here it is!

här är min snart-nya frisyr. orkar typ inte vänta tills jag klipper mig. palla med mina kluvna toppar.

                                                      min nya frisyr maybeeeeee ?
                                                                               will it fit me?

loving me for me

just nu sitter jag här bara & tar det chill. kom hem för inte så längesen. var i skolan, sen när jag kom hem drog jag med mamma till elgiganten där vi kollade på plasma tv:n. vi vandrade runt & kollade. Jag stod & tjatade om att den måste vara miljövänlig. och om den kostar några tusen extra(minst 2000 extra, där går gränsen), det är för miljööööööööön! Idag köpte vi ingen tv, bestämde oss för att dra till stan någon annan gång & kolla där i en annan affär, men köpte två filmer iaf. V för vendetta & Just like heaven köpte jag. stod aslänge & kollade på högen med filmer. köpte båda två för bara 200:- fatta hur billigt det är för V för vendetta! sen så stack vi till pris extra, där jag köpte donuts med choklad på. ÄLSKA! asså seriöst jag skulle aldrig kunna vara en sådan person som har godis eller bakelse förbud, eller något liknande, asså fatta en dag går inte utan att jag käkar glass choklad eller godis, asså det är sååå gooooooooooott!
tycker typ synd om & irriterad på nilo, & ailas lärare, hon tvingar de att byta grupp till mig liksom! ta mig inte fel, det vore asroligt om de kom in i min klass så får jag träffa de oftare, men jag menar; snälla det var bara ett diagnos test.
& för det andra, detta rör inte bara det provet .. asså låt aldrig någon trycka ner dig! ALDRIG, ALDRIG ALDRIG! låt aldrig någon säga att du inte kan bli det du vill bli, eller att du inte kan bli något alls. aldrig! inte ens om din mamma, din pappa ..  eller till & med jag säger det! tro på dig själv, om du vet att du kan .. om du vill, så finns viljan att försöka så det är bara att ge gärnet. låt aldrig någon säga att du är tjock, smal .. ful eller jag vet inte vad. du är bra som du är! du kan bli vad du vill, exakt vad du vill, ingen kan någonsin trycka ner dig om du inte låter dem, så för de som blir nertrycka av vänner, familj eller vemsomhelst; tro på dig själv, du kan bli ALLT du vill bli, bara du själv vill!

skolan gick så snabbt idag, ville inte att den skulle ta slut, det är så konstigt, jag ser det inte som en plågsam grej att gå till skolan, jag ser framemot det, asså det är så OK. hahaha!

kände mig så illa mående i bussen på väg hem från elgiganten, men efter närjag steg av käkade jag en donutis ^^
så då blev jag okej, haha.

bytte svenska grupp idag också btw .. tack & lov! sen så äre typ ..  två nya elever i vår klass.
men nu ska jag sluta blogga, kanske bloggar mer sen .. eller kanske inte. får se

göh ..

haha, sitter här, har tråkigt,. ska till tv:n nuu. byebye














fett onödigt inlägg jag vet. fick lust.

dude, juuust chill

hey there delilah (8) ... lala.
lyssnar på den underbara låten. den är så .. underbar.
väntar på att so u think u can dance ska börja.

känner mig typ .. ledsen, inte ledsen för att jag är ledsen. jag är typ .. jag är ledsen när det händer så tråkiga saker.
vill bara att alla ska må bra. men vet ni vad? det är smärtan som gör oss starka. efter regn kommer solsken.
hur mycket vi än går igenom, kan vi kolla tillbaka på allt & sen ba; yes jag klarade det. ha alltid hopp. det betyder mest. hjälpen är ..? jo, vännerna, familjen, någon i släkten .. en främlig du just mött & ni blir goda vänner på kort tid, ja, någon utan de, man måste bara hålla ögonen öppna & kan man inte det får vännerna försöka göra det.
vet inte om någon fattade den meningen, menmen, asså .. liksom hang in there. the lights will guide you home.

ja .. har lite skuldkänslor rörande annat, men det ordnar sig. i just got to do it! sen så tar jag det som det kommer.
vad jag snackar om? you will never knoow.

aja .. ska sluta bloggandet för ikväll. inlägget låter deppigt tycker jag, vill så gärna sluta med något positivt.
äh, vet ni vad? livet är härligt för mig & jag ska njuta varje minut av det! längtar tills imorgon konstigt nog, att längta till skolan är så ovanligt mig, haha. äsch, its fun.

