oh, tau bo

lala, sitter bara här, ska äta tårta, fruukt tårta som mamma köpte idag, mums.
lite av en tröstätning? näe ..  eller jag vet inte, men tårta iaf!

i want you, to want me

asså, helt seriöst, jag är så trött på att vara singel. alla har någon, jag vill coskå. jag kanske verkar desperat, men jag saknar bara att ha någons närhet. jag vill ha en pojkvän, ans thats it! right here, right now!
NUUUUUUUUUUUU!
snackade med malin på telefon idag. ''jag kommer vara helt misslyckad om jag inte har fått någon pojkvän innan jag fyllt 17''  haha, gumman, det är vi två om.

jag vill ha någon nu! någon som har en underbar personlighet! någon jag kan falla för!
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

asså rip

det är så konstigt, asså verkligen skitkonstigt, jag kände verkligen inte michael skoglund, men varje gång jag spanar in hans föräldrar på pa får jag en klump halsen, asså jag kände ju inte honom, men ändå blir man typ gråtaktig, för även om man inte kände honom, så känner man medlidande till alla som kände honom & speciellt hans föräldrar. han var säkert jättetrevlig, det märks. hoppas han/du har det bra där uppe. rip :/

my knees are shaking, and my dreams are breaking

 .... but i know i live, i know i live .. today.

mitt liv vilade i mina händer och jag tog tag i det, eftersom jag inte gillar att vänta. Jag gillar inte att falla, jag gillar att resa mig upp, falla, resa sig upp, man behöver det. Hur ska man annars lära sig saker ?
än en gång, du som är där ute & hatar ditt liv, hata inte. allt kommer bli bra igen, jag lovar, så länge en liten del av dig orkar kämpa.

cigg, varit sugen på det hela dagen, fuck it. men nej, aldrig att JAG ska börja röka. never ever, dude.
and thats totally ''oh, tau boiiish!''. har gått runt de två senaste dagarna & bara sagt; oh, tau bo. kan inte sluta, haha.
mitt nya ord plus det är typ; oh, its so tau boiish! haha, folk blir som galna på mig om jag inte slutar snart.

gick runt i stan med mamma idag efter skolan, köpt min skinnjacka. mitt studiebidrag kom idag .. och tog slut idag.. -.- anyway, jag ska ha sidenjackan! ska försöka leka pappas/mammas flicka eller något för att få lite moneymoney. kanske diska & få pengar? XD 

har historieprov nästa vecka, tog hem boken idag, ska plugga lite innan & inte exakt sista dagen, som jag brukar göra, haha.


en sak till; älska musik, it makes my happy, it makes me heal, it makes my world. jag älskar det!
 

its love

som sagt; älska christina!

Slowly drifting into a peaceful breeze
Tounge tied and twisted are all my memories
Celebrating a fantasy come true
Packing all my bags
Finally on the move

I'm leavin today
I'm living it, I'm leaving it to change

man vet aldrig vad man ska skriva som rubrik asså.

kom hem för inte så längesen. varit med mona och nurcan som man inte träffat på typ aslänge! speciellt nurcan har man ju inte träffats sen .. i början av sommarlovet! haha, men anyway, mona köpte sin efterlängtade siden jacka som jag också vill ha! haha, jag fick fan ont i fötterna av de damn klackisarna som jag hade på mig idag!
dumma väder, mitt hår blev POOFF igen -.- inte så mkt, men ändå det spikraka håret ändrades till lite mer fluffigare hår .


du ska veta, jag kmr alltid finnas där för dig, ingen vet säkert vem jag snackar om, fråga inte för jag kommer inte berätta heller, den personen kommer känna av det själv .. 
du har det svårt, jag vet, vad det är vet jag inte. du har hemligheter, vilket jag hade .. eller fortfarande har. men de är bara minnen nu. Om jag klarade av något så hemskt så kan du också klara av det. ljuset kommer visa dig ut, så som den visade mig .. kämpa, jag lovar, kämpa, du kan. jag tror på dig. dags att du tar och rycker upp dig & tror på dig själv också, för ett del av ditt agerande krävs också. ta det lugnt och deppa inte. le. ett leende på läpparna.
du kan. tro mig, du kan, mer än du tror.
 

damn, thats good!

idag .. fick jag mina g-star jeans, blev fylld av gladhet när affären skickade sms till mig att de fått in byxorna!
var tvungen att ringa till mamma .. hon ville tydligen inte hämta byxorna så jag drog till stan med aila & lånade pengar från henne till g-star byxorna. att tjejen lånade ut 1200:- kan jag fortfarande inte fatta, haha. men det är luugnt, hon får ju de imorgon :) provade byxorna i en halvtimme innan vi kunde bestämma oss .. jag har inte de vanliga g-star jeansen iaf, den nya modellen har jag ^^
sen när jag kom hem skulle jag plugga lite matte hade jag bestämt, men det blev inte så, haha. sen när jag kommit hem drog jag til centrum med mamma & köpte (äntligen) min efterlängtade vita mössa, som är lös, stor & som hänger lite löst där bakom huvudet ^^ just how i wanted it.

