VALBORG!

man får se vad man hittar på.. känner inte för att festa, så nja, får se vad dagen för med sig :)

idag uppträdde vi, gaaaah. jag sög sög sög. jag lät som ett barn, im not kidding. plöö på det, får helt enkel prestera bättre nästa gång, benen vill fan falla ihop efter att jag stått på scenen, fett synd och inte bra alls, haha.

vet ni vad det bästa är? :D DEM DROG INTE IN MITT STUDIEBIDRAG! (8)OHOO, (8)JAG ÄR INTE PANK, JAG ÄR INTE PAAAANK (8) wihuue :D

haha, var tvungen, snacka om tur tur tur.

nej, nu ska jag återgå till att 'fira' valborg.


ons,

streeeeeeeessss. nu ska jag rusa till bussen och sen ta tåget. like im gonna make it? äsch.
ha en bra dag och detta var ett sånt otroligt onödigt inläg, men whatever :D

puss!

kiss kiss/hug hug

shalalala :) sommaren är här! :D det är så skönt att kunna vara ute utan jacka nu..
menmen, igår pluggade jag och somnade faktiskt medans jag pluggade, haha. och idag har varit en bra dag, brabrabra :) tror jag måste lägga mig tidigt idsg, men vi får se, om jag nu ska upp typ halv 6? måste vara i skolan halv 8 -.- jag vet, jag vet, jävligt tidigt! men det är ju för att vi, kören ska öva plus att vad gör det om vi slutar tidigt sen ;D

jag har ingen större lust att skriva egentligen, så ska snaart tralla iväg till ica där jag ska köpa batterier, wow så kul *ironi* men äsch, solen är så sköön, så whatever! :D

pussisor

?!?!?!?!?!!??!?

wtf? sambra, som låter som en ängel gick inte vidare?! ett ord; chockad!
jag som var helt säker på att hon skulle gå vidare och trodde det skulle bli ett litet firande. aja, dem gör ett misstag :)

pluggandet går inte så bra, fattar inte så mycket alls av koordinatsystem i matte :/ gaah, men vafan, det är bara att kämpa på antar jag, då är jag lättnad imorn när jag vet att jag har gjort mitt bästa. gud, nästa helg är det också att bara plugga matte! gud, matte matte matte, men vafan, who cares, jag skiter i allt och ska fan ge gärnet! för jag vill inte gå om matte A. så är det bara. press.
men nu ska jag läsa andras bloggar, och sen kolla igenom dem viktigaste sakerna, och dem viktigaste övningarna.
missar nog OTH/Kyle XY :( men vafan. whothehellcares!

jag tackar för allt du har gjort för mig. du är alltid vid min sida, och jag vid din, mamma


puss katter fnatter (make no sense, but whothehellcares!)

I'll be back

gårdagen var en massa plugg, och idag är det bara mer och mer plugg. ska träna också, samt kanske träffa sambra. (sångfågeln). hon är på idol uttagningen idag igen, tröttnade igår, så hon tar igen det idag, vill e mer än mest vara där, men det går inte för jag har 13 mattesidor kvar att göra plus läsa min svenska bok, men det där sista kan jag göra imorn.
men vafan, tänk er sitta där mitt i vimlet och köa, ja, visst det skulle vara jobbigt, men jag tycker ändå att det skulle vara roligt, aja, nästa år?

ska äta frukost nu, sen plugga plugga plugga!

PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSS!

I'm a good girl

vaknade automatiskt vid 6, men somnade om, så följe inte med till idol. men det var inte bestämt, det var bara om jag pallade. vill inte lova något, jag inte kan hålla, you knoooow.
men har smsat sångfågeln och hon står fortfarande i kö stackarn fast hon var där 10. shiit.
anyway, så har jag varit duktig och pluggat matte :) ska äta snart, och efter det blir det lite pluggande igen. för jag hade jävligt tur igår. jag missade mitt matteprov på morgonen som jag skulle ha med tvåorna, jag trodde det var över och att jag skulle få ett ig. men hon sa att jag fick göra den på måndag istället! :D
nej, nu ska jag pa-nörda.