just det, jag glömde bort min jacka idag & trodde jag hade tappat bort den, letade efter den skit mycket tills jag gav upp & aila sa att veronica säkert hade den, så vi drog & åkte tåg hem sen så ringde jag flickan & veronica hade tagit med min jacka hem när jag glömt den där bredvid henne. stooort tack! hahaha, fick panik. men får min kära jacka imorgon.

sov gott.

handla grönare

btw, måste bara få tilllägga, igår när jag var i ica med mamma så tvingade jag henne att köpa ekologisk heinz ketchup. hahaha *stolt*


''våga ta risker - annars lever din själ inte riktigt''

.. bra sagt. drew barrymore sa det faktiskt. önskar jag kunde våga ta risker, kmr jag någonsin kunna det? hoppas det! men egentligen så har jag mig själv att skylla, tar jag inga risker så äre mitt fel juu. ska inte klaga, har mig själv att skylla.

de senaste dagarna har varit bra & kuliga. igår i skolan när vi hade svenska & jag hade tydligen svenska som andraspråk, hahaha, satt för det mesta & garvade på lektionen, ska berätta varför. läraren snackade med oss som om vi nyss hade anlänt till sverige.
''sen så reklam, ni vet väl vad det är? de sakerna som får att köpa saker som kommer på tv & ibland finns i pendeltåg så där' *visar stor reklamsplansch* '' seriöst, hur dumma tror han att vi är? XD sen så frågade han vad en anarki var & en i våran klass sa typ ah, det är när ingen bestämmer. typ kaos. sen så kommer läraren med; ''ja, exakt, kaos. & ni vet väl vad kaos är? typ när allt inte fungerar som det ska & allt är huller om buller''
hahaha, seriöst, jag & tjej som satt bredvid mig vid namn irene vi satt & garvade & ba; tror han att vi är dumma eller? asså killen betedde sig som om vi var invandrare som kommit till sverige för en månad sen & skulle lära oss svenska. haha nejnej, på fredag ska jag byta till svenska A, & tydligen fanns mitt namn med på listan till svenska A såå ... svenska A it is.

haha både idag & igår kunde man inte sitta still & tyst i matsalen, mahshid är så rolig. she cracks me up! synd att flickan bara inte går i min klass.

fick veta idag att vårat individuella val börjar vecka 4 :/ det är typ i januari, liksom neeeeeeeeej! me want körsång nuu -.- menmen, det positiva är juu att vi har två timmars håltimme då.

idag kom jag en timme & en halvtimme försent också, haha! fett synd, fick skuldkänslor, men lovade mig själv att komma i tid i fortsättning. ja, jag kommer klara det, eftersom idag kom jag bara försent för att jag duschade imorse. missade min musik lektion :( aja, får skylla mig själv. får se till att vara i tid nästa gång .. & alltid.

renoverade mitt rum lite idag också. happy happy .. orka berätta hur det ser ut. fast det ser större ut iaf.
kommer inte på något mer att skriva mer. ska hålla på med min musica & pa.

wrong again ..

haha hade visst fel, bloggen var ju fixad! haha my bad. ska stänga av datan nu iaf, hoppas de har något roligt på tv.
vill inte sova, ska lägga mig senast 11 idag -.-
men måste eftersom man ska upp 5 imorgon! jag vet; palla. men ska inte klaga .. iaf, ska ta mig till vardagsrummet nu & kolla på tv & typ äta någon frukt.

Palla!

asså palla att jag försöker göra om min blogg i en halvtimme typ sne så när man trycker på spara så sparas det inte! PALLA!

aja, idag efter skolan drog jag hem till min schlyyyna, vi hade det naaaaajs. snackade bara. kunde inte stanna så länge så var hemma vid kvart över åtta typ. störde mig grovt mycket på mannen i båset på rosersberg stationen!
jag hade glömt bort att mitt busskort inte gällde efter 7, så jag bad snällt om att bara få bli insläppt igenom spärrarna den här gångeb, men neeeej, fast man frågade med ett snälla en gång till så nej, man fick inte sen när man frågar vad man ska göra så säger han; ''ah, du får ju planka annars juu'' ah okej, tänkte jag då. ja men vafan om du föreslår att jag ska planka varför stänger du igen spärrarna så man inte ens kan röra de! fuck han!
iaf, var tvungen att dra hem till nellie igen för att låna hennes busskort, tack & lov att hon inte behövde busskortet!
tackar för lånet btw. ilsken gick jag förbi båset med kortet & slänge igen dörren när jag skulle ut, hahaha.
iaf & nu sitter jag här & har dampat över min blogg. pallar inte fixa om den igen ikväll, gör det imorgon.
just nu så är mina tangenter fuckade på msn, palla! ska försöka fixa det, det kommer knappast gå, menmen, smell ya later!

the thing i hate about myself..