borde lista ut nu vad jag borde ha på mig imorgon, eftersom jag pallar inte bli stressad genom att jag inte kan bestämma vad jag ska ha på mig :/ men aja.

kollar på so u think u can dance just nu. its naaaaaaaaajs.hejar inte på ngon speciellt mycket känns det som, fast favoriter? neil & lacey .. eller sabra. kan inte bestämma mig, haha.
ska dra till vardagsrummet & kolla vidare på 'so u think u can dance'

godnatt.


hata måndagar

min nya hat dag; måndagar. palla med måndagar, det är alltid den dagen då ngt är fel, då ngt är negativt eller ngt blir negativt & fel.
idag duschade jag på morgonen så mitt hår var typ; POOOOOOOOOFFF! palla.. sen så mitt smink; hade typ inte så mkt som jag brukar -.- så jag kände mig UUGLYYYYYYY. men aja, det var väl bara idag.
sen så gjorde en tjej i min klass inte dagen bättre. det var så att en kille lät oss ( jag & två andra tjejer) gå före honom & han ba; damer fööörst ^^ sen tjejn som gick bredvid honom ba; öhm .. kallar du de damer?
palla .. palla .. PALLA! -.- jävla ''jag har gått om ettan & röka gör jag på varje rast''
hur jag gör så att jag mår bättre? tröstäter när jag kommer hem & fixar mig .. jo, tack jag vet jag är patetisk i det syftet, men palla, jag vill vara glad, så låt mig göra något som gör mig glad!
iaf .. det är en ny dag imorgon right? en ny & bättre dag :) stackars aila som fick vänta 3 timmar på mig idag XD äsch .. vadå stackars, jag väntade förra gången 3 timmar på henne jööö. ingen mer väntande för varandra har vi bestämt. *yeeess!*

vad äre med mig & fula killar! helt seriöst ..  det är bara ugly-iga killar som verkar dras till mig. vad jag snackar om? att bli uppraggad på pa -.- blä på de.

men anyway, ska sluta bloggandet nuu .. & förhoppningsvis jobba på min novell snart :)

that girl has love

blä, det är söndag. så imorgon äre skola, ser inte framemot det. mobbad jag är -.- vi ska till ett museum vid ett, vet fan inte vad för museum, men trist ska bli, hoppas vi inte måste kolla eller jobba med ngt två & två :|
anyway, idag har jag inte gjort så mycket. kommit hem från min shclyyna har jag gjort. sov över där.
vi kollade på wild hogs & tjockis åt. haha. kladdkaka *mums* .
wild hogs var en helt okej komedi film. Den var lite tråkig i början & inte så att man rekommenderar den så mycket för andra men, den var helt OK! inte en film man kan kolla på flera ggr iaf.
sen så pratade vi lite om killar & kärlek som alltid, haha. vi la oss ganska inte så sent som jag hoppats men ändå, it was niceeeee ^^ 

nu när jag varit hemma så har jag pluggat matte, är typ klar, men fattar inte sista sidan som jag måste göra så jag gör den imorgon i skolan istället på matten. sen så har jag min novell tills på tisdag, palla! orkar inte göra den, den ska handla om ensamhet .. -.-orkar verkligen inte, men jag kanske gör den idag eller så gör jag den imorgon (typiskt sista minuten då) fast det kmr bli stressigt. sen så ska jag ta med ett exemplar till en 'kamrat'. yeah, just my luck, vilken 'kamrat' ? -.-   

sen så orkar jag inte bry mig om dig längre, så äre bara.

men nuu ska jag njuta av att data lite. hare naaaaaaajs & en bättre en söndag än mig hoppas jag.

löööve, dude.

shu hoo

haha, kom för inte så längesen från stan, sitter bara här, känner mig lite trött. resten av helgen måste jag plugga -.-
HA! jag är inte så skolkig som jag trodde, de har gjoort fel ;D *stolt* de hade ringat in alla lektioner på en dag som jag var sjuk & som jag hade anmält mig som sjuk plus en annan dag fast på samma vecka så hade de ringat in historia lektionen som skolk, men nejnej, jag var hos tandläkaren & jag hade lämnat en lapp! mohahah .. haha, va glad jag känner mig.
'' vi får hoppas att det blir under tio'' sa min mentor johan ^^
det kommer det hoppas jag, plus att jag måste snacka med min franska lärare, hon tror att jag har skolkat fast jag har bytt grupp, saajk .. elelr inte, jag har börjat fast min bytning inte har godkänt XD yani, jag vet inte om den har godkänt aja, vi får se, om den inte har så får jag väl vara i franska så länge :/

sen så saknar jag mona -.- vi måste ha en sleep-over du & jag någon helg!

