GIVE IT TO ME!

                                                                         image41
Det här vaselinet är helt perfekt - det hjälper mot flagnande läppar, och folk som har använt det har alltid varit nöjd med resultatet! Den kostar 10 kronor bara i USA, men i sverige 40 -59 kronor. GIVE ME!

I'm going to Hollywood!

 .. pfft, in my dreams. men jag skulle vilja åka till New York, sen hollywood, dem flesta kan inte tänka sig att vara en kändis, för nja, kändisar lever ju glamorösa liv, men dem verkar olyckliga för det mesta, äsch, det är vad man gör det till, dude. hollywoooood, i love you :)
hahaha .. jag vill ha ett peace armband har jag bestämt, sen sen .. om mitt studiebidrag kommer på torsdag så ska jag börja gymma! spinna, springa, you name it! jag behöver det, inte för att jag är tjock, nejnej, utan för att jag måste röra lite på mig och det finns ingen sport jag gillar så varför inte gym, plus så orkar jag inte vara så klen längre .. så lackskor + gym it is .. och en ny väska förstås ^^ eller vi får se, jag kanske inte orkar köpa en ny väska, who knows, men blabla, vad intressant eller hur? hahah, nej men pa är inte roligt just nu, och jag har tröttnat på att läsa bloggar, jag menar uppdatera era bloggar mer people!
sen ska fan min blyghet bort bort bort, schas!
och jag ska faktiskt chilla nu, för sen måste jag jobba med matten. cheerios hoes!

its tough

jag som trodde att jag skulle plugga för musikprovet, men nejnej, det blev inte av ..men ska skriva provet idag iaf. får väl skriva omprov sen efetrsom jag klart kommer få IG.
menmen, vad jag nu ska ta på mig vet jag inte, jag kan inte bara ta på mig något, jag måste känna mig bekväm i det jag har på mig just för idag .. inte för att det händer ngt spec. idag, nej, det är bara så jag känner varje dag, haha. what should I wear?
en dag kvar tills studiebidraget kommer, tror verkligen inte att jag kommer få det .. :/ men jag måste jöö, jag vill ha mina lackskor! (trodde förut att studiebidraget kom den 28.de, men den kommer tydligen den 31:a, så nu finns det lite hopp om att jag får mooooney! men vi får se .. )
nu ska jag faktiskt försöka klura ut vad jag ska ha på mig ..

kyle XY <3

jag skrev ett halvt långt inlägg här för en kivart sen, men det sparades tydligen inte! GREEEEAAAAAAAAAAAT! ÅÅÅÅÅH!
anyays, jag orkar inte bry mig mer, inte nu när gulliga och sötaste kyle XY är på tv.
ska kolla på det sen ska man hugga tag i pluggandet, eftersom jag har musikprov imorn.

en helt OK måndag

plugg, plugg, plugg! har mitt svenska omprov imorn, måste fatta det här med referat! kanske prova att googla på det? aja, men kom hem från stan för en halvtimme eller en kvart sen, jag som ville ha mina underbara slitna cheap mondays (som ser fula ut, men när man sätter sig på dem -me like, haha) men nejnej, min storlek passade inte mig eller en storlek större .. mina vader -.- kan dem inte vara lite mindre breda! äsch, får väl leta vidare efter några liknande byxor .. *suck* men äsch, efter att ha varit suris ett tag, så köpte jag iaf något annat! :D två guld örhängen, och en röd kappa, som det var 70% rabatt på, blev gladis då :)
sen så såg jag ett par vinröda lackskor som det var också rea på, men jag tror dem har dragit in studiebidraget NU (förut gjorde dem inte det, var bara jag som missförstod) eftersom .. nja, dem valde väl det .. -.- suck, så då kan jag lätt glömma dem där lackskorna.

nej, nu ska jag ta tag i svenskan, måste, fast jag inte vill!


