, okejokej, jag bedger, det är så lätt, jag menar ett lätt förtjänat typ MVG (kan lätt få MVG om jag bara anstränger mig lite mer)
så nejnej, ingen mer skolkning för mig, för jag är greta och hans styvmoder, ska huka mig ner och prata med en gnällig röst, elelr nej vänta, det är ju häxan,. jag ska låta lite elak men samtidigt leka en ängel, så vare nog?
anyway, nästa fredag ska vi iallafall dit, och nästa fredag sitter jag säkert hemma vid den här tiden också, ska jag falla för grupptrycket? det kanske är roligare då? jag kanske växer som människa då också, blir mer mogen och mer vuxen? jag vet inte. något annat jag inte vet är varför jag hela tiden tycker att mina ögonfransar inte är långa nog, spenderar en halvtimme (när jag inte är stressad på morgonen) framför spegeln för att förlänga dem med min fransögonböjare. till vilken nytta? dem kommer ju ändå ner igen när dagen är slut, jag menar, varför kan inte sminket sitta kvar hela dagen! samtidigt som jag skriver det här vet jag att jag inte kommer sluta spendera en onödig halvtimme framför spegeln. ibland känns det som att någon måste tvinga mig till någonting, men vafan, alla kan inte tänka på mig, jag måste tänka på mjig, ta mig själv i kragen och ba; NEJ NU GÖR JAG DET HÄR! det var ju jag som skulle ta fler risker? jag känner mig otroligt oerfaren, och jag är. nejnej, det är inte så jag känner, utan jag ÄR! verkligen ÄR!
..
nej, jag saknar honom, M. han måste man träffa snart, ska ba; snygga skosnören, villu strula? (a)

omg.. this is serious

omg, omg ,omg, omg ,omg, OMG! har ni sett hur mycket det har snöat eller?! detta är definitivt inte normalt, inte snöstormen som har hänt för första gången i kina på 50 år nu heller! men nejnej, fortsätt att inte bry er ett piss om det..
så idag fåre bli min everest jacka -.- and my lovely boots.. får se vad jag tar på mig idag, har börjat tröttna på att välja ut ngt specifikt, så tar bara någonting bara sådär.. idag kanske, haha.
jag vaknade 1 timme försent idag, vilket innebär att jag står här med blött hår, men det är lurre, plattar ju ändå inte längre, lite mousse i håret - klart! 

vilket jag har gjort nu, så det bär av till sminket.. och frukost har jag ätit också :) ska börja köpa kellogs fullkorn, det är bra för magen you knoow. hihi.
men nej, jag får skynda mig och se om jag hinner till historie lektionen.

xoxo

onsdag ..

jag kan inte sluta tycka att min pressbild är så söt på pa! en bild på kyle Xy och amanda ^^ dem är ju som gjorda för varandra, hihihi. en kyle XY borde finnas för alla tycker jag faktiskt, haha.
snart ska jag sätta igång med min engelska läxa, som är att se på film.. (a) 10 things I hate about you, efter det måste jag skriva ett brev från en av döttrarna till pappan.
sen så hade jag ett snack med valerius idag, haha. och ja, låt oss säga att det blev ett intressant samtal! HAHAH!
men you know the deal V.
jag sitter här vid datan nu efter att jag letat efter nagelfilen, jag hittar inte den .. :/ jag håller på att göra manikyr hallå, och då måste jag fila till dem lite fint innan, men nejnej, inget hittande av den försvunna nagelfilen.
måste bara tillägga att jag älskar the hills som går på mtv..(fast det är repris) fastnar för den, haha. den ska absolut ses mer, hihi.
i shall now enter msn and have fun people. (msn = kul? NOT! men vad mer kan man sysselsätta sig med va?) och eng läxan ska jag börja på snart. och nej, jag kommer inte glömma bort att göra den!

mitt eget citat för dagen; some great things comes free in life - like love..

xoxo


det går inte alltid som man vill..

som att en person inte vill ladda ner filmen åt dig.. eller är seg på att svara på sms när man smsar personen eller ringer den! -.- menmen .. föreläsningen idag gick bra.. fast jag lyssnade inte så noga alls, hade en skrattade flicka bredvid mig som inte ville hålla käften! undrar vem det var ,Paulina? ^o)
hinner nog inte ladda ner mina favvo låtar idag, för snart ska jag sätta igång med mina läxor, eftersom jag ska vara duktigt och råplugga tills den här terminen är slut, ska ha toppbetyg! så när jag menar att jag ska sätta igång snart, får det bäst vara om 10 min .. or else im doomed, people.. verkligen. 
analys av filmen har jag nu på mig tills 20 maj, man kan lämna in dem uppgifter man inte lämnat in i tid, så im lucky. 
och 10 orsaker att hata dig som jag måste se på för att skriva ett brev från en av döttrarna till pappan, kan jag göra imorn? så.. yesyes, så om 5 minuter ska jag börja på min spanska läxa. 

såg igenom rachel bilsons stil imorse .. asså jag måste bara tilllägga att jag älskar den brudens kläder asså! hon klär sig så snyggt.. :) mischa lite då och då också.. men inte lika fint, sen har hon nu såna där konstiga 70-tals byxor. Och om det är mode nu, det är fan fult.
nej, nu måste jag sätta igång. snart, nej nu! annars kommer jag aldrig göra läxan, plus varför dröja ut på det, för då missar jag ju gossip girl ikväll.. yesyes.
one more thing;

gå igenom din adressbok, ring alla vänner på den och be dem att följa med till flygplatsen, dem som gör det är vänner. dem som inte gör det är fortfarande dina vänner, bara inte dem närmsta. 