 - remember my sagbab ? love <3

..

känner för att bara gå till toppen av ett berg & skrika så mycket jag bara kan.


aaanyywaaaays, nu ska jag rulla vidare till skolan.


awesome!

gjort mig klar & ätit frukost & nu sitter jag här. har plattat mitt hår, men ska nog platta igen innan jag drar, vill inte se ut som the 60's, haha.
men iaf, jag har nyss fått reda på något som är bra för miljön. vad det är? det är inget jobbigt, utan billigt & enkelt.
ica har en kampanj just nu & det är att om man köper 3 lågenergi lampor plus en 'påse'   whyred har designat!
 


    bara för 100 kronor! skitbra för oss som vill ha 'im not a platic bag' väskan men inte kan. så istället kan man köpa 3 energilåga lampor & whyred påsen som är gjord av återvinningsbar polypropylenplast, vilket är bra för miljön! ^^ 

image9here it is! påsen designad av whyred.

 

its got to end

lala, hela dagen var inte direkt den bästa, inte av någon speciell anledning utan, först hade vi skolfoto, snacka om att jag såg rosa & fet ut! -.-  IAF! sen så var jag trött hela dagen & gäspade 24/7 samtidigt som jag frös ibland, haha.
det värsta som hänt idag är min anmärkning som jag fick, kul - en muntlig varning. 
15,8 % hade jag. besviken, irriterad & sur blev jag, men ja, tack jag vet jag får skylla mig själv!
jag som hade bestämt att aldrig skolka, jag som hade bestämt att jag aldrig skulle vara sådan som jag var i åttan, nej, & jag har lärt min läxa, tog det inte så allvarligt. palla. från & med nu äre stopp. HELT SERIÖST. bryr mig inte om vilka som tror på mig eller inte ..  men det ska bi ett stopp på det här. jag ska bry mig mer, PUNKT SLUT!

15,8 % är inte så mycket för vissa om man tänker på det, men nu äre så att om jag hade fått 20% så hade de dragit in mitt studiebidrag. där ser man, man får börja som sagt sköta sig. ingen mer ''jag bryr mig inte'', ingen mer skolkning & ingen mer försovning! ska ta det skit allvarligt nu. det är ett löfte, ett löfte till mig själv.
jag får inte bli som förr, & det ska jag inte heller. det kommer bli ett stopp. det handlar om att jag inte ska vara så lat & ta allt så oseriöst.

så därför ska jag sätta igång med min uppgift i svenska - att skriva en novell, fast jag har på mig tills på tisdag så sätter jag igång idag. jag måste.

det är ett slut på det här. punkt!

found the light i searched for

även fast jag hatar det du gjorde, så hjälpte du mig yttepytte med ditt stöd, det var du som sa att att jag kunde klara det om jag bara ville & nu sitter jag här & det är över & jag är lycklig. fast detta hände för så längesen (inte SÅÅ längesen, men ändå längesen) så måste jag bara få ut mig det här. 

sen så inspirationen; christina aguileras låtar. det hjälpte mig så oerhört mycket.

evigt tacksam.


älska

Sorry you can't define me
Sorry I break the mold
Sorry that I speak my mind
Sorry don't do what I'm told
Sorry if I don't fake it
Sorry I come too real
I will never hide what I really feel

Sorry if I ain't perfect
Sorry I don't give a -what-
Sorry I ain't a diva
Sorry just know what I want
Sorry I'm not a virgin
Sorry I'm not a slut
I won't let you break me
Think what you want

älska christina aguilera! hennes låt, hennes text. love.

kind of 'shoort'

du du du (8) alla som inte har sett mig på länge eller inte varit med mig idag kmr få en chock när de träffar mig XD
har nämligen piercat mig i läppen, har en ring juuust nu där ..















.. säg inte att jag lyckades lura er med det -.- XD nej men jag har klippt håret, its naaaajs, men saknar mitt långa hår redan, haha lite.


iaf! idag så vare kuuul, jag bytte min kofta mot en mindre storlek i kista & med mig drog jag med mig, cecilia, mahshid,aila & nilo :) nilo & mahshid bara stressade juu -.- ''karate, karate'' haha, men vi var först i olika affärer innan vi hann byta min kofta så, efter att jag bytt min kofta i carlings så sa vi hejdåå till mahshid & nilo :)

tack & lov att jag blev klar med matten igår  *pu'h!* men sen så idag fick jag reda på att jag måste göra 4 sidor till -.-
asså, måste vi HELA TIDEN ha läxa i matte -.- fuck matte, men aja, sen så har vi bara två lektioner imorgon *yeay*
den första är ju såklart bääst; musik! den andra är gympa -.- fuck gympa alltså -.- palla att vi ska springa hundra varv runt (hur många km var det igen? )

just nu har jag ont i magen :/ haha, gud va negativt inlägg det här är, är det inte?

kör hade vi ju också idag, det var svårt att sjunga med, speciellt när vi är indelade i olika stämmor, men aja, det löser sig, det gör det alltid :)

nu ska jag sluta blogga & hålla på med pa and my music <3

like it

To all my dreamers out there - I'm with you
All my underdogs, ha - I feel you
Lift your head high and stay strong
Keep pushin' on

