keeps getting better

folk kollar alltid på det de inte har, men borde istället kolla på det de har. var tacksam för det du har.
sitter här och degar annars, ska snart börja klä på mig, vi har bara en lektion idag, och yes, jag börjar ju sent så varför inte bara ta det lungt ..
skulle gentligen jobbat med matten lite igår, men jag kände mig för trött för det, jag menar jag gäspade hela tiden exakt från när jag kom hem till typ kvällen, jag var övertrött också, haha. men älska övertrötthet egentligen, haha.
btw, vädret har blivit bättre! igår när jag skulle hem gick jag i bara linne och kofta :D idag är det nog likadant hoppas jag!
men nu måste jag kila, hare bättre än bäst! puss!


hoho, sovmorgon

skriver bara när jag har sovmorgon verkar det som, haha. men vadå, det är typ då jag har lust tror jag .. och har tid.
yesyes, just nu sitter jag här sminkad, är iaf inte klar än, men det kommer!
gud, jag var så trött igår! jag kände bara för att somna bums på historielektionen, det går ju inte heller så bra för våran grupp med att hitta info på datan så .. efter en massa letande och så, så drog jag ner och köpte kaffe, det hjälpte mig att piggna till lite iaf, haha. efter hade jag ju spanska, gud, jag orkade verkligen inte, men det var inte värre än historian, utan bättre, eller nja, kanske lika, men aja.
yesyes, men nu måste jag rusa, hare bra! puss!

tjo

 .. again. verkar som att det blir som rubrik varje gång. anyway, det är söndag idag .. också den dagen då man har ångest faktiskt, men ingen ångest här inte ..
har fan gympa imorn på morgonen, najs va? ´jag har gympa på en måndag morgon! men vi får se, jag kanske är taggad på det, förra gången var jag inte det, men sen gillade jag fan lektionen och var den enda som var typ .. ah, taggad, haha.
känns helt okej med gympa imorn, och ja, att den är på morgonen.
yesyes, annars idag så har jag träffat gulcan, vi gjorde inte så mycket, drog runt först lite i HM, där jag letade efter en tröja, men lyckades inte hitta den :( sen punkt shop för piercings köpande åt nurcan, och efter fikade vi, där vi satt och babblade på, haha.
yesyes, men nu måste jag kila. hare bäst, puss!


hola!

det var varmt idag? så varmt att jag ville bara gå runt i linne, överdriver inte, promise. jag tyckte iaf det haha. men senare blev det kallt igen så då gick jag runt i kofta och jacka igen, haha.
Jag och Natalie skippade skolmaten idag, och ba; liksom varför inte kebab? så drog till grillen (som ligger bara några minuter från skolan .. haha eller nja sekunder)  och käkade. och det var GOTT!
På geografin som var sista timmen så var jag typ övertrött? haha, och hade samtidigt lite ont i huvudet men det hade börjat avta, så jag garvade åt nästan varenda liten grej, haha :D  
annars just nu gör jag inte så mycket, sitter här och degar och har just sett ett avsnitt av the hills!  MTV music video(?) awards visar dem ju på söndag också, vill se, men orka stanna uppe, dem kommer säkert visa repriser sen, får typ kolla då :)
yesyes, har inte så mycket mer att säga, bara att jag hoppas att dem har något bra på tv ikväll!
.. btw, för någon timme sen regnade det, typ spöregnade, sen kom solen, och då var det sol samtidigt som det spöregnade? säger ju det, vädret är saaaajk!
yesyes, men nu ska jag kila, så hare bra! puss!



trulululu ..

sitter här och gör inte så mycket, bara töjer ut mina nya jeans typ, haha, som jag fick igår. jag kollade på idol igår, det var helt okej, inte jätteroligt, utan helt okej. amerikanska idol är fan bättre, och den visar dem ikväll! :D då det är final! innan är det idol, och heroes! haha, det var ju säsongsstart igår, så idag är det andra delen, haha. oh, värsta bra program det är på tv ikväll juu.
sen har jag lite läxor att göra idag, haha. men känns heelt okej.
har typ inte så mycket att säga förutom att det var skönt med sol idag, haha. behövdes ju ingen jacka ens, hihi.
yesyes, menmen. ska nog kila nu, men hare bra. puss!


tjooyo

just nu sitter jag här och ska snaart platta håret, typ längesen man gjorde det känns det som, har väl gjort det någon enstaka gång, lite då och då på sommaren, men inte jättemycket. så det är väl typ dags!
känns som att jag skriver om vädret varje gång jag skriver här, men det är det nästa eller det mesta som ploppar upp i mitt huvud när jag skriver antar jag, så yesyes, kolla på vädret, inte en knutta sol ute, lite var det ju igår? eller? aja, det är väl höst, elelr hösten börjar komma och det innebär inte så mycket sol, så nja.
Jag har iaf köpt min teen vogue men bara för att den hade premiärpris igen, haha.  (8) fashion! bib bib(8) (ni vet den där MQ reklamen, haha)
yeeeeees, och skolan går bra, som jag skrev i förra inlägget; onsdag är den bästa dagen - en lektion, bara matte och en jävligt lång sovmorgon! :D 
haha, men nu ska jag kila, men ska börja skriva mer i think. 
hare bäst. pussen
 

RSS 2.0