xoxo

bulleribusan!

haha, det ordet bara poppade upp i mitt huvud. satte just på star mile med Joshua Radin, bara för det vill jag nu ladda ner en massa låtar med honom! hihi.. det ska göras när jag kommer hem. en annan sak som också ska göras när jag kommer hem är att sitta och göra min spanska (inte samma läxa) engelska och skriva en analys av filmen rent som jag nämnde igår.. yesyes.
och idag har vi föreläsning(?) om högskoleprovet i aulan, så vi slutar 12, men samtidigt inte.. för att vi har lektioner tills 12 och seen är föreläsning resten av dagen, oh my dear lord, snälla jag får inte somna, vilket är det mest troligaste som kommer hända.
igår så påpekade min mentor framför hela klassen att jag (och 2 pers till..) inte lämnat individuella val papperet, och såg på mig med en ; 'told you so'- min. medans jag försökte lägga tll ett oskyldigt leende.. satt där och log som ett fån. så jag får hämta ett sånt papper för att fylla i idag, annars blir jag utan ett individuellt val.. (fast vet inte om det gällde för nästa år?) sen måste måste MÅSTE jag komma ihåg att kopiera historieanteckningarna som jag snart ska ha omprov på från någon.. som givetvis har varit på lektionerna hela tiden typ.

ska bara tilllägga att chris brown har jag börjat gilla mer och mer. tror jag bestämmer mig för att ladda ner lite låtar med han med :) hihih.

oj, sminkandet kallar!

xoxo

no day but today

matte matte och matte har vi varit med om denna måndag as usual.. men det var heelt OK för jag och paulina pratade mest.. haha, jag kan fan inte rå för det, vi har ju en idiot till lärare..
menmen, vi ska fan snacka med skolledningen! aldrig att jag ska ha den kvinnan som min matte lärare när vi har nationella provet snart, jag menar om man ska ha en lärare måste den personen kunna prata REN OCH BRA SVENSKA!
sen idag köpte jag största bullen som paulina hade fått syn på, men jag tog den, mohahah. (a)
jag har faktiskt mycket att göra idag egentligen.. har att skriva ett brev, och en analys av filmen 'rent' .. -.- för att kunna göra detta måste jag se filmerna först (det är nu man önskar att man inte hade varit sjuk eller för pratig på lektionerna.. ) och nej jag kan inte hyra dem .. -.- eftersom videoaffären vid centrum har nu istället blivit en livsmedels affär! hata hata hata, för då har jag bara ett alternativ .. att hyra vid stationen, och det tänker jag fan inte göra, för man måste betala om man vill bli medlem, och för att hyra måste jag bli medlem, så palla.. för att bli medlem; 150:- (I mean; COME ON!) och självaste filmen är 79 kronor.. -.- så ni kanske förstår min situation här va.
yesyes.. men nu ska jag kila :)

en sak till bara; bara för att man skaffar nya vänner ska man inte glömma sina andra vänner.

xoxo


i like to..

jag vill färga mitt hår nu nu NU! men aldrig att jag ska ha det permanent när jag färgar, nej.. jag vill få tillbaks min naturliga hårfärg sen :) för jag älskar min naturliga hårfärg.. så..
men gud, det är långt tills jag färgar håret. mitt hår ska få bli riktigt långt, SEEEEEEEN ska jag färga håret ^^
haha, inget vet hur mycket jag längtar. aldrig att jag ska klippa mitt hår så kort ever again! (förutom .. nät man hamnar i typ 50 års åldern såklart) när jag säger aldrig då menar jag typ 'när jag är så här ung'-aldrig inte 'tills jag dör' -aldrig. hihi.
men det kommer.
sen så vill jag ha sommaren. jag vill känna en skön sommarvind mot mig, genom mitt hår. och bara sitta och njuta av livet på stranden.. *suck* inte långt kvar. och då firar jag my b-day då också! snacka om att jag kommer ta mitt första baddopp så snabbt som möjligt jag bara kan när sommaren börjar närma sig! 
men tills dess får jag dagdrömma om sommaren så som jag har gjort dem senaste månaderna. 
och snart måste jag sätta igång och vara duktig.. (a) 

 xoxo

lördag

idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, mest varit hemma och pluggat .. eller nja, pluggat och pluggat, jag har gjort färdigt svenskan iaf .. och lite, lite matte (men det mesta fattade inte jag någonting av.. ) sen så skrev jag ett brev, men det var mer att jag 'skrev' ett brev, asså jag bara skrev ner det första bästa jag kom på att skriva bara för att det snabbt skulle bli klart och jag skulle slippa sitta kvar mer och skriva på det.. men nej, jag gör om det.. jag tycker det är kladd för det mesta så imorgon får jag skriva det. sen så snart måste jag lämna mitt CV lite här och där.
såg A Cinderella Story idag också .. men köpte ju förstås chips och choklad pudding innan ^^ som man njöt med medans man kollade :) jag gillar den filmen. den filmen är bra ^^ typiskt mig och chick flicks asså.

aja. har inget mer intressant att skriva (det här inlägget är så intressant va? *ironi*)
så nu ska jag bounca vidare.

xoxo

RSS 2.0