äntligen

 .. är man färdigt med allt, fast jag har pluggat på svenska, så ska jag plugga lite till på det, jag behöver det, tycker jag :) så nu kan jag fan marshera stolt, visst? sen så fick jag reda på att jag hade en till läxa i grammatik boken i engelska, men hade redan gjort den där sidan förut, så behövde inte göra den, hihi
men det är så sköönt att alla är avklarade, äntligen liksom! :D
väntar på att coyote ugly ska börja på tv (den börjar klockan 20:00), men ska sen byta kanal vid klockan nio, eftersom 'allt en tjej vill ha' visas på trean.
haha, känslan av att 'I did it!' att jag pluggade, går inte bort, vill ju inte heller att känslan ska gå bort! - en otroligt glad känsla att jag är en duktig flicka, att jag har börjat skärpa mig, att jag känner mig stolt, och det får jag ju göra för jag har varit duktig! ^^

ska ta & ringa mona nu, flickan ville ha hjälp med sin uppsats angående kristdemokraterna eftersom hon inte har något internet, så klart att jag hjälper henne.

plugga - its worth it!

plugg plugg plugg - måste man så måste man

är färdig med matten nu, gjorde alla 3 sidor igår, spanskan är också klar, nu återstår bara svenskan och engelskan, two down, and two to go!
känner mig lite stolt, haha :) men ska nog inte göra det nu, när jag väl varit duktig och klarat av alla fyra, då jag ska marschera stolt för idag. haha. men ska roa mig lite med internet nuu.

music is the best alltså - hur kan man leva utan det? kärlek.


orka ..

usch asså orka, orka med gnäll, gnäll, gnäll från min irriterande och jobbiga mamma!
ja, jag vill lägga mig 3 på en lördag, jaha och?! jag får det om jag vill, det är fan bara lördag!
och så frågar hon mig varför jag inte pluggar, ja men jag pluggar om du bara slutar vara så tjatig om allt! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
aja .. kollade färdigt på rush hour 2 för några minuter sen. den var helt okej, men inte lika kul som ettan eller trean. funderar på om jag ska kolla på gustaf 2 idag istället (kollade aldrig på den igår) men vi får se, kommer antagligen inte göra det. annars kan jag ju ringa någon, fast dem jag vill ringa kanske ligger och sover?

Jag älskar min pa låt btw .. texten<3

pluggdags

ska börja plugga snart. idag har jag som sagt varit med slynan, hon drog för en halvtimme sen. vi åt på burger, andra gången i rad för mig, but its all good, vafan skräpmat is the shit!
dem har nog inte något speciellt på tv idag .. förräns lite över klockan 10, då äre rush hour 2, varför inte kolla på det liksom :) jag måste verkligen plugga ordentligt nu, jag menar jag kan nada om referat, tänk om jag får IG på det igen?! its the end of the world för mitt svenska ämne kan jag säga, jag ska fan behålla mitt VG .. plus så är jag nära ett MVG så varför inte kämpa & plugga hårt så att jag får till mitt MVG i svenska!
matte å andra sidan som jag ska göra snaaart .. eller typ nu, nöjer jag mig med ett G, men om jag satsar på ett G kommer jag säkert få ett IG på nationella, and thats no good. nej, satsar på ett VG, måste nog göra det. GAH, jag & studier - ingen bra matchning.


jussstee .. det var en sån här jag snackade om innan, men jag vet inte riktigt om jag vill ha en sån :/




   
         image40

godmorgon

vaknade för inte så längesen, exakt innan slynan ringde och frågade om vi skulle hitta på något, and that we shall people.
ska hoppa in i duschen nu och sen plugga lite.

jag vill ha en sån där american ape .. något hette det iaf. lägger upp en bild sen i think :)
lalala .. I WANT MONEY!

gustaf 2

nehepp, msn vill inte funka! ska nog ta och titta på gustaf 2, fast jag kommer säkert somna medans jag kollar på den, klarar nästan inte hålla mina ögon öppna .. eller nja typ, haha.

jag vill ha myspys - men det kommer fifan!

mitt i natten sitter man och har tråkigt ..

har just nu snackat färdigt i telefonen med mona, som somnade medans .. -.-
säkert ingen rolig inne på msn heller för den delen, men vad vet jag, ska give it a try och se om man kan ha lite kul .. med msn. visst, troligt.
borde lägga mig, men nääe. ville fan se klart på first daughter vilket jag inte gjorde, får se resten imorn, inte för att den var tråkig eller så, men för att mona ringde mitt i, och känner mig taskig om jag dissar henne för en film, men men ..
kanske kollar på gustaf 2 senare inatt .. om jag vill få mig på ett litet gott skratt & inte har ngt att göra. 
ska logga in på msn nu .. (snälla, låt det vara roliga people inne!)

filmkväll

sitter här och gör nada, idag var jag & mamma på bk (burger king) och käkade angus burgare .. den var faktiskt god, sen så hade den samma sås som jag älskade som dem brukade ha på kycklingspetten i kinarestaurangen här i väsby vid stationen, men det var innan dem bytte ägare .. så dem är inget vidare nu, fast det var typ 3 år sen jag åt där sist, så det kanske har blivit bättre(?) vad vet jag ..
anyway, snart ska vi kolla på film ^^ first daughter ska vi kolla på, köpte den just idag också. och  .. Gustaf 2 .. :$ vad..? om man har ettan, måste man ha tvåan XD plus så gör katten en på glatt humör!

