fittväder

vad fan äre med mammor och att inte sluta tjata? seriöst. jag menar det är mitt sommarlov, jag är 'ledig' och får göra vad jag vill. inget mer tidigt vaknande och inget mer gör si och så, tack! men det ligger väl i den moderliga naturen väl .. -.- suck. Det är mitt rum, mina kläder och min garderob. PUNKT!
och snälla, kan inte solen titta fram snaart?

gör inte så mycket annars, ska hoppa in i duschen snart. sen fix&trix och ut.
favoritcitat som jag såg ngn hade på msn; today is the tomorrow you worried about yesterday 
så sant som sagt, haha.
nu ska jag kila. puss.

SPANIEN VANN!

SPANIEN VANN! SPANIEN VANN! vart skulle jag vilja vara av alla platser just nu? JO, MADRID! tänk vilket firande det blir asså! gaaaaaaaaaah! dem vann fast det var typ farligt hela tiden från tyskarna, hur många gånger fanns det inte liksom som tyskarna var nära på att göra mål men missade att pricka in bollen i målet liksom?! På alla matcher dem har spelat på har jag dessutom suttit där med min spanska torres tröja på mig förutom den här gången, men det var bara för att jag glömde bort det, men vem bryr sig, dem vann! dem vann för fan! skulle velat vara där och heja och sett matchen framför mig! VIVA ESPAÑA! torres frälste spanien! fernando torres, that hottie gjorde målet! en bra match och spanien vann efter 44 år, dem förtjänade verkligen att vinna, inte bara för att dem inte vunnit på länge utan för att dem har spelat bra och kämpat. viva españaaaa gott folk! skrek gjorde och sjöng när dem vann. woho liksom, haha :D :D :D
synd att jag bara blir så här taggad på fotboll när det är EM, och bara dem lag som intresserar mig.
who cares, spanien vann. PUNKT! och det är lite lycka! <3


 





                                         


sunday, its so not a sunny day

idag bestämde jag och paloma oss för att sola lite när solen tittade fram, men stannade den kvar när vi kom fram till stranden eller? nej.. -.- haha, fett synd. men vi satt på bryggan och låg på våra handdukar iaf och bara pratade och muppade oss, hihi. alltid något. sen fick vi panik och sprejade på sololja när solen tittade fram för en sek XD 

anyway, tog pics haha. lägger upp dem sen, pics från igår finns också, dem lägger jag också upp sen, haha. 







 
bevis på hur brun jag har blivit, tycker att det inte ens syns (bara på denna bild dock)

nu ska jag ladda min ipod och dega. hare bra. P&K.


no headline

något man tar för givet är verkligen skoldagarna, och jag saknar dem. jag gör faktiskt det fast man längtat efter sommarlovet. för man tar skoldagarna för givet, men när jag tänker på det så är det, det bästa egentligen, du har kul.
skolan är tråkigt, men människorna, kalla mig nördig nu men jag saknar lektionerna till & med .. whöööt! jag? sakna lektioner? haha, säger bara man tar skoldagar för givet.
just nu är jag ready, and set to go! bara ta hand om lite stuff först .. :)

jag är rädd att det ska komma tillbaka. vilket det inte får.


bloggtorka ..

jag vet jag vet, men jag har ingen lust längre. men bloggar lite här iaf, för jag vill inte heller ta bort bloggen så loggar välk  lite nu då :)
gör inte så mycket, sminkar mig och ska snart dra ut och träffa en old buddybuddy :D haha låter som en gammal man HAHA. anyway, mitt dilemma kvarstår .. what to wear? alltid denna fråga, haha och problem!
förresten så måste jag tilllägga att jag älskar maxfactors mascara! fett bra! bättre än telescopic till & med ..
plus så vill jag ha den där nya tidningen som har kommit ut, chic ni vet? kostar så lite och kanske därför den verkar ha tagit slut överallt jag varit och letat. min tidning brukar annars vara veckorevyn, men är så ank att jag inte ens har råd med en .. eller typ teenvogue som jag såg för några dagar sen .. :( suck. dem har ju höjt priset på den också. 60:- orka 60:- för en tidning liksoooom? haha. nej, köpte den bara när den hade premiärpris .. och det är så intressant att veta just allt det hääääääääär, visst?! XD anyway, its my blogg, får skriva vad jag vill hur tråkigt det än är .. for now, dårå.
ja..
hare bra då! PUSS!
 