-.-

palla med dessa mattesidor man måste göra tills imorgon -.-


asså fuck it XD

asså fuck att jag har matte idag igen, & fuck att jag är så trött att jag är tvungen att ställa in joggandet med nellie -.-
förlåt nellie, men lovar att vi ska springa en annan gång :) om du vill? hade sett framemot det -.- plöö (jo jag vet tack; att jag har börjat använda det ordet också, du smittar av dig mona!)

hade mega huvudvärk heeela dagen idag, ville bara sova på alla lektioner, haha.
sen så skippade jag historia lektionen idag, eftersom jag skulle till tandläkaren i stan (nej, jag stack inte bara, jag sa till läraren) när jag väl gått in & mina tänder blivit undersökta så vare inget fel .. -.- vem vare som bokade in besöket & var orolig för mina tänder fast jag försökte säga att allt var fiiineeee, jo min mamma -.-
när jag fick ont i tanden förra veckan så var förklaringen antigen stress elelr att jag var förkyyyld, haha jag har båda.
fett synd. fick min kofta idag, men ska lämna tillbaks den imorgon, haha & spendera pengar på en annan kofta, eller en mindre stl, eller ngt annat helt enkelt, aja vi får se.
har fortfarande mitt hår dilemma XD, ska klippa mig, fast vet inte hur kort, rihanna kort eller axel kort? aja det löser sig. kommer sakna mitt långa hår så mycket då :'/  *patetisk*.

iaf.. haha, nu måste jag plugga matte -.-



it's sort of untitled

vaknat, hoppas jag inte blir stresad idag, vilket jag kmr bli har jag för mig om jag inte stänger av datan nuu.
vaknade imorse & var lättnad över min morsa inte hade vaknat, men nejnej bara kvinnan hörde vattenkranen på toaletten så vaknade hon -.- *typiskt*
ville inte att hon skulle vakna vid den här tiden för att då hör man mindre gnäll :) menmen, aja, allt blir inte alltid som man förväntar sig antar jag.

dry your eyes

forgive, but never forget, and i never ever have or will ever forget.

I need a cure. and it feels like you are it.

önsketänkande mitt i natten

i wish it could be simple, like a retro pop song. I want you, to want me. Boom, end of story, we all live happily ever after. But it isn't really like that, is it?

movienight

måste egentligen rusa till tv för att se mtv music awards, men ska bara skriva snabbt.
idag gjorde jag inte så mkt, pluuagde färdigt matte på morgonen, yeay.
sen på kvällen så stack jag på bio med mona som jag inte träffat på en månad typ!
vi såg; kärlek på menyn. No reservations heter den på engelska. den var verkligen bra, har lite av allt, kärlek,
sorglighet, lycka & MAT! hahaha. rekommenderar den för alla som gillar kärlek men också maat, hhaha :D
                                              image6

hör från mitt rum just att det är reklam på tv, men är osäker så jag ska stänga av datan & rusa till tv:n nuuu.
måste plugga historia sen -.-
aja. mtv music awards here i come.


göh .. ?

jag kollade på mitt horoskop & idag ska jag ta stora risker i kärlek tydligen. jaja, vi får väl se hur det går.
sen så mitt veckohoroskop;

Tvillingarna (21/5 - 20/6)
Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.
- yeah right, jag får aldrig det jag riktigt vill ha.

ey, i got love for you

lalalala .. vet aldrig hur jag ska börja skriva eller vad jag ska skriva om nuförtiden när jag ska blogga.
vill inte ta bloggen för seriöst, men inte för oseriöst heller. kanske bara skriva det jag känner för helt enkelt.

borde sätta igång med matten, har 5 sidor jag måste göra klart, annars måste jag göra sidorna på söndag, nej tack.
ibland känns det som att det inte räcker med att vara snäll, man får ändå inget tillbaks, oftast inte iaf.

skulle jättegärna vilja ett öga rött på bio, eller ciao bella på bio.
har velat se i know who killed me, med lindsay lohan i huvudrollen, nej jag gillar inte henne, eller älskar henne. jag tycker inget om henne faktiskt. men filmen verkar bra.
bourne ultimatum skulle jag också vilja se, fast tvåan borde jag nog se först, som de ger på söndag på kanal 3.

kollade nyss på hemsidan, eftersom jag kmr få csn kort kan jag få kolla på transformers & ciao bella för bara 60:- woho.. bara kortet vill skickas hem till mig snaaaart -.-

oceans 13 är också en bra film, rekommenderar den, om man gillade ettan & tvåan kommer man gilla trean exakt lika mycket, kanske lite mer till & med.
men ska sluta tjata om filmer nu.
har inte gjort så mycket sens jag kom hem, vi slutade ett idag, vår tidigaste dag, ätit flingor, kollat på tv, det har jag gjort hittills. läst bloggar, ska läsa mer bloggar. kul att följa andras också.
blööööööö, vet inte vad jag ska skriva mer.