gud va skönt att det är helg fast jag har spanska & 3 sidors matte tills på måndag, och svenska omprov eftersom jag fick tillbaks mitt svenska prov på referat idag som jag gjorde i tisdags och på det fick jag IG så ska ha omprov på det på tisdag och sen har jag en text som jag måste öva på inför engelskan eftersom det blir läxförhör på det på tisdag.. japp, inte lite att göra, wish me good luck!


thank god, its friday!

idag för första gången är jag inte stressad, är typ klar med allt, ska bara ta på mig mina söta, varma & rosa strumpor och lägga in skolböckerna i väskan, sen är jag,ready, and set to go.
fast förstås, jag har vaknat tidigare än vanligt, men vad gör det, känns skönt med en morgon utan stress.
idag händer nog inte så mycket, ska kanske shoppa med mamma(?) .. eller shoppa och shoppa, det blir inte så mycket shopping, ska nog prova mina favvo cheap mondays - jag bara måste ha dem! - sen köpa en topp från gina som jag kikade på sist jag var i stan (fett irriterande, kollade provade, men köpte inte den just då .. ).

Jag är pank, helt pank, och jag vill så gärna tjäna lite pengar, men jag verkar aldrig ha lite tid för att skriva ett CV, eller så brukar jag bara glömma bort det ibland, får helt enkelt hitta en tid och inte glömma bort det!
jag tar vilket jobb som helst .. men inte bk eller donken -usch nej! 

image39
Jag med min halloween peruk, när jag hade kortkort hår (har det nu men inte lika kort).
yes i know, det är patetiskt! men jag saknade mitt långa hår så mycket att jag satte på den i en min & tog lite bilder .. :$


 

plugga? naaah

jag kanske har haft fel om dig, du kanske inte är den jag trodde att du var, anyways, du kanske är eller inte är, när vi två är blir det bara tjafs.

sen så har jag tänkt på att min blogg bara är ''idag har jag gjort såhär''
inte för att det är ngt fel på det, men ska kanske jag vet inte ..
plus så vill jag ha sommar nu, nu, NU! ingen vill det mer än jag, trust me, jag är solens barn och jag läängtar, alltså verkligen, VERKLIGEN längtar tills sommarn! jo, tack jag vet att jag skrivit ett sånt här inlägg förut, nästan exakt likadant, men äsch .. ^^

pluggandet gick inget vidare .. jag har bara gjort typ 3 tal eller kanske en eller två mer, men inget mer, matte är helt enkelt inte min grej, jag kan inte sitta still när det gäller just matte, (okej andra ämnn också, men matte är muuucho mer!) så då får jag väl faila på läxförhöret imorn då ..

helg, helg, helg imorn!

idag har varit en tröttsam, jobbig men ändå en helt OK dag.
torsdagar är inte någon favorit dag exakt eftersom det är så många lektioner, samma med onsdagar.
men idag har det varit bra. its GOOOD.
Jag har fått MVG i kör, woho *happy,happy*
och sen ett G i samhälle! jajaja, jag vet, jag vet, ett G är inte något att vara stolt över direkt, men vafan! jag fick iaf inte IG, satsade på ett G, fast måste kanske börja plugga mer .. någongång förra veckan hittade jag mina gamla prov som man gjort i nian, där fick jag åtminstone ett VG i samhälle, vad har hääänt? nej, skärpning!
sen så har jag VG/MVG i svenska! ITS ALL GOOD PEOPLE!
det börjar komma nu, och jag ska fan försöka, även fast jag inte kommer orka eller .. äsch, kommer inte orka anstränga mig att få ett VG i matte, haha. MEN JO! hahaha.
vi har 'prov' imorgon i matte iaf, med 'prov' menar jag läxförhör om kapitel 4 i matteboken, it will be fine, vet ni varför, för jag ska råplugga, och jag ska börja exakt nu!

ITS BULLSHIEAAAT!

                                        image36
ÄT MER!
jag menar, kolla, och om tjejn är modell för chanel, hon är fan 18 år och är spinkig som fan! kläder ska inte ha size 0 eller dubbel-0, kläder ska bäras av männiksor som har kurvor, eller, som har en ass, och en kropp där kläderna kan se bra ut på, man ska inte ens .. asså .. gah.
säger bara ensak; om jag hde sett kläderna på en annan modell kanske jag hade velat ha dem, men just nu, i just think they're UGLY!
BULLSHIT MED SIZE 0!

