fallen angel

jag är typ trött på allt, men snart kommer sommarlovet. och sommarlov är glädje, visst? det finns ingen som inte skulle hålla med va?
jag har plugg idag också BIG TIME! den här helgen får bli lugn, ska bara vila upp mig, idag simmade jag med klassen på gyman, haha det var naajs, men jag har fett dålig kondis! det måste jag bättra på hallå..
plus så ska jag bli smal till (inte för att jag inte redan är smal) till sommaren. ja, jag ska svälta mig. NOT.
HAHA, so not. nej, men gymma som fan.. om jag nu orkar, haha.

folk är så manipulativa nu förtiden och går på vad som helst, det är synd.

nu ska jag tralla ner till centrum, för jag är hungrig!
pussss


daidododo

jag villju va somduuuu, abidobidoaah(8)
hahaha. sitter i skolan, ska skriva en text till en låt. orka.

du inser nog inte hur mycket du betyder för mig,fastjagkänt dig påsåkorttid. tack förattdu finns




saaajk tangenter vill jag barapåpeka.

allt o inget

ett år har redan gått och det är bara några skoldagar kvar. det är det självaste tiden är bäst på, att rinna iväg..
ett helt år har gått, och det känns som att det var igår jag gick ut grundskolan, och som jag började gymnasiet.
ett nytt år innebär förändringar och förändringar har det blivit angående det mesta. vissa saker ändras mer än andra, och man antigen gläds åt det eller inte. man tar det som det kommer. Man börjar märka att man själv förändras med tiden och folk runtomkring en..
Dilemman, tankar förekommer mycket, man börjar oroa sig för vad man vill bli, tänk om man inte får sin dröm uppfyllt och tänk om det inte blir som man alls har tänkt sig, men samtidigt orkar man inte tänka på det, för man ska ju leva i nuet. något jag jobbar på, och har blivit bättre på. Man orkar inte tänka på framtiden, för ja, då börjar man oroa sig, så den dagen den sorgen.
När man var liten kunde man aldrig tänka sig att man skulle gå igenom dem förändringar och saker man har gått igenom eller att man skulle börja oroa sig så mycket för så lite som egentligen är så mycket.
Ibland tar man en titt i spegeln och känner sig nöjd, men andra dagar önskar man att spegeln inte existerade i rummet. Självaste insidan och utsidan.
i nästa sekund tänker man på allt man har och borde vara tacksam, visst borde man? Och man är det för det mesta och man tänker tillbaks på det som har varit och på det som är.
tankar, tankar, tankar! vi tänker för mycket visst gör vi?!

därför ska jag inte tänka så mycket utan börja vara duktig och tänka på min analys som jag måste göra av djungelboken..
puss påerr

bubbly boo :)

GAGAGAGAGAGAGA, jag har juust vaknat typ *gääääsp* och fan va sköönt det var med att sova!
nu ska jag se om något plugg blir gjort, vilket jag hoppas det blir men vi får se, för svenska är jobbigt, och jag funderar på att sitta och göra 1000 push ups som thessan på metrobloggen.se
men vi får se, visst får vi?

EN STOR BIG PUSS!

(inlägget skrevs för en ca en timme sen btw..)

morsdag,

igår var det ju morsdag, och jag var pank, eller nja pank och pank, jag hade 200 spänn, men köpte mitt efterlängtade långa linne/klänning från gina + donken så kvar blev typ 60 spänn och jag hittade nada på bara 60 spänn..
så då bestämde jag mig för att göra en kladdkaka med grädde på, måste ju ge någonting till mamma, så det fick bli en kladdkaka, haha :) grädden smälte fort dock, för att kakan var så varm.. XD
                 

                       image110


-

tro är något som inte kan bevisas.
vi tror och förlitar oss på våra vänner som gör oss till bättre människor.
men när det börjar finnas tvivel i den tron, och den börjar försvinna så tar rädslan plats i den.

give it to me, pleaseee

image109

jag är med och tävlar om en jättefin klänning som jag har typ velat ha.. as länge!
här är länken till tävlingen, och den här tjejens blogg är faktiskt najs att läsa också.
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2678380

.

du fick mig alltid att skratta. jag glömde bort allt. saknar skrattet, men saknar inte dig. den du blivit eller blev, gillar jag inte. du kallar dig riktig, men du är inte det. inte en riktig vän iaf, sorgligt nog önskade jag du var här nu och fick mig att skratta.

please please please

pluggat. har 3 omprov. gud, hjälp mig. idag behöver jag all tur i världen för att få G på alla. wish me good luck.. gonna need it, babes. pusspuss och hejhej!