älskar min låååååt på pa. (8)you're the number one topic on the phone, i wonder if you knooow (8)you're always on my mind .. (8)




saknaden är stor

jag saknar dig.

don't let it happen

sitter här & tänker. är rädd. vill inte falla tillbaka igen.ska inte falla tillbaka till det där igen.
känner på mig hur jag börjar typ, men nej, det är nu det ska bli stopp! ska inte låta det hända.
jag kan, jag kan, jag vill, jag vill, jag ska

breaaaaak free

idag kon jag försnrt igen, what a surprise ;O *NOT*
hann till min körsång grejjs. sjöng cry-rihanna. gick bra enligt körläraren, men jag tycker att det inte gick så bra.
idag har man pluggat matte igen .. -.- haha har bara 5 sidor kvar *yeay* haha egentlgen inte, men ändå BARA fem sidor kvar. .. bara?!
äsch, får pluggish imorgon, antigen innan jag träffar slynan eller efter :)
imorgon börjar man åtta, så seg som jag är, så ska jag upp 5 för att jag måste duscha också.

iaf .. många har jättefina röster i kören, blir lite; OH :D

har kommit till en slusats; jag litar inte på någon.

hare bra.


all i want is you, babyyy (8)

är försenad till skolan .. IGEN XD att jag inte tar detta på allvar,aja whatever.
yes, imorgon är det FREDAAAAAAAAG.. början på helgen *woho*  & plus så ska jag träffa nellie pellie<3
nu måste jag drah, försening! PANIK   *NOT*

dag, dålig i början, bra i slutet!

haha idag .. irriterade mig så mycket för jag vaknade äntligen klockan sex på morgonen, som jag egentligen borde göra varje dag typ, men nejnej, jag kom förseeeeeeent! -.- typiskt att jag klantar till det med sminket så att jag måste fastna framför spegeln mer än vanligt. (klanta till det = mascara på händerna, eyeliner också XD .. vad? sa ju att jag var klantig :$  )
haha iaf .. så jag kom 40 minuter försent till första lektionen, som var matte. Det är inte så längre att jag suckar när jag tänker på att vi har matte .. eller jo, men inte lika mycket. så irriterad var jag skit mycket på morgonen, riktigt så här ilsken!
men det gick över när jag hade kommit till skolan typ .. efter matte hade vi körsång *woho* vi tränade upp rösten, fast orkade inte anstränga mig eftersom jag är förkyld så jag sjöng i en ton hela tiden .. aja, på torsdag måste vi framföra en låt till läraren för att se vilket sångläge vi har -.- great, jag med min förkylning ..  -.-
på vägen hem från skolan, var den mesta för idag, garvade as mycket, simon är(eller sina, som jag brukar kalla honom förr, vana från förr) asrolig, jag & aila kunde inte sluta skratta där vi gick till tåget från skolan, det där gjorde min dag, behövde det. men vi sa hejdå till simon när vi väl var framme i helenelund med tåget, & åkte sen vidare, när vi var framme i väsby, såg jag min buss & sa hejdåå till aila. när jag väl kom hem, så var dörren låst & bummer att jag hade glömt nycklarna hemma idag, så mamma var inte hemma, fick vara i centrum ett tag tills hon kom, vi drog hem först lämnade min väska (så tuuung den var!) sen så drog vi tillbaks till centrum där jag lämnade tillbaks min tjocktröja som jag hade köpt igår, av pengarna som jag fick tillbaks köpte jag blush & hårspraaaayyy.
inte vilken hårspray som helst utan den för frissighet. yeay, nu slipper mitt hår bli; WHOOOOOOOOM så fort det är fuktigt väder som det var idag.

just nu känner jag mig hungrig .. så ska antigen vänta tills middagen är klar (beror på hur lång tid det tar) elelr så ska jag ta en skål flingor & äta, aslängen jag åt flingor :)

hare chill pill ^^

tuesdaaaaaaaaay

sitter här, väntar på att platt tången ska värmas upp & bli riktigt varm. fuck min lugg -.- den står typ rakt upp -.-
men nej .. jag älskar den annars XD *patetisk*
haha, igår såg jag ut som ett spöke, efter att ha ätit spiderman glass, fick jag reda på att jag hade lila läppar,vilket min morsa trodde var läppstift XD
spiderman glassen är så god btw .. ! give it a try.
har ett heeeelt pack hemma, ska käka upp alla.
men nu, ska jag kila, tror jag kmr bli stressad annars,  .. fast kmr bli stressad i allafall i think .. *do'h*

im feeling heated up ..

 .. åh, nej jag menar inte på ett sexigt sätt XD utan känner hur varm jag är & känner mig i ansiktet :/

håller på att halvkolla på britneys uppträdande på mtv music awards som sändes live från las vegas igår.
det gör mig lite ledsen att se henne såhär .. jaja, hon är en stjärna, hon har ansvaret, ja men vissa är inte lika starka som andra .. andra artister har blivit typ förbluffande;

'' - Det kunde ha gjorts bättre, säger rapparen Akon till People efter showen. Hon måste fokusera mer. Hon såg nervös ut och jag tror att hon kände av pressen.

Akons kollega Common instämmer:

- Det såg ut som att hon inte ville vara där. Det fanns ingen gnista, det kändes helt livlöst.