Onsdag

ÄNTLIGEN funkar min data igen! Och telefonen! :D
idag hade jag bara en lektion, woho, vi skulle tydligen ha musikprov, vilket jag inte visste så jag blev fett orolig och trodde att jag inte skulle kunna någonting alls, och så vare ju, och därför föreslog många att vi skulle ta provet nästa gång, eftersom hälften(?)av oss inte var där. *woho* får se till att plugga tills nästa onsdag.
efter så skulle jag träffa mona i stan, jag satt där i tåget, och helt plötsligt fick jag syn på en pytteruta på Metrotidningen med en bild på heath ledger .. död. Jag trodde dem typ drev, eller att det var att han skulle dö i en film eller något liknande, men nej, han hittades död igår eftermiddag i sin lägenhet. snacka om att jag var chockad, verkligen chockad, trodde aldrig att han av alla kändisar i hollywood skulle dö just nu, trodde han skulle spela in fler, fler filmer och leva lyckligt tills hans blev jättegammal, men det är inte som man alltid förväntar sig.
Det är så synd, jag som nyss hade fått reda på det, fick värsta attacken och skickade sms till mona, men hon visste redan om det fick man reda på sen.
Fett synd om hans dotter men hoppas han vilar i frid. R.I.P.
 



I stan gjorde vi inte så mycket, jag köpte bara en sak som jag letat efter så mycket .. mest chill pill. mat; KEBAB!<3
men nu ska jag ägna mig åt pa, som jag inte har varit inne på i sens .. någongång i mitten av förra veckan!

lev varje dag som om den vore den sista. hare bra :)

studiebesök i riksdagen.

lalala, jag sitter här och bara degar framför datan. vill fan att min morsa/jag ska hitta kvittot till min kära ipod, så jag kan byta ut den, den är redan trasig & sönder efter ett halvår, det är inte ens mitt fel, jag menar, sladden håller på att gå av, och hörlurarna är liksom sönder, så vill fan byta ut den, har ju ett års garanti, om vi bara nu kunde hitta kvittot ..
dagen har varit bra, mycket skratt & glädje innehöll den. det är alltid flum med paulina annars, haha.
idag åkte klassen på ett studiebesök i riksdagen. om jag fortfarande hade varit i sis, kanske jag hade lyssnat något mer noga, men i det här fallet så höll jag på att somna varje gång kvinnan som gav oss rundturen babblade om  .. rummen(?) eller hur riksdagen blev till, något sådant iaf, mobbad som jag är var jag den enda i hela klassen som tog med sig sitt block XD .. vilket var jävligt onödigt eftersom jag knappt skrev några anteckningar i den, (ja, jag kände mig mobbad, jag menar, plugghäst?) det enda jag väntade på var att gå in i rummet där dem har möten, ni vet som kommer på tv? (om ni nu fattade .. ) som vi till sist gjorde, en mycket snygg väktare ledde oss dit ;) ögonkontakt han & jag, två ggr hallå ;) *hihi*
så satt vi där i 10 min, och danne kan tydligen inte sitta still i tio min, så han satt där med sina skakande ben, rastlös. stackarn måste sova mer! men lyssnar han? nejnej.
efter det drog vi hemåt efter att ha tagit lite stora broshyrer/tidningar(?) och kvinnan visat hemsidan till riksdagen.
och vet ni vad jag fick reda på?
en kille blev vald till riksdagen när han bara var 19/20 år! han blev vald när han gick ut gymnasiet! vilket parti frågar ni, miljöpartiet!  kände mig lite sådär, hoppfull för ungdomarnas åsikter, haha.

men vet ni vad, nu ska jag byta om till bekvämare kläder, så där chill, och bara ta det lugnt.

saknaden

jag orkar inte bry mig mer om dig än vad du gör om mig. du kommer inte höra av mig på länge, så du vet.