därför att det är onsdag

jag har tråkigt, jag har inget att göra och jag skulle egentligen varit och simmat nu men kan inte vägen till sundyberg, varför var dem tvungen att välja Sundyberg av alla paltser, varför inte vasalund? menmen, får ge mitt allt på nästa gympa lektion så jag behåller mitt G. jag skriver dikter, men dem suger för det mesta,
visst gör dem;
we drive on the road of destiny, dont know were we're going
life is as you know it, even if you want it more showing
you wanna drive without a doubt into the headlight night, but is there a map  
a map of direction, oh yes my dear tell me, do you have it?

men wth, den är skriven nu, nu till något annat.. frågan är bara vadå, oh, chokladboll maybe? man kan alltid äta när  man inte har något att göra, men jajajaja.
puss och hej, tack och hej!



nöjd nu marie?

the shadow of today will embrace the world in gray

chrisitna aguileraaa, kan inte människan komma till stockholm igen någongång? det var senast i sjuan hon kom, kommer ihåg hur mycket jag tjatade att få gå, men ja. ni vet mammor och konserter speciellt vid den åldern, och vem skulle följt med mig vid den åldern?
men en dag ska hon komma, för hennes musik är underbar och glädje, och den gjorde så att jag orkade en gång i tiden. snälla kom till sverige! kärleeeeeek.

just nu är jag inte ett dugg stressad (yesyesyes!) har packat bikinin för dagens simning, men vi får se.
och orka min mamma, jag vet när jag ska gå hemifrån, du behöver inte påminna mig om hur mycket klockan är var femte minut! GAAAAAAAAAAAAAAH! säger ju det, människan vägrar att jag ska ta mitt eget ansvar. suck, MEGASUCK!

sen så vill jag bara påpeka att jag älskar the war in your bedroom med A Change Of Pace<3

NU äre dags för mig att dra ut ur huset och mot bussen för en musiklektion med min 'kära' musiklärare -.-

PUSSPUSS HEJHEJ!


sommarlov - kom!

hej hopp snopp, nu ska jag bums i säng och sova ut tills imorgon då jag har simning (funderar på att skolka där va, men vi får se) och musik (varför gud varför?!) vill bara tillägga att jag har asmycket plugg och hoppas att jag åtminstone får G på alla..

ska försöka blogga mer också, men har haft så fullt upp att jag inte har hunnit.

men puss och godnatt!

den här har jag letat efter!

och jag som trodde den hette något med goodbye? sajk.

                        

keep on going

Jag har plugg,  och press press press, STRESS STRESS STRESS! jag vill inte bry mig, men måste.


join me in the middle of ecstacy

jag fantiserar om sommaren och visst märks det av dem senaste inläggen? 
men samtidigt tänker jag på så mycket, som hur jag ska hinna med alla prov som är innan skolåret är slut.
jag fick iaf G på mitt matte nationella som jag var så orolig över att få IG på! tack gud! jag som trodde att hoppet var ute för min del och jag var tvungen att gå om matte med ettorna nästa år (även om jag skulle göra omprovet, för omprovet är typ mycket svårare).
jag är pank, och har bara haft råd med att köpa ett armband och en hoodie. men vafan, jag orkar inte klaga, dagarna kommer snart gå snabbt och veckorna också och då kommer man fram till slutet av månaden då jag får mitt studiebidrag(hoppas jag) eftersom jag har varit duktig och inte alls fått över 10 % på frånvarorapporten!

kom att tänka på en sak, jag har aldrig haft ett nattdopp, och det ska fan göras i sommar, me wanna iaf..

men nu ska jag bara ta det lugnt. puss.


sunny day, please dont go away :(

det här är typ 'sista' varma dagen.. imorn och resten av den veckan är det typ 10 grader varmt bara -.-
men vafan balkongen finns ju alltid och därför ska jag nu dra mig ditåt för att sola, lite brun måste man bli!
väldigt onödigt inlägg men kände för det haha.
men anyway nu ska det bli lite tanning!
PÖÖSS!

pluggis

balladalidila balladaladali balladalidila shalalalala! idag har jag suttit hemma tråkigt nog fast det har varit så fint väder, men är man tvungen att sitta hemma och plugga så är man. har pluggat samhäll och matte.
igår drog jag till stan med Sambra, vi köpte varsin glass från 7eleven och drog ner tills kungsträdgården där vi bara chillade och snackade om nästan allt. det var naajs. man fick riktig sommarkänsla också konstigt nog med musiken från skolbarn som sjöng där på scenen, men mest från min ipod, haha!
vi fick syn på en parad som gick genom stan förresten, det var naajs, fick mig att tänka på brasilien faktiskt, hihii.