En tredje rappare, 50 Cent, fångades på bild under den direktsända musikgalan och tycktes helt förbluffad över den dåliga kvaliteten på Britneys uppträdande.''


gnistan har försvunnit, man ser det på henne. hon har inte passion för sjungandet längre .. när man kollar på videon så känns det som om hon känner sig tvungen till att göra det här eller något liknande, att förlora passionen för det man älskar, att hon inte har någon gnista längre, asså ..  jag känner sympati för flickan, hon har gått igenom så mycket.. dags att säga; nej, nu ska jag sluta festa, eller det kanske är något annat?
jo jag vet, ska inte bli för sentimental nu, haha. men ändå.


iaf, just nu sitter jag & inte gör så mycket, snackar med folk på msn och är inne på pa.
börjar faktiskt gilla hennes låt :O haha noooooo! äsch, den är okejig, haha. men nu ska jag bara luta mig tillbaks & ta det luugnt :) hare bra.

åh, juste, här är länken om ni inte såg hennes uppträdande; http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=10200

fuck förkylningen -.-

mådde inte så bra idag, så stannade hemma, mår bättre iaf :) hoppas jag inte missat en läxa eller något iaf :/

min nya stil på håret, älskar jag så mycket, kan inte sluta & vara kär i den XD även om jag bara typ klippt mig aslite.
typ '' ameh åh, har du bara klippt dig så liteeeeee'' - lite.
vädret är inte den bästa just nu, ganska tråkigt. har frusit hela dagen fast jag har haft en tjock kofta på mig & täcke över, ska se om det finns någon mysig tjocktröja jag kan få tag på idag .. nu när jag mår bättre också, kanske mår ännu bättre med lite frisk luuuuft.

menmen, ska dra till ica med mamma nu.


läggdags .. soon

har pluggat klart matte, nästan .. typ. har bara några tal kvar, pallar inte göra de nu, de får göras på mattelektionen imorgon istället. håller på med historia just nu -.- har gjort hälften av frågorna typ .. lite mer kanske också. i allafall, så orkar jag inte! får skylla mig själv, jag kunde ha gjort hälften i fredags & i lördags -.- men nejnej, typiskt mig att göra allt i sista minuten. skulle gått fortare till och med om jag inte loggat in på datan, haha men whatever.
its my drug sorgligt nog .. haha, mtv music awards börjar om 15 minuter typ, vill kolla, men tror inte att det kommer hända eftersom jag ska upp 6 imorgon, så jag borde bli klar med historieläxan snart om jag vill sova minst 4 timmar, haha meeeeeh, its mtv music awards! data,tv, mitt liv, vart är detta på väg egentligen? XD fett syyyyyyyynd.
hahah sen så har man franska på morgnarna på måndagar från & med imorgon -.- ingen mer sovmorgon där inte, antar jag. men ska kanske byta språk också, antigen till spanska eller italienska.
borde sluta blogga nu, om jag ska hinna bli klar med läxan. vill ju trots allt inte ha värsta huvudvärken eller somna på lektioner imorgon. 

åh nej, söndag imorgon ..

kom hem för 5-10 min sen, har flummat asmycket med roxanna. min flumklompis hon är :) haha, älskar när vi bara får skrattattacker, vi garvar ALLTID när vi är tillsammans! iaf .. idag så köpte roxanna ett midjebälte det var allt, jag själv köpte ju inget, eftersom jag är pank -.-

hade ont i halsen igår, gissade på att jag höll på att bli förkyld & jag hade ju rätt, så jag har blivit förkyld :/ hoppas jag blir bättre & inte sämre.

sen så har jag klippt mig idag också ^^ gjorde det själv *stolt* blev riktigt nöjd också, även om jag bara klippte mig lite & inte värsta drastiskt. so, i love it ..


palla med imorgon! det är söndag, hata söndagar! -.- det är alltid den dagen, då det är skola dagen efter, alltid den dagen då man sitter där med läxorna, alltid den dagen man inte gör något spec. eller kan vara ute sent -.-
iaf .. imorgon måste jag sitta & plugga historia, 8 sidors matte, (eller 10 tror jag det var, är inte säker, men whatever), & sen .. en sak till har jag för mig att det var :/
eller nej, det var är de två tror jag,  *woho!* haha, menmen, ska popa popcprn & annat snack, sitta framför tv:n & bara ta det chill ^^ kanske kolla på gangs of new york, men vet inte om jag riktigt pallar ..
annars får jag sätta in en annan film på datan & kolla för mig själv.

nej, men nu ska jag byta om till lite mer bekvämare kläder & sen poppa popcoooooorn.

what a day *på riktigt*


idag .. de var inte så mycket bättre. men får helt enkelt vänja mig antar jag :)
anywaaaays, efter skolan drog jag till solna centrum med mamma, kollade runt lite, köpte veckorevyn ..
kollade på skinnjackor också .. det fanns en helt OK - skinn jacka, men nej tack. sen så .. glass ^^
efter det handlade mamma lax på Vi stormarknad, tog den största som fanns i högen XD
när vi var tillbaka, lämnade vi laxen hemma, sen så drig vi till väsbycentrum där vi skulle kolla på kappor åt mig ^^ & en sak till :) hittade inte något alls .. sen så tröståt man när man var hemma XD

måste pluggish tills på måndag också -.- historia & matte har man som 'läxa'.
nu ska kolla på tv, har inte kollat på hela dagen!