idag var vår första lektion musik, (PLÖÖ!) och jag insåg redan när jag satt i tåget på väg mot skolan att jag saknar min musiklärare så jävla mycket asså. jag saknar när vi gick i nian och klassen, vi var alla olika, men samsades så bra, som en liten familj. mina favorit lärare var just Rob, min musiklärare som jag nämnde nyss att jag känner stor saknad efter, och åsa, som var våran svenska lärare fram tills 7an och våran klassföreståndare innan dess tror jag(?) håller inte koll på hur länge exakt. och sen så äre ju Darren, som var våran SO lärare, att få folk att älska en lektion är svårt gott folk, men han lyckades, jag blev alltid så glad när jag upptäckte att SO var våran nästa lektion, samma sak med musik<3 Rob hjälpte mig så mycket vid slutet av nian. nu så arbetar han bara deltid tydligen? men måste hälsa på dem någongång, och berätta att det är fan han som ska vara min musiklärare, och inte den vi har nu! Åsa var mest snäll och förstående, ialla fall mot mig. I miss it helt enkelt, fast jag vet att man borde blicka framåt istället för bakåt. men som sagt; saknad<3


just another wednesday ..


idag skippade jag gympan igen, haha, orka med hinderbana. menmen .. sitter här med nicole, har tråkigt, eftersom flickan sysselsatt sig med annat.

jag hoppas jag vinner i kenzas tävling idag .. ha velat ha sådana örhängen så jävla länge nu, men aja, om någon annan vinner så är det bra för den personen :) kan känna sig lottad.

onsdag, idag, NEEEJ, ingen heroes mer på TV! :O how will I survive? plööö, alla serier är fan borta, längtar tills dem kommer tillbaka, typ som DH, heroes, greys. tur att ugly betty började igår.

sen så längtar jag tills feb -sportlovet, ska kanske åka till malin, eller kanske helt enkelt åka dit på en'skolvecka' fast över helgen när hon har fest eftersom hon fyller år, men vi får se hur det blir. 
 
nu ska jag kila, hare bra :)


get it?

det finns kända och okända saker. Och därimellan finns det dörrar.

deltar i ..

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

christina aguileras nya video, save me from myself ^^

"Dear fans,

Today is a very joyful and special day for Jordan [Bratman] and I as we welcome our first son into this world.

In honor of our love for each other and our growing family, I have put together a special video for the song "Save Me From Myself" off my Back to Basics album. This video is very dear to me as it includes actual footage from our personal wedding video!

Just a little something to say ?thank you' for your undying love and support. It is in no small part because of you that I live such a blessed and wonderful life!

Please download and enjoy...

With all my love,

Christina"



                               

jag vill, jag vill!

Den här sångerskan kommer till hovet den 12 mars! och jag vill gå, gå, GÅÅÅ!
biljetterna släpps imorgon, men har jag pengar? neeej :( jag är paank, måste verkligen få ett jobb, så man kan paya för det här!

image34

pluggiiisssh

idag ska jag plugga, har redan börjat vafan. känner mig stolt lite sådär.
har gjort häften av instuderingsfrågorna i samhäll. plus så skrev jag fel igår natt, jag menade inte historieprov, utan samhällsprov. men det kommer förhoppningsvis gå bra, sen så får jag inte glömma att skriva mitt cv på datan idag, får väl göra det på kvällen antar jag, för hinner inte nu på eftermiddagen, har mucho plugg. det känns ovant, att jag, sogol pluggar hårt, men man förändras mot det bättre gott folk! ;)
sen så längtar jag fortfarande tills sommarn! asså VERKLIGEN längtar, ingen gör det säkert lika mycket som jag, jag tänker på sommaren nästan konstant. sommarn är lika med kärlek och romans för mig, nej, jag menar inte att jag hoppas på något just då .. -.- jag menar det känns extra ljuvligt på sommaren. jag menar jag fantiserar till & med om sommaren, haha.
längtar tills jag åker till malin, fast växjö är värsta regnhålan .. haha. att jag känt flickan i 13 år. i love her, hihi ^^


jag vet inte vem jag ska tro att du är, men jag brukar lita på min instinkt, och något säger mig att du inte är den jag vill ha, den jag letar efter, men vad vet jag, kanske dömer i förhand. men ändå, ingen bra känsla har jag iallafall.


tröttis ..

nej, men orka att det är söndag 'imorn', ska bara sitta & plugga. orka. men måste nog, har historieprov nästa måndag så kan lika gärna börja plugga på det & matte.
sen så äre många kändisar som är antigen gravida eller har fått en liten bebis på sista tiden, verkar som en
''vi föder bebisar'' period i hollywood, haha. nej, men bebisarna är söta <3 ^^

nej, nu ska jag slänga mig in i min ljuvliga säng & bara sova<3


tråkigt? kör på det här

Välj månaden du är född på:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Grey - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because I had to
Shirtless - because I've got abs

resultatet?
I smoked with Paris Hilton because I have AMAZING boobs!

