you got something to prove

orka att det har regnat - när ska detta ta ett slut? jag vill kunna platta mitt hår, tack!
just nu håller jag på att sminka mig, är tyyyyp redan kläd, så yeeeeeees, ute i god tid.
aaah, bråttom! hare bättre än bäääst! PUSSEN!


hello

det är lördag idag, fast det känns mer som en söndag faktiskt. Jag håller på att vänta på en film de ska ge med lindsay lohan ..  de skulle ge den någongång vid 12? menär inte på tv? aja, får typ kolla upp det, annars ger de narnia idag, har aldrig sett den filmen, så det är liksom first time jag ska sitta och glo på den filmen, den verkar bra .. aja, vi får se.
gällande annat så hoppas jag att det snart (men inte för snart!) snöar igen, det måste speciellt finnas snö på julafton, jag menar hallå, ingen jul utan snö?

Jag kan inte uttrycka mig själv i bloggen längre, vilket är jättedåligt .. men det kanske kommer efter att man börjar blogga konstant igen, aja, jag vet inte. anyway, jag ska dega framför tvn nu, pussen!
 

aluu

här sitter jag och degar framför datan i skolan .. alla har typ träning, och vi börjar om typ 40 minuter så why not data sig lite?
fick reda på att jag inte hade någon svenska idag, woho, det betyder att jag drar hem tidigare ..
suck, glömde bort att det fan är torsdag idag - de har ingenting på tv! suck .. det löser sig.
Laguna Beach finns ju iaf! :D
Oops, kom nyss på att jag borde läsa min engelska bok istället, som vi ska prata om idag, så jag ska kila vidare nu, hare bättre än bäst! pussen!

onsdag

idag hade jag sovmorgon .. as always. började 12.40, och kände mig faktiskt trött och ingen lust för matte alls, men det är ju bara en lektion så gör inte så mycket. just nu väntar jag på att Laguna Beach ska börja .. såg på the hills igår, älska! Tycker synd om Lauren ibland, hon råkar ut för så dåliga saker .. aja, men det har ju iaf löst sig nu.
Nu förtiden känns det inte som att jag är i behov av kläder, kanske har nog med kläder?
well, imorgon är det torsdag, veckan har väl gått ganska snabbt tycker jag, hela året har rusat förbi ju! Känns som det var igår jag var och hälsade på malin, shit, snart ett halvår sendan, men det känns inte alls som det  .. snart är det jul också ju :D oh, jullov! soon people :)
anyway, nu ska jag kila iväg, hare bättre än bäst! puss!

älska!

                                  

RSS 2.0