onsdag,

idag är det onsdag, och jag har värsta långa sovmorgonen, jag börjar klockan ett typ :D det är fan sköönt. det är den enda sovmorgonen vi har tror jag .. eller nja, kanske har en till sen när språklektionerna börjar, aja. onsdag är iaf min bästa dag gällande skolan, haha. plus att vi bara har en lektion idag - matte. men äsch, vafan, om man har sovmorgon så länge så gör det fan inget att vår lektion är matte, haha :D
menmen, just nu gör jag annars inte så mycket, har typ fixat mig, men håret återstår .. maybe, aja, jag vet inte men vi får se vad jag gör med det va.
måste bara tillägga -älska the hills. synd bara att dem inte visar den nya säsongen på mtv. men äsch, den finns ju på nätet så det går ju lika bra! :) (och nej, jag menar inte nerladdning).
men anyway, jag ska dra nu, så hare bäst. puss!


det är tisdag .. idag

kändes nästan som en söndag för en liten stund där, haha. just nu gör jag inte så mycket, har nyss käkat popcorn och kollat på the hills, det första avsnittet av den nya säsongen, haha. ja, annars gör jag inte så mycket. måste bara tillägga att Lauren conrad har en sån fin klädstil. älska! haha. och ikväll äre american idol! :D woho. hur kan man inte älska det programmet! haha. 
snart är sommarlovet över .. inte än! men snart. vädret har blivit så tråkigtt, det regnar ju typ hela tiden? suck på sveriges sommar i år. menmen, det är säkert bättre nästa år, haha, hoppas iaf! idag fick vi iaf lite sol, hihi, och det är ju bättre än inget? yesyes, haha. 
juuste, jag var på the voice också. Drog dit med Gulcan, innan vi drog dit, ville flickan käka på zundaays, eller nja, hon ville fika, så för att hinna till konserten så köpte jag en meny från McDonalds och tog med mig det dit, men tydligen så byggde dem om där, så et gick inte att käka där så vi drog tillbaks till McDonalds -.- haha, men annars så var dem där två som jobbade där jätteroliga, haha :D Det var naaaaajs! sen efter att käkande och så begva vi oss till The Voice. Där träffade vi på amanda, adam och amandas kompis, anna :) haha det var naajs. 
gud, det har nog aldrig varit så mycket folk där som det var den här gången! man kunde knappt.. typ, gå ut, eller typ röra sig utåt när man väl var inne, haha asså längre in nära scenen, haha. så vi stod ganska långt bort från scenen och då och då skymtade man den TV-skärmen så att man kunde se lite, haha. det bästa var nog Flo Rida, jag menar publiken skrek mest när han kom, och han körde mest låtar, haha, delade ut handdukar med sin autograf på, och sitt svett, HAHA! najs vare och sist körde ju han sin kändaste låt som vi hade stått och väntat på typ hela tiden under hans framträdande! Low Ft. T-Pain såklart, haha. yesyes, sen drog vi hemmåt, (på vägen träffade vi nurcan) men det var naaaajs, haha.

 
  Väntar på tåget i stan, lite sliten ser jag ut, men whatever.
                                  

men nu ska jag kila, så puss puss hare bra!

bloggtorka in deed

gud, inte skrivit på länge! vet inte exakt vad jag ska skriva så låter det bara komma. ja, idag äre lördag och det är bara lite kvar tills skolan börjar. sommaren har gått fort, till & med året. menmen, orkar inte dra upp veckan som har gått, men har varit på ung08 festivalen, var där med Paulina och hennes kompis, sen kom gulcan också och vi träffade på hennes kompisar, haha. det var kul och jag blev förvånad när det fanns en spådam där, haha. värsta långa kön det var in till det tältet, sen så fann det lite andra tält. men det var heelt okeej, sen så sjöng ju ricky också på scenen samt några andra, fast dem var inte lika kända.
haha iaf, just nu sitter jag här och gör inte så mycket. ska snart hoppa in i duschen :)
hare bra! puss!

summertime

inte så mycket sol mer va? det är mer regn och tydligen ska det regna ännu mer på fredag och sen imorn tror jag?
suck, antigen är det jättevarmt eller jättemycket regn, men finns inte så mycket man kan göra vavava.
idag har jag varit i kista och jag hittadec inget alls att köpa, ville ha en rosa/orange tröja, tror färgen heter cerise, men mja fått inte tag på den. den finns säkert att köpa någonstans, eller så måste jag ha sett fel, då är det antagligen ett linne och inte en tröja jag sett.
haha hur fan kan man se fel på om det är en tröja eller ett linne? men den låg bara i en hög på bordet så jag tyckte mig skymta en tröja, haha. nog om det, haha.
just nu gör jag inte så mycket. sen så finns det typ inget på tv ikväll. det är sugigt. verkligen. jag saknar girlicious som dem alltid visade på onsdagar, tills mja, förra veckan då finalen var. gillar deras låt faktiskt, den är juu naaaaaaaajs :D hihi. jag såg american idol igår förresten, och det var idol gives back. jag älskade det.
hopp säger jag bara.


mondaaaay, not a schoolday

haha ja som rubriken lyder, det är måndag och ingen skola. naaajs med sommarlov fast den är slut snart.
haha min morgon, eller nja, min frukost stund gick åt bi:n/getingar. hatar dem! haha som jag pep! men till sist lyckades jag mosa en under draperierna.
har inte så mycket mer att säga typ. ville bara dela med mig av min 'intressanta' morgon. haha. 
grejjen är jag  vill ju kunna skriva något mer, det är ju trots allt en blogg och om man nu ska skriva något så tänker jag att man väl kan skriva mer än bara några rader. hmm, men ja. det verkar ju inte som att jag har något att säga direkt så det får väl bli en annan gång? fan vet jag. haha.
menmen, pusselipuss!

its sundaaay

här sitter jag och degar. det är så typiskt en söndag asså. att bara dega och inte göra någonting, typ. haha.
igår kom valeria hem till mig, vi hade kul och babblade en massa typ, drog till centrum en stund och kollade på kläder, haha. det var naaaaaaaaajs :D
sen så visade flickan mig ett klipp på shan atci som jag totalt hade glömt bort att jag sett förut! där han klär sig som en tjej och bara .. haha, ah är rolig. den var kul. jag dog, haha.
men mja, haha inget vettigt att skriva i bloggen längre känns det som men det ska ändå fortsätta skrivas i bloggen!
förresten, jag som klagade på att sverige hade för lite sol och att det regnade hela tiden,  det var ju förfan asskönt väder!
jag menar 32 grader? 29 grader? :D det är ju naaajs! så jag har solat lite och bränt mig lite. haha lite, men det är alltid något iaf, haha.
yes, men nu ska jag kila. Puss

RSS 2.0