just nu gör jag inte så mycket, spelar msn spel med paulina, och det ska jag fortsätta med! hon får inte vinna den här gången!
så puss och hej!


friday, what a thankful day

jag har juust skrivit färdigt mina läsloggar! YES! naajs, nu slipper jag få underkänt på det, en uppgift avklarat och typ 9872695 kvar bara!

kom och tänka på en sak,
depplåtar berör en så mycket, man kan relatera till dem ibland och dem finns som tröst, partylåtar är glädje och samma med glada låtar med glada texter. musiken finns där, vare sig man är deppad eller glad. den finns där när ingen annan finns där vid din sida, och den vägleder dig. tack så mycket.
sen vi människor, vi ser bara saker vi är utan, fast vi egentligen borde ta en titt på dem saker vi redan har i vårt liv.
le mot världen och världen ler mot dig. vi säger att världen är sjuk, men ska vi kalla den dålig eller en möjlig värld? Vi kan kalla den möjlig, för det finns så mycket vi människor kan göra åt den, men istället för att stå upp så sitter vi kvar och kollar på. som sagt, viljan finns ju där, men kanske inte lika mycket som den finns hos andra, men först kommer viljan sen agerandet. vad vill du?





tudeliduuuuu (8) :D

tjoho! haha, idag är det torsdag, min värsta dag, alltid den dagen då jag är som tröttast, men det är ändå luuugnt - för dagen har inte varit så dålig, den har varit helt okej.. tror jag, haha. jag vet inte.
men anyway, hade nationella(muntliga) i engelska idag.. and im happyhappyhappy! för jag fick MVG! :D
menmne, som sagt, torsdag är min dag då jag är som tröttast så därför ska jag ta och relaaaaaaax vid the television!

Pöss!


i want sum08!

längtar tills utsparken för treorna är. längtar tills i mitten av juni. längtar tills jag får ta mitt första nattdopp, och längtar så otroligt tills jag bara kan njuta av sommarlovet. Sommar är min bästa årstid, solens strålar träffar en och man är lycklig. jag tänker inte att den här sommaren ska äga för man vet aldrig, men att man längtar som fan och att man ska ta vara på varenda dag är åtminstone något.
Anyway, idag var det ju nationella på morgonen - jag fick reda på ett svar, det hjälper att man hjälper varandra, haha. ett poäng är ändå mycket, det kan skilja ett poäng från ig, vettni! ;D haha.
idag har jag also shoppat, me like. är nöjd. och ska inte köpa något mer den här veckan alls annars kommer jag inte ha ngt kvar resten av månaden och månaden har liksom bara börjat, så nääe.

livet stora gåta - älska, glömma och förlåta? visst vare så?

pusspusspuss!



redan tisdag?

vilken underbar dag det är idag, haha. när jag vaknade sken solen igenom fönstret. och jag har faktiskt vaknat senare än beräknat, tyckte jag förtjänade det. vaknade halv 8, får se om jag hinner till tåget, och om jag gör det, då har jag gjort mig själv förvånad.
försökte plugga matte igår efter att jag stängt av datorn och trallat ner till centrum en stund, men gick det? nej. måndag är typ en 'oh nej, jag orkar inte' , för man gör verkligen inte det, speciellt inte med matte.. haha.
dagens dilemma är fortfarande inte löst, it will be sooooooooooooon! :)
Terminator serien var bra igår btw.. tyckte jag :D hade förväntat mig lite.. lite mer spänning menmen, den är ändå bra. ska definitivt fortsätta kolla plus så tycker jag att han i serien är en sötis ^^

men nu ska jag fortsätta sminka mig och bara njuta av allt och tare lugnt tills jag drar, which means - no stress.

pusssssss!


solen värmer

den verkligen gör det, solens strålar är glädje och dagarna rullar på, jag drunkar i skolarbete och kommer förhoppningsvis inte sitta hemma varje helg för det, men man vet aldrig..
idag har jag haaaft matte matte matte, gah, kill me. jag gjorde inget alls på mattestödet fast jag borde, kanske några tal bara, men får ta igen det nu när jag är hemma kanske om jag orkar haha.