´soar, you should spring your wings and fly your own way. and find your own path, then why am i feeling this way!


dududuuuu ..

fick nyss reda på att heroes visas på onsdag istället, så hade fel. inte på tisdag utan på onsdag.

sen så vill jag bara tillägga att vi kan klara det, vi kan vara mer miljövänliga om vi vill. jag tar tillbaka det där, det finns hopp, det enda jag menar är att palla klaga när ni inte gör något åt saken, annars de som köper miljövänliga saker, sparar på miljön & så vidare .. POWER liksom!
vi kan om vi vill.
ska borsta tänderna snaart & lägga mig. godnatt & sovgott

stan med mamma

idag har jag varit i stan med mamma, mitt mål för idag dårå var att hitta en väska som var tillräckligt stor för skolan/skolböcker. hittade en svart & STOOOR *äntligen!* ingen märkesväska nej, en åhlens väska var väskan. den är heeeeeeeelt okej, men vill fortfarande ha en stoor fin fris & Co väska. sen så finns det ett par cheap mondays stuprörs jeans som är sönderrivna hela vägen ner på framsidan (om jag nu inte såg fel), finns fler saker, men palla räkna upp de.
när vi var i stan så gick jag förbi en affär & på skyltfönstret så stod det; recycle .. jag ba; va? miljövänligt?
& ja, det är en affär som har allting av det miljövänliga slaget. jag är kär i butiken. ska köpa allt jag kan därifrån!
asså den här butiken så fort jag kom in blev jag alldeles till mig, jo jag vet jag är lite konstig. de har små anteckningsböcker av återvunnet papper. de har väskor av återvunnet skinn, asså big love! när jag får mina pengar ska jag köpa saker därifrån till mitt rum, de hade en sån här stor soft kudde som är rund & tjock & som man kan slänga sig på ni vet? men den här är 2 ggr större. fett soft med en sån i mitt rum, när pengarna kommer då!
efter att ha kollat in i den affären så drog vi till elgiganten, vi skulle tydligen kolla på plasma tv:n idag också.
fast jag var mest fastklistrad till korgen med billiga & inte så gamla filmer. menmen, med mammas tjat om att kolla på tv & att hon var hungrig så fick jag dra mig ifrån 'korgen'. när vi kollat runt på tv:n & så bestämde vi oss för att äta, vart? på burger king såklart. älska skräpmat, fast jag borde faktiskt äta mer hälsosamt. stod i mitt horoskop idag faktiskt att jag borde äta mer frukt & grönsaker istället för kött, hahaha. iaf, det var för mkt kö på burger king i stan så vi drog hem & käkade lasagne istället. efter det så .. ja, gick jag in på datan lite & så, skulle ut med sabine men flickan kunde inte för att hon var tvungen att vara hemma idag. sen så tog jag det chill. soft.

kollade på nyheterna idag också. minst 50 döda i bränder i grekland. gud, dessa väderproblem. sen så finns ju etanol istället för vanlig bensin som är så miljövänligt, men tydligen så har något nytt kommit in som heter metanol & det kommer tydligen att 'vinna' eller ta ner etanol. fint! verkligen, att ni bryr er mer om att tjäna pengar än att rädda världen. verkligen skitbra!    
.. fuck it!
det oroar mig. men ändå så bryr sig fortfarande ingen, och ja, jag babblar på om hopp men jag tror faktiskt att om 10 år så har vi fortfarande inte gjort något åt den här situationen. vet ni vad? orka klaga när ni inte gör något åt saken, så äre bara punkt slut! skyll er själva, jag ska iaf handla mer i affären jag tittade in i idag.

i fredags längtade jag tills det skulle bli måndag igen & nu när det är söndag så längtar jag inte alls till imorgon. äsch inte så dålig skoldag iaf. vi ska kolla på film & ha en del aktiviteter. filmen vi ska kolla på heter coach carter. channing tatum spelar med i den tror jag(?) har aldrig sett den filmen iaf, så det blir kul. hoppas att jag bara inte låser in mina nycklar i skåpet igen imorgon!

