tjo

lalala, jag sitter och snackar med folk på msn här. kom hem från malleballe igår, kmr sakna henne tills vi ses. men kul vare i lilla växjö, haha :) ville bara skriva lite eftersom jag har bloggat så dåligt på sistone.
men mja, vet inte riktigt vad jag ska säga, haha.
hare bra. puss!

sex and the city!

att jag inte gillat serien förut. och bra att jag ändrat åsikt. så mycket att jag velat se filmen och idag gick jag och malin och såg den! den var bäääst! mys,skratt och lite gråt i ett. me love it :D haha.
jag har också fått tag i en väska, äntligen! sagt det eller? nu ska vi bara softa och kanske äta något? 
adam och eva på tv kanske också. yes. hare bättre bäst! miljoner pussar! 

i know you want this

jag kom fram till malle balle igår. efter långa timmar. istället för att komma fram efter 3 timmar så blev det typ 6. suck. trafikfel gjorde att jag fick ta buss från en stad till en annan och sen stiga på ett tåg för att sen komma fram. och det tåget var ju inte lite försenat! blev hela tiden 5 min mer försenat ju mer tiden gick. haha, men jag kom fram på kvällen, trött var jag och somnade nästan när jag åkte tåg. men när jag väl träffat malle balle, vare bra. har ju inte träffats på ett halvår!
vi åt kebab med pommes, gott! sen godis och film på kvällen. shrek 3 fick det bli :)

idag har vi shoppat och malin letade här och där efter en pennkjol, och flickan köpte en till slut och efter en massa 'ska jag?' och 'jag vet inte'. och jag har äntligen hittat en väska! haha :D

nog om det. nu ska vi kolla på film, eller vi får se vad vi gör. PÖSSEN!

baby, im just saying

just nu sitter jag här. både taggad och nervös typ. jag hatar att packa, inte världens jobbigaste, men jag orkar inte försöka klura ut vad jag ska ta med mig och vad som passar till vad. men packningen är färdig .. i think. bara jag inte kmr på att jag glömt att ta med mig något när jag väl är framme, haha. hmm, aja.
plus så orkar jag inte blogga heller längre.
kan berätta lite om dagarna som gått. nja.

i måndags degade jag hemma. det var helt enkelt en lat dag. I tisdags så träffade jag Paulina eftersom vi hade bestämt att vi skulle på bio. Jag shoppade medans jag inväntade Paulina innan bion. Jag stack till kicks och köpte ett par pilotisar som jag alltid velat ha. and they look good, haha. sprang också hit och dit (stress!) till alla HM jag kände till och kunde hitta i stan, eftersom jag har letat efter en bikini jag velat ha men inte hittat. den är rooosa, det säger ju allt? haha. men dem stl som fanns kvar var typ bara 36,38 eller 40. mestadels var det stl 38 .. -.- suck, alla andra har typ också velat ha den och köpt den före mig, buhu. förhoppningsvis hittar jag den hos malle balle. 
Anyway, jag och Paulina såg What happens in vegas, haha! Den var rolig. det fanns ett tillfälle då man hörde bara mig garva i hela salongen, haha. Men det var en gullig film också. i slutet blev man liksom; aw!
rekommenderar den :)

och igår drog jag med mami och klippte mina kluvna toppar och hon klippte sitt hår. vi blev båda mucho nöjda! :D gav ett försök till att hitta min bikini, men nej. ingen bikini. åt kebab med bröd också. längesen känns det som eftersom jag brukade äta det 24/7 förut. men det var mums, haha. 

nu ska jag kila vavavava. hare bäst! puss. 

  

come with me to the dancefloor

orkar inte beskriva och skriva så mycket om helgen. så berättar lite och lägger ut bilder.
i fredags så drog jag hem till paulina, hade inte träffat bullfittan på typ 2 veckor! vi snackade om killar och hur det hade varit i turkiet, sen så hade hon köpt en vattenpipa därifrån, så vi satt för det mesta och chillade och rökte. efter ett tag drog vi ut och chillade ännu mer, haha.


längesen man rökte vattenpipa .. det var naaajs :D


och väl ute muppade jag mig och sjöng typ.. haha.

sen i lördags så åkte jag hem till valeria, henne hade man ju inte heller träffat på aslänge! fick se hennes hund som hon fick för inte sålängesen. Charlie heter han och är typ jättesöt! :D vi chillade hemma hos henne en stund, sen drog vi ut med hunden, och jag bara måste säga att hon är lyckligt lottad, haha. men en hund innebär mycket ansvar också.. sen när vi väl kommit hem från den lilla promenaden så stack Charlie in i köket och pissade, haha fett synd! inte riktigt rumsren än va? haha, men det kommer.


här har vi lilla Charlie och mig. han är så söt!


det var min helg typ, haha. men nu ska jag dra. smell you later och pussar!



detta var kul

                          

lalala..