hurtful

alla upplevelser är väl inte dåliga .. eller? idag har jag iaf fattat hur du är som en person .. & just nu gillar jag dig inte, är på gränsen till att hata dig.
trodde verkligen inte att du skulle behandla mig som luft! & att säga så till mig, min dag var exakt inte den perfekta, & att du gör den värre, hjälper ju inte dirket heller, eller hur?! jag tyckte synd om männiksorna runt om dig, men nej, jag tar totalt tillbaks det, de som också var mina 'vänner' behandlade mig som luft, så va bra, du har hittat några av din egen sort iaf!
ska aldrig glömma hur idag kändes, jag förstår verkligen nu. jag förstår något nu som jag trodde att jag förstod.
idag kände jag mig ensam på grund av dig, & jag hatar dig för det.
att jag verkligen tror att det är jag som gör något fel vid varje tillfälle när det händer något, varför jag tänker så vet jag fan inte,  just nu vill jag skylla på mig själv för att inbilla mig att du är en bra 'vän', men nej, jag vet att jag har fel & att det var du som hade fel! tro aldrig att jag kommer glömma det här, för ni vet verklige  inte hur det känns!
fuck den här skoldagen,fuck it!
just det glömde säga en sak till; screw you all!


totally weird

i suffer with you, when you are sad, im sad, how come. its like i'm the one who is suffering.
fortfarande .. why?

oh, what a day .. *not*

idag när vi hade idrott var vi tvunga att springa 2200 m, vilket vill säga 2 km typ. det var inte alls så jobbigt som jag trodde! men trött blev man, men kul på något sätt :D

måste påpeka en sak; idag äre heroes, finally! har längtat. hahaha patetisk man kan vara egentligen, längta till en tv-serie, men ändå, den verkar ju skitbra!

blandade känslor just nu, det känns konstigt.haha, svårt & förklara, varför vet jag inte ens.
idag hade jag ju min musik lektion också, som jag inte missade *yeeay* lektionen var heeelt okej, vi lärde oss moll & dur ackord, fast jag redan kunde typ halvt (glömt bort lite, var typ 2 år sen jag slutade med piano), iaf, de ska dela på oss i just den gruppen så vissa ska till kulturhuset på brommaplan & andra som vill kan stanna i skolan. olikheten? jo, man lär sig dans också när man stannar i skolan x) valde att stanna i skolan, orkar inte åka ända tills brommaplan så det blev såhär :) 

såg på idol igår kväll också, den var faktiskt inte så rolig som jag hade förväntat mig & när jag menar rolig menar jag auditiona, inte självaste programmet. 

menmen, orkar inte skriva mer, ska typ lyssna på min musica nuuuuuuu.

ouff .. nej, eller ja

sitter här, har fönat & typ halvsminkat mig, väntar på att plattången ska värmas upp.. man vet inte längre vad man ska ha på sig, kan vädret bestämma sig liksom? palla om det regnar idag :O tar med mig ett paraply för säker hets skull.
gympa har vi idag på sista timmen också, vi ska springa runt en hel sjö -.-  det är inte så att jag typ inte vill, nack delen; min kondis! fördelen; i like it! har velat springa/jogga aslänge .. haha fördelen vinner tycker jag.
iaf .. kan inte skriva mer, ska plattish my hair & äta frukost sen dra till skolan. vi får allt se hur det går medgympan, we'll see.

One tree hill

One life can rush at you from out of the darkness, who will you choose to face it with?
will it be someone you trust? will they be wise, and will their love for you help them to guide you to the light?
or will they loose their way in the darkness? will they make noble choices? Or will that person be someone untested? someone new? Life, comes rushing at you from out of the darkness, when it does, is there someone in your life you can count on? someone who will watch over you when you stoumble and fall, and in that moment, give you the strenght to face your fears alone .. ?

kollade just på one tree hill, älskar det de brukar säga på slutet, så här är det citerat vad de sa på slutet. i like it.
det är så djuuupt. hahaha, men iaf, angående historielektionen .. det var ingen historielektion, utan samhällskunskaps lektion .. & det gick väl bra antar jag, sa typ en eller två meningar mer XD haha iaf, vi blev iaf klara snabbare än vad vi räknat med, iaf vad jag räknat med. (yeaay)

nu ska jag äta frukt .. sen lägga mig. godnatt.


ingen lyssnar, & ingen kommer någonsin göra det ..