kommande prov/(uppgifter) att plugga till
- Omprov Hi A
- Omprov Hi A
- Omprov Sam A
- Nationella (nu på ons)
- Nationella (tisdag nästa vecka)
- Samhällsprov den 15de
- läslogg (bara en kvar, YES!)
- sagor och myter, läsloggar samt redovisning, både skriftlig och muntlig

jag längtar tills american idol börjar idag och den nya serien som har premiär idag - terminator, den verkar spännande!
men nu ska jag jag gå, hej hopp!


söndag,

idag har jag pluggat matte, det gick väl bra, satt vid tv:n så pauser blev det ju eftersom ja.. tv var ju på så jag kunde inte motstå att titta och nej jag ville inte heller stänga av tv:n! men jag lyckades göra 3 sidor matte iaf!
thaats good. har skrivit alla mina läsloggar förutom en som är den sista som ska lämnas in på fredag :)
och imorn är det ju måndag vilket innebär ännu mer matte, men det är ju bra då kan jag be om hjälp, om man ska se lektionerna från den ljusa sidan, haha.
orkar egentligen inte skriva, haha, men äsch, gör det ändå ;D
vet inte vad jag ska skriva nu faktiskt  så jag tror jag avslutar :) känns som att det här inlägget blev tråkigt, menmen, aja. jag ska iaf sova nu, så puss och godnatt!

malle balle <3

det kändes som att vi växte isär allt mer och mer, men nu känns allt bra. alla gör misstag. ingen är perfekt. nu har vi löst det. föralltid vi hoppas jag att det är. för om det är någon jag ska lita på eller skulle kunna så är det du. jag insåg det nyligen.
älskar dig bästis.

finns det ens en rubrik för det här inlägget?

jag ser nästan ingen mer mening i att skriva i den här bloggen, men ändå så tar jag inte bort den.. kanske gillar jag bara att den liksom är där, sådär, här. om jag skulle bara skriva någonting i den.

året 06 betyder så mycket men är samtidigt något jag bara vill glömma, men ändå inte, det är svårt att beskriva.
och nu blottar jag mig här, något jag finner så obehagligt. jag verkligen ogillar den känslan jag får. som att..varför ska jag blotta mig? så jag gör inte det, men i slutet av år 06 till början av år 2007 kommer alltid finnas med mig, ingen kommer veta vad jag snackar om, och det är bäst för jag trivs så här som det är, att det är min hemlighet, att ingen får veta något. men det är något som glädjer mig. mer säger jag inte. hur jag känner just nu vill jag inte ens säga. jag kanske ens ångrar att jag skrev det här sen, vem vet? och sen tar jag vips bort det här inlägget.. men jag som inte ens har blottat mig, det här berättar ju inget av det jag vet. och så ska det förbli. ovetande.

hur jag känner mig? det säger jag inte mycket av. jag säger bara, le. le, och du ska klara dig.

gonna smile cause i deserve too'

shopping shopping here i come ^^ ska köpa min älskade bikini idag! :) 
tänkte på gröna lund btw.. skulle vilja åka dit snaaart, väldigt snaart, hade tänkt någongång den här veckan, men liksom komigen, like's that gonna happen med mitt nationella i matte som kommer upp snart. väldigt snart.. 
men nu ska jag klä på mig, och nej, jag har faktiskt inte ett dilemma den här gången haha.

puss på allt och alla!


 


TJO!

kom hem för inte så längesen :) varit med Paulina i solna C igen,haha. det var naaaaaaaaaajs! vet faktiskt inte vad jag ska hitta på, plugga kanske? jaja, jag är ju ledig, men jag har typ nationella i matte nästa vecka och så måste jag ha skrivit klart 3 läsloggar tills på tisdag, så ja, men vi får se..

btw, här är bilder från igår, var lite sliten, men äsch, whatever.

                                          image101
                                          Vem kan den här sötisen va?

                                               image106
                                                Paulinas kärlek, haha <3
   
                                                   image107
                                            @Majbrasa. Sambra och jag aka FUCKFACE! bjuder på den'


                                              image103
                                              @Majbrasa. Marie och jag, haha.                                                   


haha det var bilderna det :) men nu ska jag äta glass *mums*

pusspuss!

god morgon :)

jag vaknade faktiskt halv 11, men har fortfarande inte ätit frukost. thats bad. men ska dra och käka snart :)
jag som trodde att jag skulle stanna hemma på valborg igår, men det kom upp planer! träffade först paulina (8)den fina(8) som en kille i vår klass sjöng en gång x) och sen senare mot kvällen träffade jag Sambra och Marie. det var kul, det var mycket skratt, haha. laddar upp bilderna senare, för nu är jag hungrig och frukostsuuugen.
så byeyeye, och puss!


RSS 2.0