måste bara nämna en sak till & det är att heroes börjar på tisdag *yeaay!* äntligen visar de serien på en kanal alla kan se. när jag först hörde talas om den serien visste jag att jag absolut ville se den, sen när de bara visade den på typ canal+(?) så blev jag besviken, men på tisdag, på tisdag!

thats just the way it is

We gotta make a change...
It's time for us as a people to start makin' some changes.
Let's change the way we eat, let's change the way we live
and let's change the way we treat each other.
You see the old way wasn't working so it's on us to do
what we gotta do, to survive.

pff ..

palla att folk ljuger. helt seriöst. bara för att du inte får som du vill, så ljuger du?!
jag har aldrig sett dig som en vän att lita på ska du veta, bara en att umgås med!

fix you

kom på nyss en sak. jag är så lyckligt lottad. jag är tacksam för allt jag har. tack. vet fan inte vem jag säger tack till. kanske för allt jag har? kanske till de som funnits där för mig? eller allting tillsammans.
eller .. kanske bara tack. det låter säkert skitkonstigt, men jag är verkligen glad för allt jag har. jag har några få, men bra vänner & det är jag glad för. jag tackar för att jag har en sån underbar familj även om vi bråkar lite då & då ibland, men vilken familj gör inte det?

lyssnar på fix you med coldplay. älskar den låten. innebörden av den & en riktig vän. en riktig vän ser osynliga tårar säger jag bara. & många andra saker märker de & är också.

idag vare kul i skolan, fast det bara var andra dagen så längtar jag redan tills det blir måndag. alla människorna i klassen kanske inte vill lära känna nytt folk, men det finns vissa som är jättesociala & verkligen är fett trevliga!
namnlapparna, de skulle byta plats. de gjorde det två ggr idag .. första gången satt jag bredvid en tjej jag inte kmr ihåg namnet på, vi snackade ju inte alls .. sen så andra gången man kom in efter rasten så hade de placerat en annan tjej bredvid mig. hon heter clara, hon är faktiskt jättetrevlig & vi satt inte alls tysta. naaaaaaaaajs säger jag bara. sen så lärde jag känna nilo's kompis som heter mashid, den flickan var ju jättetrevlig också XD sen så lärde känna en till! hahaha, vi är typ tågkompisar nu också :) ayla heter hon (vet inte om det stavas så). menmen en bra dag har det varit & maten var bättre än igår så åt två portioner. lasagne åt vi. den var helt okej.
var med veronica för det mesta av dagen. menmen, detta visar att never be negativ så ska du se att det går bra & se! det gick ju bra :D & konstigt nog .. så jag att jag börjar bli lite mer socialare, yeaaay XD mobbad jag är -.-
haha iaf, sen så sista timmen gick de igenom individuella plan i aulan, ska såklart välja körsång! musik föralltid & aldrig utan! haha läraren i körsång kom ju sjungande in på scenen & sjöng en lång stund innan hon började prata .. hon sjöng fint, men jag började typ garva, fnissa lite smått medans jag satt bredvid nilo & mashid då XD bara för att det var så tyst & hon sjöng så glatt & typ knäppte med fingrarna & smådansade medans! iaf .. nu orkar jag inte blogga mer. ska antigen sova, för jag är jättetrött. somnade nästan i morse när vi var i aulan i skolan & var frånvarande hela dagen, ska kanske börja sova vid 10 på kvällen nu. haha jag vet fett tidigt men ändå. vill vara koncentrerad på lektionerna :) elleeeeeeeeer så ska jag bara umgås lite med tv lr ngt.

första skoldan'