bilder som togs från den här dagen!


lick it, please do


grimasera mera!


sliiiiteeeeeen är jag


@ edsviken, vi åt jordgubbar! fick äntligen min chic tidning och stötte lite smått på gulcan, samt år riskakor och vi matade ankorna med jordgubbarna, hihi.





viva españa! *hihi*

vädret är bättre, jag har solat - lite resultat. Och spanien vann igår med 3-0!! :D
det var allt för mig, haha.
pussilussar!


midsommarafton

idag är det midsommarafton, men för mig är det en helt vanlig dag faktiskt, brukar liksom inte fira midsommar. haha, kommer ihåg nät jag var liten och insisterade på att vi skulle fira det, ville att vi skulle göra som alla andra och gå och dansa runt en midsommarstång, hahaha.
iaf, igår träffade jag sambra i solna C, tänkte träffa henne innan hon åkte till Eritrea, hon ska vara bort i 6 veckor! trodde det var 5, men det är tydligen 6, aja det är bara en vecka mer, men det känns så mycket mer när man säger 6 veckor
än 5. träffade henne idag också, eftersom jag mer än gärna hakade på när hon skulle köpa skor inför resa, men snacka om typ.. stress och att rusa hit & dit till ingen nytta? haha. jag åkte till solna, men nej, hon hann just till stan, fast hon skulle hinna tillbaka tills jag kom till solna. sen så åkte jag till stan då, sen exakt när jag är framme så ska vi tillbaka till solna C, haha fett synd, men lite lustigt, haha. äsch, fick ju träffa henne innan hon reser ju! men vi åt iaf och där stod jag framför kassan och sjöng ''håll käften''! XD haha. skräpmat åt vi eftersom, nja, hallå, jag menar 6 veckor utan skräpmat, vem kan leva utan det, så såklart var vi tvunga att äta det innan hon åker, hoho. skräpmat är kärlek<3 
pratade om allt nästan, och att sitta vid stranden och chilla skulle inte vara dåligt om nu solen tittade fram! 
juste sen så bestämde jag att jag och mamma måste baka tårta, det är ju midsommarafton, så ville hitta på något sådär, för firar ju inte dagen, men iaf. så vi gjorde en tårta tillsammans med mörk choklad i mitten. gaaah, det var gott och det satt fint! <3 hihi, tog pics idag också. 

                           
                          GAMA är det som gäller!

                         
                           som sagt; kärlek till skräpmat! <3

                         
                          min och mami's tårta, den blev ju najs *stolt*

                          
                          och så en lite sliten bild på mig, (men who cares!) efter att ha ätit tårta.


glad midsommar! puss.

akon - i cant wait

                  

jag diggar den här låten så mycket. <3 lyssna och njut.

SATC i mitt hjärta?