pusspuss.

make it funky

Det är fredag, eller nja lördag egentligen nu. får se om jag drar till idol idag. vi får se om jag orkar vakna så tidigt.. we'll see. danne drog nyss hem. jag som inte hade varit ute på hela dagen drog honom hit till väsby där vi luffade runt, och stackarn fick ta en taxi eftersom jag inte hade kollat när sista tåget går. sorry. aja, det var naajs. 
nu ska jag ta och sätta in en film, fast borde sova nu va? om jag nu ska följa med sångfågeln till idol :) men jag är inte alls trött, jag är fan pigg! 
men vi får se, film, eller en mandarin och sen off to bed? 

får se vad jag gör.

puss och godnatt! 

whothehellcares

hur konstigt det än låter så bryr jag mig inte. inte ett skit. fast jag vet att jag säkert kommer ångra det sen om jag inte börjar bry mig.
gud vad värdelös jag är.

@ 'sjuk'

känslor. vi snackar inte om dem. rädsla. vi säger inget om den. ljuga, det går..
vi säger inte hur vi känner. varför skulle vi? andra kan få luft i sig, medans andra struntar i en totalt ändå. same shit, eller hur? eller blottar vi kanske inte oss för att vi är rädda för den reaktionen vi kommer få? 
vad gör det för nytta om du blottar dig själv för andra? Inget.
börda? mjo, man håller den för sig själv. inte för att den finns nu.
när man känner att något är fel, säger man ändå inget, man hoppas bara att det går över. den där känslan. irritation. nervositeten. oroligheten. den är inte stor nej, men den finns där en gnutta. 
vad gör man? man tar allt med en nypa salt, för livet är hårt, vill du överleva får du göra det bästa av allt. det bästa du kan. du är du. du är den personen du vill vara. och ändå känns det så fel, varför? 

 
 



in with the headphones

det är inte mig det är fel på, utan er. ni kanske tycker att jag är tråkig, och jag medger, jag är väl det lite om jag får något att säga om saken. men ändå, i dont care. jag är ju som jag är. alla kan inte vara våghalsiga, sen så är alla annorlunda. var och en är annorlunda på ett eller annat sätt. Du kanske inte har sett den riktiga sidan av mig, vilket är synd. 
Just nu ler livet, och jag ler tillbaka.

om jag inte hade, hade ni inte varit.

klätt på mig, sminkat mig och allt det där rubbet. så nu ska jag faktiskt dra mig mot bussen, och det är en dag utan stress- yes!


I'm 80's baby

tillbringade gårdagen med mona, vi drog till kista och jag kände på mig att vi skulle träffa på folk, typ två blattekillar var i mina tankar, och vi gjorde faktiskt det x) sen träffade vi en till blatte som jag faktiskt kände på mig att vi skulle göra, haha. fett kul att jag kände på mig det här och att det hände! :D men det var kul, vissa hade man inte träffat på länge :) inte för att man var värsta buddybuddy men ändå.

just nu stter jag här och äter chips, såna där knapriga som jag faktiskt aldrig hade smakat på förräns igårkväll, dem är goda. det är estrella, sourcream&union 50% less fat om ni nu vill veta, hahah.
vi köpte mycket godis också som jag har mumsat i mig :) flickan drog hem för cirka en halvtimme sen så just nu ska jag bara chilla lite vi datan sen ska jag faktiskt vara duktig och vika kläder och fixa lite.
längtar tills jag gör om mitt rum, vill att det ska vara lite gladare och inte så .. grönt. (gröna tapeter)
 
adam tensta is the shit. han äger, därför ska jag fortsätta lyssna på honom nu. besos!


never take friendship personal

               image99

Do you see me for who I am? or for the one that I'm trying so hard to be?