biomyspys .. stryk det där med myspys


idag drog jag & nellie på bio. vi skulle se national treasure, men nejnej, eftersom flickan sa att man inte skulle boka och att platser skulle finnas kvar, fast jag hade sagt åt henne att det inte alls skulle vara så, så var det slutsåld när vi kom dit. nellie ville se alien vs predator, men jag ville se cassandras dream. efter att vi stått där & försökt övetala varandra vilken film vi skulle se så bestämde vi oss att köra sten, sax, påse. nellie vann .. -.- (just min tur!) jag menar jag slösade min sista hundring för den här månaden, och den kommande för en slem -döda, döda, blod- film? haha, anyway, innan filmen skulle börja hörde nellie; jag hatar dig, från mig minst 10 ggr.
men vet ni vad? jag hatar sådana filmer, det är ju som en skräckfilm för mig, men blev inte rädd, det var bara jävligt äckligt, fullt med slem och blod hela tiden. men filmen söööög.

anyway, just nu sitter jag här bara chill pillar, springer fram & tillbaks till tv:n eftersom sagan om konungens återkomst är på fyran, vill se den men ändå inte, orkar inte, men vill, så ja, därför springer jag fram och tillbaks, haha.

har bytt designen på bloggen btw, vad tycks? jag tycker att den är helt ok, fast är fortfarande lite osäker.


förvirrad?

jag vet verkligen inte hur jag känner, just nu finns du inte i mina tankar lika mycket som förut.
jag saknar dig, jag gör det. men vet jag verkligen vem du är? för det känns som att jag bara skapat en bild av hur jag vill att du ska vara, jag känner dig inte tillräckligt väl, men ändå så fanns du i mina tankar konstant.
du verkade vara den jag letade efter, fast många andra tyckte att jag hade fel, att du inte var den för mig.
just nu, känns det som att du bara kommer vara ett minne, nej det kanske låter taskigt?
det är ju inte så jag menar, allt jag menar är bara att, jag inte vet någonting just nu, jag vet inte hur jag vill ha dig.
ska du vara en vän, bara en vän? eller så mycket mer?
men jag tror nog att jag vet, att jag har mitt svar innerst inne i mitt hjärta. jag måste bara få reda på det.
crazyyy.

@fredag

jag är hos mona. tjejen taffsar på mig .. -.- ja, mona jag vet du har inget kärleksliv, men jag vill inte vara den som blir utsatt av dina små .. begär .
gaaaaah, haha, flickan drar med mig tills tinsen nuu .. latmask som jag är, jag orkar inte :( jaja, fika bjuder hon på iaf, hihi ^^
bakelser! <3

jag.måste.se.den!

Jumper - heter filmen, och jag bara måste se den! rachel bilson är också med ;)


stress!

nu är jag stressas, men det var duschen, var där i en halvtimme, fast det bara skulle ta 10 min typ .. de var nog för att jag lät tankarna sväva iväg. damn! jag skulle nog ha inte tänkt så mycket.
tänkte på det jag & malin snackade i telefon igår. jag vet inte vad jag vill just nu, är lite förvirrad.
men tack för att hon, min blondinblomma, står ut med mitt tjat <3
nej, nu ska jag hitta något att ta på mig, fast jag inte vet vad!
annars kommer jag förseeeent, & det ska inte hända för jag har varit en duktig flicka hela veckan & kommit i tid och varit på lektionerna .. (a) så, inte ska jag komma försent idag heller inte.

wtf?

fick nyss syn på bc:n på playahead. en kille hade slagit ner två 9-åringar stod det, sen så kollar man in snubbens gb för att se vilka svar han har fått. Svar som; ''fan va du är feg!'' , ''skäms!'', eller typ ''idiot'' hade jag räknat med, men inte att folk skriver; ''du är cool!'' , eller något som '' det är bra!''
man ba; wtf? fan vet jag, personen kanske drev, vem vet, men om det nu hade varit seriöst eller det kanske redan är helt seriöst, iallafall, att man hör folk säga ''bra'' till att en kille som är några år äldre slår ner dem som är mindre än honom.. det är fan hemskt. jag menar, hallå, för några månader sen såg vi vad våld orsakade i vårt samhälle! 
jag blev förvånad. hade inte räknat med att man skulle ''heja'' på personen.
aja, sajk sajk sajk!