jag som är dålig på att blogga nu på sistone, nu skriver jag ett inlägg just nu iaf, bättre än inget, visst? hihih :)
jo, såg nyss klart för inte så längesen alls på sex and the city maraton som gick på 3an, jag som inte alls förut kollade på den serien har börjat gilla den på sistone. jo tack jag vet, jag är efter, haha (a) men nu är jag sugen på filmen, synd bara att jag inte har några pengar. yes, im broke! så inga kläder för mig eller bio, eller det som inkluderar pengar, buhu.
men what the heck, vi har solen.. eller nja, vi hade solen och värmen, men det försvann, snälla underbara varma väder kom tillbaka!
på tal om att jag är pank så var min mami så gullig att hon köpte en tröja idag som jag velat ha men inte hittat i min storlek och som jag faktiskt förut har sagt att det är okej att inte köpa om jag nu inte har råd, men hon var så gullig så hon hade köpt den utan att jag vetat något, haha.<3 :D
jag hoppas det är bra väder imorn iaf, idag var det väl helt okej, mötte Paulina som skulle klippa sig, hon klippte sig inte så mycket, men led iaf lite. och jag vet hur det känns haha.. sen köpte hon mycket medan jag var pank och var lite avis på att hon hade pengar, hihihihi. äsch, det kommer. pengar kommer. dumma jag som var lat och inte letade efter ett sommarjobb, får skylla mig själv, haha. fast får ändå inte så stor ångest över det hela. pengar, jobb, ni vet.

nu ska jag iaf vara uppe ett tag sen ska jag nog hoppa bums in i säng. puss och godnatt!


HOHO!

hej jag är frustrerad för miutt rum ser ut som ett bombnedslag av kläder. oj så det kan gå va.
nu ska jag ut, och inte vara frustrerad för jag ska träffa paulina (8)den fina(8).. (en kille i vår klass brukade sjunga så, haha) så då är jag glad.
men puss puss på er.
ha en trevlig onsdag!

__

varför fan finns bloggar, eller nja roligt att läsa andras bloggar. men att skriva en själv - jag börjar tröttna på det mer och mer. ser ingen mening i det. känns tråkigt. det var allt för mig. PUNKT.

sommarlov, oh sommarlov

det blir verkligen dålig bloggning när det är sommar! men man orkar bara inte under sommaren helt enkelt.
och eftersom man inte bloggar så vet man inte vad man ska skriva.. typ som nu, haha.
men för övrigt så börjar jag tänka på att övningsköra, men det kostar, vi får se med det då va. men tänk att ha tagit körkort vid nästa år och ha en gammal bil .. ja, skulle kunna tänka mig att ha en begangnad och ful skrotig rishög (haha tog i lite för mycket nu och överdrev) eller nja, så långt ska vi inte gå, men man fattar vad jag menar. bara kunna köra vart man vill när man vill. ohhh! :) haha :D
ja, nu skrev jag iaf något, haha. typ.
sen vad fan har hänt med vädret? det var ju typ asvarmt för ..typ en vecka sen? och nu suger vädret, jag menar vafan.
jag vill bada! men det kommer lite sol snart säkert .. och värme, det får vi hoppas iallafall, hihih.
hare bra! :D

pics

bilderna.

            
              @kristineberg, bryggan var myyyyyss.

             
              dem där kotletterna, gaaaah, himmelska! <3 

              
               Paulina förbereder grillen .. :) 
              
              fanns fler men antigen onödiga eller cp, så dem här räcker. 


               

it has started!

sommarlovet har börjaaat! :D vi hade ju avslutning idag, jag ville inte upp ur sängen. jag har mått dåligt, mådde dåligt idag igen, inte bra, men det är bra nu. its all good.
mahshid ville inte sjunga fick ta hennes del, blev helt fel, who the hell cares. det blir så när man tränar 5 min innan och hånskrattar åt självaste den kören man är i själv. för vi var keffa. keffa. MEGAKEFFA! haha. lovar, vi var keffa. vi kunde inte ens texten. fett synd.
'teatern' var kul och sommartider. det var ju typ bäst utav allt! :D hoho. ja, sen bärde det av mot utgången ur skolan, AAAH! SKOLFRI.. sommarlov.. hihihi :)  

men nu ska jag fortsätta kolla på min stora kärlek.

