single ladies!

lite svängig dont u think?
       
                            

måndaaaag,

oftast den dagen man inte vill upp, haha. det ville jag inte heller men det gjorde jag ändå, efter några minuter, haha.
yesyes, förresten jag hade ingen aning om att One Tree Hills nya säsong hade börjat! tror jag har missat några avsnitt, typ 2-3 st, men aja, who cares, så nu på söndagar kan man glädjas åt något efter allt plugg; GG och OTH! haha :D
anyway, jag måste typ rusa så att jag inte stressar och har bråttom med att hinna med bussen, ska tare lurre när jag går till bussen liksom, haha ..
sen så har ju beyonce två nya låtar? jag älskar 'if i were a boy'
haha anyway, ska kila, så ha det bättre än bäst! pussen!

weekend

shalala .. här sitter jag och degar, haha. jag gör inte så mycket faktiskt, kom hem nyss typ, haha. Har varit i stan med Nurcan och Karl, vi gick runt för det mesta, och jag försökte hitta en en sån där rutig skjorta you know? hittade en som jag gillade, men jag är typ paaaaaank, haha buhu for me, men får väl vänta coh se om den är kvar sen, sen så är jag inte så säker på om jag verkligen ha den, anyway, vi får se helt enkelt, haha.
sen käkade vi burger king, sen fika, och där satt vi och babblade på, haha. jag köpte typ inget,. haha, hittade inget som jag behöver eller vill ha ..
menmen, just nu visar dem typ nada bra på tv, suck, och inte senare på kvällen heller .. -.-
stjärnor på is maybe? haha ska fan kolla på det eller access hollywood på mtv, så nu ska jag kila vidare mot tvn.
hare bättre än bäst! puss!

måndag - make it a good day, please!

kom hem för inte så längesen, vi hade ingen svenska idag! eller nja, men vi fick gå hem och jobba på det istället hörde jag, så nu sitter jag här och degar och det är måndag! haha, asså dagarna verkar bara rusa förbi, jag menar det, det verkar som att snart kommer julen komma, sen nytt år, och samtidigt kmr man ba; va? var det inte igår jag började tvåan? anyway, den här vintern tycker jag iaf att vi borde ha snö, speciellt på julafton och nyårsafton, i mean hello! det blir liksom ingen jul utan snö!
sen så skulle vi ha haft geografi prov idag, jag hade pluggat men nejnej, vi ska istället ha det nu på måndag .. -.- suck.
yeeeeees, thats all. typ, haha. jag känner mig lite tröttis just nu men äsch, hoppas det går över annars får jag typ ta en cappuccino.
vill bara tillägga att jag känner mig väldigt irriterad just nu! GAAAAAAAAAAAAAAH!
men nu ska jag kila vidare, hare bättre än bäst! puss!


lördag

idag har jag inte gjort så mycket, bara degat faktiskt och just nu sitter jag och pluggar geografi. skulle haft provet i fredags men våran lärare var sjuk så vi hade vikarie istället, och då såg vi på film om jorden, haha.
jag har aldrig ngt att säga, vädret har varit seg och tråkigt, sånt där väder som är fuktigt, varmt men endå regnar, hatar sånt väder, jag menar 'hej lejonmán'. haha.
nu ska jag rusa och plugga vidare, pussen!


söndag

ingen rubrik nuförtiden, bara veckodagarna. har just kollat på de nya avsnitten av life of ryan. MTV visar ju bara gamla hela tiden *irriterande*. så alla nya avsnitt finns ju liksom på hemsidan, so why not lixom :D haha, yesyes .
måste bara tillägga - älska the hills!
haha annars degar jag just nu och gör inte så mycket, ska snart dra mig mot tvn :) hihi.
i fredags fikade jag med alex, gulcan och milica. sen så drog vi på shopping efter, haha .. jag verkar inte hitta ngnting längre! men det kommer .. säkert.
det regnar och blåser just nu ser jag, hoppas det är bra väder imorn, vill inte ha en 'hej lejonmán' imorn liksom, haha.
yesyes, men nu ska jag dra, hare bättre än bäst, puss!

tors,

idag har det inte varit en lång dag, vilket det brukar vara, eller nja, förra torsdagen kändes det iaf som det, eller så var det bara jag som var trött, haha.
ska försöka plugga lite idag faktiskt. och sen kolla på idol, sensensen, får vi se vad jag gör, sitter här och degar annars .. som vanligt, haha.
Såg The hills igår, att Heidi inte lämnar Spencer fattar jag inte! haha, just nu gör jag inte så mycket annars, jag ska typ dra ut nu och sen ringa min flowerblondie.
hare bättre än bäst, puss!

RSS 2.0