första gången på länge så har jag lust att skriva i bloggen, men det blir så segt nu förtiden för det känns som att man inte har något att skriva om. idag hade jag förväntat mig en solig dag iaf, vilket det inte hände .. lite soligt på morgonen men annars sen så började det regna när jag var ute (tack & lov att jag inte plattade håret som jag hade tänkt, annars; hej lejonmán!) köpte inget, för jag typ känner inte att jag har behovet av att köpa något just nu. har ju pengar, men nja, orka bara slösa dem på saker jag sen ändå inte kommer använda liksom. När jag hittar något jag behöver, ja då; then I'm gonna spend some! HIttade en friis & Co väska i Now clothing, men efter en stund bestämde jag mig för att det inte riktigt var en väska för mig, haha.
sen så börjar ju buss strejken imorn också? aja, syynd :/ menmen, vad ska man göra vavava.

bloggat färdigt för idag ..  eller för stunden, äh.
nu ska jag kila. pöss!

punkt

alla har vi olika saker vi letar efter i en kille, men just nu så tål jag inte killar som inte är sig själva när dem är tillsammans med sina kompisar. Behandla oss exakt likadant när ni är med kompisarna som ni gör när man själv är med er. vad är ni rädd för? ert rykte hos era kompisar? snälla ..


schteeeeeeeeeeek!

idag så drog jag & gulcan till rålis .. igen, haha, med hennes tvilling och deras kusiner. jag är solbräänd säger jag bara! :D och gud va skönt det var att bada, det var mitt första dopp, sent för ett första sommardopp, men bättre sent än aldrig! vi solade i typ 5 timmar, gah så sköönt det var att bara ligga där och dega med solen på en, sommarkänsla, plus att ipoden var på med reggae musik och skratt, hallå, sommar all over, haha. ville typ aldrig dra, menmen, tröttnade ju efter ett tag över att ligga och dega, (inte jag dårå! Men majoriteten vinner vavava, haha -.-) men jag är iaf solbrääänd :D

när jag kom hem såg jag nelson mandelas födelsedag firas på 24 kanalen, funderade över om den sändes live eller om det var inspelkad, men iaf, många artister var där och sjöng, och självaste Nelson Mandela kom upp på scen och höll tal :') *rörande*. Konserten var i London i Hyde Park (eller var det Hype park..?). Skulle viljat varit där, men fick se det på tv iaf. man glömmer ofta bort så lätt att det fortfarande finns en gnutta godhet i världen, man tänker alltid på det negativa, men idag såblev man påmind igen om det goda, hihi. 



hare bättre än bäst! puss!

varma vädret börjar ju titta fram!

igår bestämde sig jag & gulcan för att sola så vi drog till rålis, men solen verkar försvinna varje gång jag vill sola XD fett synd, så vi solade lite, men sen vid 3 tiden när solen försvann så tröttnade vi och hade noll tålamod på att solen skulle titta fram igen, så vi 'packade' ihop våra saker, och skulle fika på ett ställe hon kände till som hette zundaays, men det var stängt, buhu, gulcan blev lite ledsen där va, aw, haha. hon visade mig sin skola också, jag säger bara öhm ..  den liknar hogwarts väldigt mycket, haha! anyway, eftersom det cafét var stängt, så bestämde vi oss för att dra in till stan och medans försökte klura ut vad vi skulle fika, det fick bli coffeehouse, där köpte jag en slush, jordgubbsslush :D  (längesen jag smakat på en slush) och hon en kall kaffe latte? vilket jag tyckte var äckligt, men tydligen så finns det godare, det är än inte bevisat, menmen whatever, haha. satt där i typ en timme eller kanske mer och bara babblade och skrattade sen fick jag för mig att göra manikyr på henne, hihi. hade inte ätit lunch så jag klagade och vi drog ner till burger king vid 7, (jo jag vet, äta lunch vid 7? fick typ bli lunxh/middag) sen efter det hoppade vi på tåget och hem, men det var naaaajs :D haha. käkade lite pommes ändå när jag kom hem. kärlek till skräpmat för alltid! <3

här är pics;


another time, synd att det var stängt.


fikastuuund.





nu ska jag kila, pusspuss!


flowerblondie!

var är du när jag behöver dig som meeest?! dig och din galna humor! våra skrattstunder, se till att komma hem snabbt så jag kan träffa dig!<33

flo rida. ft Timbaland - elevator

                  
                           

I find my paradise when you look me in the eyes

jag och Paloma ska sola idag, men solen verkar inte vilja titta fram? :/ aja, det ska bli 22 grader idag eller något, snart tittar solen fram förhoppningsvis!
sen så saknar jag min flowerblondie! och bullfitta<3 men snart är dem hemma :D hihi. 
jag fick tag på chic tidning btw, haha. den är helt okej, kommer inte fortsätta köpa den dock när den sen kommer kosta mer, köpte den bara för att den var så billig, haha. orkar inte slösa mina pengar på tidningar mer btw, bara kanske lite då & då om jag finner tidningen intressant. teen vogue kostar ju mer nu :/ men jag vill ha den. aja, kläder kommer först, haha! 
nu tycker jag att solen kan börja titta fram va, så vi kan bli lite solbrända. 
hare naaaajs. pusselipusspuss
 

RSS 2.0