har inte orkat blogga på hela dagen sen jag kom hem från skolan, kände mig faktiskt trött konstigt nog. dagen gick fort & gick heeeeeelt okej. fick lära känna en ny tjej, vi blev snabbt friends & hängde med henne hela dagen. haha, fast det var förstås hon som fick det hela att hända, om hon inte hade sagt; hej, får jag sitta här? (bredvid mig i klassrummet) & jag inte sagt ja, & sen efter när vi typ hade rast så började hon fråga massa grejjer. om hon alltså inte hade varit social, hade det aldrig funkat! säger ju det; man ska vara social. den egenskapen önskar jag att jag hade. menmen, imorse så tänkt man att man skulle ta på sig något bekvämt, så jag tog bara ett vanligt rosa linne, jeans & min vita adidas, sen när man väl kmr dit .. alla var så finklädda! jag kände mig så .. inte finklädd! men aja, palla. mötte cecilia framför skolan på morgonen så vå båda hade någon då in till skolan med & vara med. båda två kände ju sig ..  ja som sagt; not dressed nice. typiskt vi tjejer. såg nilo & en kille som jag gått i samma hemspråk med faktiskt, vi hälsade, snackade mest med nilo, efter ett tag var det dags att gå in till .. vet inte om det heter aulan(?) iaf, där rektorn gjorde en kort presentation av skolan, sen presenterade sig de flesta lärarna & biträdande rektor. det höll på i typ en halvtimme tror jag (en timme minst önskade jag mig), efter så ropade de upp klasserna & då fick man följa med en viss lärare. när de sa; Sp1s kände jag mig skit osäker .. men gick upp ändå & hamnade rätt (pu'h) . sen vare då jag lärde känna den där tjejen, hon var trevlig & vi verkade gilla samma saker faktiskt. fast hon har ju samekonomi & jag samsam, fast äsch .. samma mentors klass! seeeeeeeeeen så, drog vi ut på rast & satt där på bänken i 10 min sen stack vi in i klassrummet igen där man lämnade blanketter & så fick vi varsitt sl kort (fick mitt sist, hade inte bild inklistrat på papper så fick ta det i skolan istället, så fick kortet i slutet av dagen). sen typ lunch .. åt lite, inte så gott men hälsosamt, pastasallad tyyyp. sen, rast. alla var i tid efter det för att komma in i klassrummet igen & då sa min mentor; bara för att ni ska lära känna varandra bättre så ska ni sitta i födelsedagsordningar & vi ska inte hjälpa er med det, ni får klura ut själva vilak som fyller & när & så. såklart så ville ju ingen det. jag blev ju; oh no, suck. menmen den raden jag satt på, vi satt inte ens i ordning så vi ljög om när vi fyllde år, annars hade vi fått gå hem en halvtimme senare! yesyes, sen namnlek; berätta om din granne. gjort. sen; namnlappar -.- sen slutade vi, men tydligen så kanske jag sitter bredvid någon annan imorgon för att de kanske flyttar på namnlapparna & sätter ut de slumpvid lite då & då -.-
nej, ska inte vara negativ! XD 
De flesta kände varandra i klassen verkade det som, det var typ bara jag & några till som inte hade några friends dårå. sen så ja, då åkte jag tåg hem med veronica (tjejen jag lärde känna) hon bor i helenelund så kmr kanske se henne varje morgon, you never knoow.  sa hejdå, framme i väsby, åkte buss hem, när man väl  var hemma var ingen hemma & jag hade ingen nyckel heller, fick gå runt i centrum & köpa block medans mamma kom hem.mamma dröjde inte så länge. när mamma väl kom drog vi & köpte en sort mapp till mig där man kunde ha fem olika ämnen i. det var min dag.

ångesten försvann ju helt efter idag, men mådde asilla imorse, som att jag skulle spy. åt bara en 3/4 macka. kunde inte äta mer bara för att jag var nervöööööös, haha fett syynd. aja, oroar mig inte så mycket inför imorgon (namnlapparna = byta platser slumpvis), men ändå lite. får helt enkelt se hur det blir. det blir säkert inte så dåligt. världen går ju exakt inte under. plus .. jag kanske får andra kompisar i andra kurser, typ estetisk verksamhet till exempel. you never knooow.

& ska klä mig lite svalare imorgon, asvarmt idag jööö!
sitter & funderar på om jag borde kolla på charlies änglar 2 som är på tv just nu eller inte ..

fick tag på låtarna jag ville igår. båda är asbra. i looove theeeeeem! <3 menmen har skrivit nog för idag. ska åter gå till pa, msn & muuusica. musica es mi amor <3 (hoppas jag fick till den meningen på spanska).