iallafall, idag var jag skittrött när vi väl hade slutat, sista lektionen var klassråd, en av våra Bit.Rektor var där, vi fick snart veta att han var där för att snacka med oss om dem nya antagningsreglerna för universitetet, och att dem verkställs 2010 (?) vilket är det året vi tar våran student. blev både förvånad men samtidigt inte när hälften av våran klass inte ville plugga vidare.
han sa faktiskt något som hela klassen ba whööt?
Bit.Rektor; ja, ni är så stökiga, och bryr er inte alls. (vissa trodde tydligen då att han snackadew om hela skolan)
en kille i klassen; ah, dem dära ..
Bit. Rektor; nej, inte dem, det är bara ni!

jag blev lite förvånad, att våran klass är den mest stökiga & dem som skolkar mest .. tydligen?
shit asså, han berättade också att man inte ska gå det här programmet om man inte vet vad man ska bli? ångest någon? nej, men plugga kunde man göra & sen kanske om ett år eller två så vet vi vad vi vill bli, bara vi får bra betyg & sen kommer på vad vi vill bli, så äre ju lungt, föreslog våran mentor. bra plan.
jag faktiskt gillar min historia & samhälls lärare, som också är min mentor. alla har värsta respekten för honom.
ingen tjaffasar någonsin mot honom. dem tjaffsar om våran mattelärare säger åt dem att dem får gå ut ur klassrummet, så börjar dem tjaffsa (vissa), men om det ärr han, nejnej, ingen säger något, utan bara plockar undan sina saker och går ut. som sagt, mannen får så otroligt mycket respekt från oss.

anyway, nu ska spana in lite bdb, pa & så, sen kanske jag ringer malin, vi får se. om jag har lust haha.

rooney i mitt <3

jag absolut har börjat älska det bandet alltså!
I'm sh-sh-shakin'! sh-shakin' now, noooooooow yeah (8)

idag hade jag bara en lektion, så nu sitter jag här & har absolut inget att göra, har laddat ner så många
rooney - låtar jag har kunnat hitta. indiepop in my heart, haha.
jag åt innan jag drog från skolan men känner mig hungrig(?) aja, får hitta något att äta, fast jag läste veckorevyn igår & det stod att om man nu vill få platt mage(?) (man måste ju gå ner i vikt för att få platt mage?) eller så vare att gå ner i vikt, men aja, så ska man äta var tredje timma, så att man inte går runt & känner sig hungrig emellan, men fuck that! jag vill äta, haha. nej, nu ska jag hitta något att käka i köket.

+ älska mellandagsrean i år ;) hittade massa saker.


Lé, så ler världen mot dig

idag var typ en bra dag, fast ganska tråkigt, den blev ju inte bättre på svenska lektionen. Det är otroligt hur mycket folk påverkar mig, helt seriöst.
villu inte sitta bredvid mig? troru jag vill sitta bredvid dig eller?
anyway, det är otroligt hur ett leende kan ändra ett humör, asså verkligen, om folk log mer mot varandra, så skulle det finnas mera människor som var gladare/på glatt humör.
jag har fan bevis. idag när vi slutade efter svenska lektionen drog jag hemåt, väntade på tåget.
på vägen hem, fick jag ett leende, det spelar ingen roll vem det nu skulle ha varit för min del, men det typ på något underligt sätt hjälpte, när jag fick ett leende emot mig, så började jag le tillbaks, sen efter så typ blev man glad, hihi.
men nu ska inte folk tro att jag har gått & blivit kär nu, bara för att jag blev glad efter att någon log mot mig. nejnej, det var bara vad jag behövde at the moment, och det hjälpte. så le, så ler världen mot dig.

it starts today

nu har skolan börjat! woho .. *ironi*
nej, jag hinner inte blogga, ska vara duktig flicka & göra två sidors matte fast jag inte orkar.
fast det har varit måndag - också känd som hatdagen - så har det varit roligt, det beror ju mest på sällskapet man hade, haha. 

har fastnat på min pa låt btw .. <3
nej, nu ska jag faktiskt sätta mig i soffan & kolla lite på tv, & plugga så snart jag ätit så.
 