pusspuss

en dag kvar

någon som såg matchen mellan Sverige - Grekland igår? DET VAR SÅ BRA! och jag som vanligtvis tycker att fotboll är tråkigt haha. såg spanien - ryssland innan också, och Spanien vann med 3-0 :D :D woho. två flugor i en smäll, ellerv ad säger ni? :D  haha, fotbollsfeber.
ska jag börja gilla fotboll nu eller? :S aja, äsch, bara säkert nu när det är EM..
idag vaknade jag och mådde inte bra, det gick över och drog till skolan där jag lämnade skolböcker och tog reda på vad för betyg jag fick i vissa ämnen. skolan var typ öde, ingen var typ där. öken. öken i tell you. men drog och åt lunch sen så väntade jag tills nicole kom. och ja, innan hon kom drog jag upp till bibblan för lite data-time, men nejnej, alla datorer var upptagna och illamåendet kom tillbaks, inte bra. det såg inte bra ut asså, men äsch, skulle hem, men lydde råd från N som sa att jag skulle tare lurre för annars kunde jag svimma. hon kom. vi pratade. hon åt medans jag babblade. 
vi tog fika och jag dog och skrattade som jag alltid gör när hon är i närheten, haha. sen tog hon en cigg och vi drog oss mot bussen där vi skulle gå skilda vägar. berättar kortfattat, haha. ja, och hon har tydligen träffat Raoul som spelar fotboll i Spanska laget, har ingen aning om vem han är, men är tydligen jättekänd, haha. naajs ju :D haha. 
ja, och nu sitter jag här, har ont i nacken och inväntar att mami ska komma hem. vi hade ingen skoldag men stannade ändå kvar i skolan, vad ska jag göra hemma liksom, plus så kommer jag sakna skolan lite faktiskt nu när sommarlovet kommer, jo jag vet knäppt, haha. yesyes, kanske lite tv, kanske lite snacks och kanske lite slapp i soffan nu va.
så hej hopp snopp! hare bra!

who do you trust?

idag var typ en helt okej dag för jag hatar tisdagar, menmen, bara 2 dagar kvar sen äre hejdå plugg och hej sommar, sol och ledighet i typ 3 månader! :D
jag skrev nada om vad jag fick i födelsedagspresent förresten (kommer 10 år senare men wtf, who cares)-  en svart bikini med guldbroderier på (jag har velat ha den aslänge!) och sen hilary duffs parfym som faktiskt luktar gott och håller länge :D  wihih. me like.
jaja, nu till att jag är uttråkad och gamar i mig chips, pringles *hjärta* jag som hatade pringles chips förut, gud hur tänkte jag? mina pengar är inte slut än och jag vill shoppa, måste göra det för jag vill ha en sommarklänning, en söt en va, haha. well, bloggandet blir allt sämre och det är väl pga av att lusten för att blogga försvinner, jag bloggar inte varje dag, men ibland så med kanske bara några dagars mellanrum, så. mja :)

jag har ont i ryggen och ska därför luta mig tillbaka nu och bara slappa, lyssna på skööön reggae, och äta chips. 
wohohoho, hare bra!

sunday,

bilderna kommer upp snart, haha. har inte orkat ladda upp dem, men de kommer ;)
igår tillbringades dagen i stan med mamseen, där jag hittade värsta fyndet, och sen när jag kom hem drog jag ut med paloma, vi promenderade våran runda, hihi. sen satt vi ju såklart bänkade framför mtv movie awards!
idag måste jag städa mitt rum, hjälpa mami lite, sen måste jag göra en jävla fucking musikgrej.
HAT ÅT MUSIKLEKTIONERNA!



i was inspired

ibland uppnår du det som är verkligast genom att tro.