Hur ska det här sluta? 50-60 människor har dött i massiva bränder i grekland. 13 döda i kenya av blixtar. En orkan vid namn felix hotar Centralamerika. 
''Orkanen Felix har växt till kategori fem, och nu hotas Centralamerika av ännu en gigantisk orkan.''
& just nu ligger honduras i orkanens bana. Storbritannien var bara en blöt sommar, det var rekordblöt sommar där i år.
De ökande växthus gaserna gör att växterna har det svårt att andas, vilket ökar risken för översvämningar.
Det riktigt konstiga är att planeten mars också har drabbats! icen på mars smälter. allt det här är bara så konstigt.
Det är föööör konstigt. vad står vi inför? det jag verkligen inte kan fatta är att amerika tänker mer på sin ekonomi än på vår planet! De skrev inte all på kyoto avtalet. de drog sig ur det. ''Ja, men ekonomin är ju viktig'' jo, tack, jag vet det, men vad är viktigast; vår planet eller ekonomin? Om vi inte har en planet kan vi ju inte fortsätta med ekonomin!
I sommras vid juni -juli, drabbades ju asien av skyfall & översvämningar, över 200 personer omkom, samtidigt var det skyfall i ett annat land.
Man kan se hur isbjörnar drunknar, hur de börjar gå på vanlig 'sand'/'mark'. detta är katastrofalt. Vi kommer komma till en dead end om vi inte gör något nu. Vi måste göra något. Vi måste agera. Fats något säger mig att ingen kommer bry sig, ibland känns det som om det är för lite folk som bryr sig & det kanske det är? men man vet aldrig, så därför ska jag inte säga något. Men iaf, vi kan om vi vill. snälla, om det är något vi vill göra för att hjälpa världen, så är det nu. tiden är nu. annars är det försent.

åh, nu vare måndag igen ..

har just ätit klart min frukost typ .. sitter här & är lite bekymrad :/ vi arbetar i grupper i historia & det handlar om att en öde Ö, tex; ska det finnas skolor på en öde ö? ett sjukhus? etc. det är så otroligt jobbigt, eftersom jag inte känner någon alls i min grupp, så jag sitter tyst för det mesta. har en känsla av att de stör sig på det. det kan jag ju förstå också. De kan ju tro att jag inte vill göra något alls & överlåta jobbet till dem, men så är det ju inte. Jag vet, jag vet, jag borde säga min åsikt, stå för det jag vill säga & för det jag tycker .. men det känns som om det inte vill komma något ut ur min mun varje gång jag öppnar den, svårt och förklara. Vi skulle jobba vidare med ''öde Ö'' idag .. får bara hoppas att jag lyckas få något ut ur mig, rättare sagt; uttrycka min åsikt :/ kan inte fatta varför jag måste vara SÅÅÅÅ blyg! aja, det löser sig, det gör det alltid. får ta det som det kommer.(snälla,snälla, låt det bli en bra historie lektion!) hahaha, vi har bordplaceringar också, sitter bredvid en kille som är grek & heter georgeos .. (tror han hette så & att namnet stavas så) haha, så blyg som jag är så säger vi inte knyst till varandra! XD FETT SYND! hahah iaf, nu ska jag platta håret, hinner inte skriva mer. haft lockigt igår & idag (mitt vanliga hår), men jag kunde inte stå ut med det idag hur jag än försökte från & med imorse, så plattning, here i come!  


haha its so hard ..

haha seriöst, det är verkligen svårt att bestämma sig. ska jag klippa mig så kort? ska jag inte? & om jag nu gör det, tänk om jag längtar efter mitt långa hår, hur lång tid tar det då tills det växer ut? :|
haha iaf, värsta dilemmat! XD iaf .. vi får se hur jag gör .. för jag vill göra det i helgen eller nästa vecka, orkar inte vänta tills det blir typ jul lr ngt XD 

                            image4   image3      
                                såhär ser mitt hår ut nu      -     borde jag klippa det så  ?                  


menmen .. idag, har jag absoult inget att göra, har renoverat mitt rum lite så jag kanske ska sortera saker jag verkligen vill ha i mitt rum & inte vill ha i lådorna som ligger i balkongen, så vi kan bära ner de (lådorna) till källaren sen.
lyssnar på musik just nu, får se vad jag hittar på sen, om jag är hemma för idag eller drar ut med någon eller något sånt.
såg på just like heaven i morse, igår funkade inte filmen på datan, men på tv funkade den iaf .. weird.men jagsäger bara; alla som älskar kärleksfilmer borde kolla på den, filmen är så gullig! men till & med de som inte gillar kärleksfilme rsåå mycket kan ockiså titta på den, för den är mer komedi än kärlek, men ändå, i liked it!
sen så vill jag kolla på v för vendetta, men pallar inte göra det idag, någon annan dag får det bli.
nu ska jag hitta på något annat att göra. hörs.

hata hata!

HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA HATA! JAG ABSOLUT HATAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIG!

just one more thing ..

satt & sökte på olika saker på google, sen så skrev jag in step up, & då kom den här scenen upp som är i slutet av filmen. De som inte har sett filmen borde se den. den är verkligen skitbra! men iaf .. den här scenen älskar jag, asså verkligen ÄLSKAR, ÄLSKAR! dansen är så fin så häftig så allt, haha! XD
här, ta en titt på den; http://www.youtube.com/watch?v=hspU2aUMDwY


RSS 2.0