 

musik är det bästa, dude! <3

kollade nyss på klockan, att den är 4, det känns mer som typ klockan 7, aja .. konstigt :S
väntar på one tree hill avsnittet, sådär typiskt söndag, man degar hemma, man pluggar inte, fast jag nu tagit hem matteboken :/ äsch, vafan, söndag är ju typ värsta sista dagen av lovet i detta fall, annars äre ju sista dagen av helgen, & ibland ångestdagen, man gör det bästa av det, och från & med imorn får jag fan inte komma försent! (..eller skolka för den delen heller för att jag vill sova mer, hihi) så .. imorn får jag hoppa upp ur sängen så fort klockan ringer, fast man ligger i sin ljuvliga säng<3 det är så sköönt att sova! ja, jag är lat, men försöker att inte vara det så mycket mer längre. en strategi för att inte komma försent mer till skolan är ju att lägga fram kläderna man ska ha på sig imorn, för det brukar bli mycket klädprovning på morgonen annars, vilket gör så att jag kommer försent.

And I promise myself, even though it don't always come easy
Gonna learn from my pain, never explain. Do it my way, that's what I say
Promise myself , I'm the only one who will believe me
You can try to bend but you ain't breakin my dreams

yesyes, idag har jag laddat ner vanessa hudgens av någon anledning + massa one tree hill låtar.
för dem som inte vet, så har jag blandad musiksmak, lyssnar typ på lite av allt.
 


ångestdagen - söndag

jag orkar inte med falska människor.
jag orkar inte med att det är skola imorn.
jag orkar inte med solna gymnasium.
jag orkar verkligen inte med att jag blir tagen för givet.
och mest av allt, jag orkar inte umgås med dig, ja, jag vet att det låter taskigt, men du går mig på nerverna.
get away from me, please?

its all good

idag vaknade vi vid 1, haha, jag ville inte upp! ljuva säng<3 vi kollade på the notebook igår kväll, snacka om att vi storbölade båda två på slutet, och efter att vi upptäckt det började vi skratta, (jag skrattade samtidigt som jag grät .. haha :S .. typ) anyway, gråtfärdiga drog vi till ica för att köpa taco sås, och tortilla bröd + mer saker som man inte kan göra om man ska göra taco/tortillas.
anyway, idag så drog vi till stan vid halv 4 typ, malin köpte sina röda lackpumps, medans jag köpte ett par av cheap mondays som jag kollade på förra veckan men inte visste riktigt då om jag ville ha dem, men jag älskar dem, haha, sen så drog vi till slussen, malin hade tjatat om Monki, men till malins besvikelse så hittade hon inget där.
nej, nu ska vi kolla på freedom writers, kanske lite lip där också?

 just det, glömde nämna att det är en sann historia.


tröttisar

idag vaknade jag & malin vid halv 9 -.- min morsa försökte väcka oss kl 8, men det var omöjligt, vi ville inte vakna. snacka om att jag var trött, vi skulle dra till VIP rean i MQ som var i kista kl 8 -10. gosh, inte var det tidigt inte ..
anyway, vi fick med oss två saker var, hihi ^^ eller malin fick 3, flickan köpte ett par friis &Co. örhängen också.
i like, i like, sen efter det stack vi till solna efter att mami också skulle träffa sina kompisar där också, aja, vi handlade mer där också, typ värsta bra där juu! jag köpte en t-shirt från gina, där det står; ''THINK GREEN''
snacka om att det är så jag, i love it! ^^ sen så .. en annan tröja typ rosa/röd från HM, men orka beskriva den, haha, den var ganska vanlig .. typ, malin köpte typ en likadan fast ändå lite mer olik än min, & vit.
aja, jag tackar min mamma för dem två sakerna jag hittade i MQ, eller jag menar som hon hittade, hon är ju värsta fynd hittaren! hon hittade till & med saker åt malin, haha, synd att hon aldrig hittar något åt sig själv :/
vi åt på grekisk restaurang idag också(det smakade gött!)samtidigt som vi hade skräckfilmer som samtalsämne, snacka om att jag tycker att dem är psykade, never ever att jag ska se en skräckfilm .. eller vissa thriller filmer.
aja, jag & malin kom hem för inte så längesen, snacka om att vi är tröttisar, just nu har vi bara dragit på oss mjukisbyxor (ah, lite av en njutning, haha, när man verkligen är tröttis, nu fattar jag vad ebba won sydow menar .. )
och ska bara ta det chill pill, sen på kvällen äre film dags! ^^

today is the day

everytime you walk into the room, im afraid to move .. i'm weak, its true, i'm just scared at the ending.

idag ska jag hämta upp min blondinblomma vid 4 i stan, flickan har åkt från växjö till stockholm, det var 6 mån sist vi sågs!
anyway, har typ några andra 'ärenden' att hinna med innan.
plus .. så har jag just upptäckt att jag gillar ryan adams låtar, hmm, man lär sig något nytt varje dag, gott folk!

RSS 2.0