summer's here

det är den, och den kom snabbt känns det som, men samtidigt inte. säger ju det, tiden bara rinner iväg! det var ju vår och man bara längtade tills sommaren kom och man själv fyllde år, komihåg när jag tänkte; ''oh, två mån kvar till min födelsedag!'' och nu när man längtat så mycket till sommaren så är den här. den är här! och den är så häärlig!
hihi.
nu till andra saker, som typ idag. det är ju sveriges nationaldag idag, så jag träffade paulina som bestämde att vi skulle fira mig idag eftersom hon inte kunde träffa mig just när jag fyllde år. vilket vill säga den 4 juni. men sveriges nationaldag firades ju också.
vi fixade och bestämde oss för vem som skulle göra vad igår och var taggade. och idag blev naajs faktiskt, vi var i kristineberg och flickan hade med sig två små bakelser, två mini tårtor. haha som en 'överraskning'. kortlek, sol, fötterna i vattnet och flera försök till att knuffa in mig i vattnet innehöll dagen. solen sken, vi satt på bryggan och två turist araber ville ha med oss på deras kort, hell no, sa vi bara, haha. förresten ni vet att bryggan gungar lite när man sitter där, jag har fortfarande den känslan, så när jag sitter här vid datorn så känner jag den vilket är irriterande, men äsch, det går säkert över.

bilder läggs upp sen. nu ska jag ha filmkväll med mamseeeeeeeen! 

hoho, hare bra!  

tjo sommar

idag var vi typ bara 8 i klassen, haha fett synd. alla andra var 'sjuka'. anyway, har solat idag när jag kom hem, blev pyttebrunis iaf! :D
idag ska jag inte göra så mycket, bara fixa lite saker sen kanske kista en snabbis för att byta min kjol, sen bara tare lurre! :)

                                                      image114  
ser ni det där yttepytte strecket, haha. inte så mycket faktiskt, men äsch har ju hela sommaren!
har faktiskt inget att tillägga typ. hörs.


GG forever in my heart<3

jag har pluggat tills nu och maten väntar. det gör även GG. gossip girl! :D
älskar det programmet, har redan sett avsnitten som visas på tv just nu, men who cares. i love it so much!

så jävligt onödigt inlägg. men pussiluss på er!

one thing to say

oh god, thank you for the music.

whöt?

har kör. vi äter tårta, wihue för oss eller hur? men jag äter lite tårta, för jag har inte ätit choklad eller ngt (okej, inte ätit alls är att överdriva men jag har minskat på ätandet av onyttiga saker) och jag är nöjd med min kropp som den är nu, med min mage. så.. men vafan orka att jag ska behöva förklara mig för någon?
jag behöver nya hötlurar också, satt och pillade på sladden i tåget imorse för att få ett ljud ur ena hörluren (det är den enda som fungerar.. eller nja, fungerade.) misslyckades men lyckades till slut.
jag fyller år imorn också, känns inte stort, och känns inte bra. det känns som att det kommer suga, och snackar inte om åldern utan om självaste dagen, tror jag kommer vara mer deppad än peppad. but who cares.

och seriöst, trodde jag aldrig skulle säga det här; alco!  

(
OBS! detta begär kan ändras)

jag vill dra faktiskt, dra från hela kör grejjen och bara sticka hem, för jag har ont och tisdagar är aldrig min dag. elelr vad äre jag säger, det är aldrig mina dagar. men man tar allt med en nypa salt. och jag känner förmodligen bara såhär nu, det är såklart inte alla dagar i veckan är dåliga dagar för mig.
suck.

som ett litet barn borde jag vara glad över tårta, över presenter. men man växer upp, och man är inte det lilla barnet man var förut. 

 

shubido.

shalalala. jag är på strålande humör, behöver icke göra kursprovet i samhälle. woho for me :D
orka inte blogga haha.
menmen, nu ska jag iväg till centrum. need leggings hallå? mina har ju hål, haha. Oops. 

puss.. typ.

 



i must confess

im so lost, can you help me with this? please lord, have mercy on my soul.

bloggandet är så onödigt tkr jag. vill jag sätta in ngt känns detsom att man istället man bara ska sätta in bilder, och då kanske det är mer smart att skaffa en bdb?  äsch jag vet inte.
hoppas alla har en bra söndag.

puss.

RSS 2.0