vart jag lär mig saker? its the movies

haha får fan inspiration från filmer. tar små ord från filmer & det hjälper mig ibland. inte bara från filmer, utan från låtar också. kollade nyss klart på 'the perfect man' med hilary duff. jaja jag vet ''who cares about her?!''
vet att de flesta hatar hilary duff & andra tonårs skådespelare, menmen filmen hjälpte mig inför morgondagen.
det betyder inte att ångesten är borta,(jaja, vet att jag klagar,låt mig! min blogg, den är för mig så får klaga hur mkt jag vill)  men typ hittade en mening i filmen; ''alla är rädda ibland, det betyder inte att man ska fly'' 
ganska bra mening. aja, får typ ta hand om min rädsla inför imorgon, & liksom vem är inte rädd? det är en ny skola med nya människor, känner folk som ska läsa natur iaf. and who knows, jag kanske får nya vänner, vf ska jag vara så negativ. om det blir dåligt imorgon det är då jag har rätten att vara negativ. positiv is the shit. Jag erkänner, jag menar inte att jag kmr kunna vara positiv, men ska försöka, jag menar jag har ju inget att förlora. det blir säkert bra imorgon. som sagt; who knows. får helt enkelt se. ska följa mitt motto; tar det som det kommer, ska försöka att inte oroa mig. ska bara go with the flow. nu känns allt bättre, lite bättre. för en stund sen mådde jag illa pga av ångesten, men nu, att tänka positivt hjälper. hey, what about that!

iaf, just nu väntar jag på att 'so you think you can dance' ska börja. snaaart dags att lägga sig också. måste upp tidigt imorgon. typ vid halv 6 fast jag börjar 10. jag är seeeeeeeeeeeeeg! hahaha, måste duscha. df.

fortfarande, någon som har eller kan ladda ner; this is my now - jordin sparks, eller home - Chris Daughtry ?


okej .. så här är det; jag har en MEGASTOR ÅNGEST!

sitter här .. kom hem för typ inte så längesen. varit med mona idag. sa hejdåå vid 6. flickan skulle träffa nurcan då & jag skulle hem då så goodie, då skulle mona inte tråkat efter. men vid halv 6 -6 började ångesten komma, ett sånt pirr i magen & typ lite illa mående. det kändes typ exakt som innan jag skulle upp på scen & sjunga när vi hade avslutning i skolan i juni. jupp, exakt samma känsla typ .. fast bara pytte pytte lite mindre.
hoppas det går bra imorgon, köpte till & med redbull för imorgon, koffein innehåller det så man blir typ hyper haha, det brukade göra en stor verkan på mig förut, menmen vi får se vad som händer imorgon. drack ju en sugarfree redbull idag & den hade ingen verkan alls ..  plus så mådde jag illa efter. så alltså egentligen borde jag inte dricka redbull om jag mår illa efter .. menmen vill ju inte vara knäpptyst imorgon heller för den delen så redbull it is .. or not. aja, skitsamma. får se hur det blir imorgon. fatta att jag ska vara där i 5 timmar på gymnasiet på första dagen, säkert fullt med lära-känna-varandra-lekar. good i guess.( men vill egentligen inte!) hoppas på det bästa iaf, men kan definitivt inte neka att jag känner mig orolig just nu .. vill bara att imorgon ska gå så fort som möjligt. (hoppas hoppas hoppas) sa en sak till mona. jag ba; jag önskade det fanns ngt så jag inte mindes ngt alls från imorgon, fast sen i övermorgon när jag kmr är allt som jag velat ha det. menmen ngt sånt finns ju inte i livet XD iaf .. får helt enkelt vara social, ska vara social. jag kan, jag kan, jag vill, jag vill, jag ska! punkt slut!
det ska gå! sen imorgon när jag kmr hem måste jag väl köpa block & almenacka & så. anxiety isn't over yet. men får ta det chill antar jag.

lalala, god morgon ..

här sitter jag ..  vaknade för 10 min sen typ. idag ska jag vara med mona. ska träffa henne vid/i rudbeck. its gonna be naaaaajjjs. ser framemot att gå förbi min gamla skola & att typ gå in i rudbeck/vänta bredvid tills mona har slutat. låter säkert jättekonstigt att man ser framemot att vänta i en skola .. eller det kanske inte låter konstigt, bara jag som tkr det? aja .. palla med alla brats där & alla andra människor som dömer en aslätt. nej, jag har definitivt inget emot brats. jag har emot de med en viss attityd, det är inte så att jag menar; alla som är rika är brats & de hatar jag! nej, så äre inte. bara de som har en dålig attityd & dömer en aslätt pga av vad man har på sig eller hur man är. palla va ni! anyways väntar på att mina två mackor ska hoppa upp ur brödrosten närsomhelst nuu, eller de kanske redan gjort det?

btw .. här är låten jag pratade om igår kväll, vinnar låten i american idol. i love it!



There was a time I packed my dreams away
Living in a shell, hiding from myself.
There was a time when I was so afraid

I thought I'd reached the end.
Baby, that was then.
But I am made of more than my yesterdays.

This is my now,

And I am breathing in the moment.
As I look around,
I can't believe the love I see.

My fear's behind me,
Gone are the shadows and doubt.
That was then.
This is my now.

I had to decide.
Was I gonna play it safe?
Or look somewhere deep inside,
Try to turn the tide.
Find the strength to take that step of faith?

This is my now,

And I am breathing in the moment.
As I look around,
I can't believe the love I see.

My fear's behind me,
Gone are the shadows and doubt.
That was then.
This is my now.

I have a courage like never before, yeah.
I settled for less, but I'm ready for more.

Ready for more?

This is my now,
And I am breathing in the moment.
As I look around,
I can't believe the love I see.

My fear's behind me,
Gone are the shadows and doubt.
That was then.
This is my now,

And I am breathing in the moment.
As I look around,
I can't believe the love I see.

My fear's behind me,
Gone are the shadows and doubt.
That was then.

This is my now.
This is my now.

this is my now

kollade nyss klart på american idol, kan inte beskriva hur mkt jag gillade kvällens avsnitt & låten. vinnarlåten var så WOUUW OUFF! okej, ni andra kanske inte tkr att låten är så fin, men den betyder så mkt för mig. den låten innebär ett ord; hopp.
men iaf .. älskar låten, this is my now heter den, ska försöka få tag på den & chris daughtrys home. gud, det finns verkligen inget bättre än musik. i love it! hur mycket jag älskar det går inte att beskriva.

ångesten över att börja skolan är typ över lite, får helt enkelt vara social har jag bestämt. kan alltid dricka två redbull innan så jag blir alldeles babblig & skrattig .. men & andra sidan, vem skulle vilja bli kompis med mig om jag är sprallig på första dagen? nej, om jag inte får tag på pigamin godis så får det väl vara.

har nyss startat bloggen men funderar på att ta bort den .. jag har ju också en blogg på playahead liksom, vf inte bara ta den liksom(?) aja, men jag vet inte hur jag ska göra får se hur det blir. bloggen är ju först & främst for me, så det borde inte spela så stor roll, menmen får se hur jag gör :)

kan någon tipsa om var man kan köpa fina skinnjackor som kostar under tusen kronor? äkta skinn eller inte spelar ingen roll.
i shall now sign in to my lovely pa. sa ju det; beroende.

för trött & seg

gud, jag känner mig en aning seg & trött just nu, kom nyss hem från kista, varit där med nellie .. skulle köpa typ minst 3 saker(rosa top/linne, hotpants/bh), men kom tomhänt hem -.-
iaf .. vi höll på att diskutera om anti -klagomåls armband ..  såg det i valerias blogg, att det var ett armband som är ett 21-dagars fritt klagomål, alltså att man på ngt sätt inte ska klaga på ngt alls! haha jo det borde gå ... NOT!
haha nej, men kan alltid försöka & de är ju gratis också .. ska tydligen beställa två för vi bestämde oss för att skaffa sådana & om man nu vill klaga är det ju bara att ta av armbandet & sätta den på andra handen, så äre tydligen.
kul kuuul, menmen de kmr ju typ fram vid jul, eftersom det tar 10-12 veckors för de att 'anlända' till sverige, menmen klagomålsarmband it is! (en bild på armbandet finns längst ner på det här inlägget.)
borde kanske städa mitt rum & bädda sängen, fast orkar ju inte, ska ändå lägga mig sen på antten XD palla bädda sängen då .. men sminket kan jag ju städa undan :) iaf .. just nu så känner jag mig ja som sagt; trött & seg .. en aning yr också .. konstigt nog. borde nog ta ett glas vatten. ska nog göra det.


orkar inte skriva mer, ska logga in på pa nuuuuu. never utan pa. haha tönt jag är när det gäller pa.  beroendeframkallade jööö. 

                                                             
                                                   här är det klagofria armbandet. 


Välkommen till min nya blogg!

helluu hellu, som ni ser har jag öppnat en blogg, först & främst är den för mig själv efter som jag ibland kan sitta helt syssellös, plus att bloggen kan funka som terapi ibland x)
just nu me not orka skriva mer .. ska försöka förstå mig på hur jag ska göra min design.
have a good day ^^,

RSS 2.0