FUCK IT ALL!

jag orkar inte med någon eller med något alls idag! fuck allt och alla.

lite sådär sliten

en viktig fråga, är det sant att om man använder smink så åldras huden snabbare så att man får rynkor? :|
anyway, kom hem nyss, vi hade ingen engelska eller samhäll eller klassråd idag så vi slutade tidigt. det är naajs asså.
ska passa på att hänga vid datan och gama godis med mm nu när man är ensam hemma. hihihii.
hann inte med något inlägg igår kväll, men kan berätta kort om gårdagen. mötte mona i tåget, och fick faktiskt med henne till väsby C fast flickan skulle hem. där tjatade jag tills vi till sist käkade på subway där vi det uppstod mycket skratt, hihi. och nu ska jag bege mig mot köket och äta allt jag kan hitta!
puss, ciao, mjaaauu!

its naaaaaaaaaaaaaaaaaajs

gud va skönt det var att vakna senare än vid klockan 6! yesyes, jag vaknade vid typ 11 idag, och det var helt lagom tyckte jag. just nu chillar jag med musik, och ska snart dra mig mot F&S. träning, träning, here i come! det ska bli skönt att träna, och ska försöka att inte glömma att ta med min ipod, vilket jag verkar göra varje gång, men nej, jag ska inte glömma det! just nu känns det som att inget bättre går upp mot att ha musik i öronen när man tränar.


men gud orka.. friskis har öppnat 11, och stänger halv 2! tills jag kommer dit kommer klockan vara 12, och jag hinner bara träna en timme.. -.- orkaorkaorka! jag vill träna minst 2 timmar... -.- jag menar 80:- spänn för en timme? och nej, jag har inte råd att köpa medlemskort istället, för ja, det är ju mycket billigare.. :/ den här träningen verkar inte bli av.. SUCK! men jag ska definitivt träna, no doubt about that, någongång i veckan måste jag dit och träna minst 2 timmar, om det nu inte blir av idag.. i dont care :)

menmen,
idag känns det som en underbar dag. hääärligt är det.

meningen; ''det löser sig'' - vet ni vad? det gör trots allt det.


everything will be alright

it will. and I couldn't be happier

idag har man haft matte matte matte, jag blev nästan utslängd ur klassen.. Oops, men vadå jag har fan rätt att dampa på henne.
sen har jag haft samhäll och historia - jag har varit trött. för att inte snacka om spanskan som jag hade på morgonen, och jag verkar alltid gäspar på just den lektionen. kanske för att det är måndag, och kanske för att det är den första lektionen?
skulle pluggat matte just nu, men det orkar jag inte, jag tar det imorn då jag är ledig. fan va chill det ska vara imorn- no school ^^
men nu ska jag gå och gama i mig massor med godsaker, som chips & choklad<3 hihi.

puss ♥

Solna C med P

idag har jag pluggat, jag drog ut iaf också! skulle dela ut CV:n med Paulina i Solna C och bad henne snällt att skriva ut mina CV:n åt henne. men sen när vi väl träffades fick jag veta att hennes skrivare inte alls ville funka så vi försökte hitta biblioteket i solna, så vi drog runt i typ 10 min, men sen fick vi reda på att bilioteket är i självaste centrumet.. -.- och det hade redan stängt. suck, så ingen utdelning av CV:n idag.. menmen, äsch, vi bestämde oss då för att käka på donken, då ringde danne och kom förbi sen :) längesen. jag var den enda som käkade något på donken -.- tjockiiiiis som jag är. menmen, det var gött, lite snack blev det och sedan skulle danne rulla vidare medans P och jag stannade kvar lite längre i ett ödetomt centrum, men kul var det faktiskt. haha det är alltid  mycket skratt med också<3
anyway, imorn är det söndag, och då innebär det för mig mer plugg, så därför ska jag dra mig mot valeria och flickan ska hjälpa mig med att plugga, så vi ska plugga tillsammans! :)

                     image98
bortse från att den är en aning suddig och att jag typ tar upp en STOR del av bilden, inte meningen. haha.

..

det kanske är karma. vad vet jag. förutom att det bara är så jävla orättvist..

PALLA!

jag är trött på exakt allting, en av dem är skolan! jag är så trött på att min morsa går runt och gnäller och tjatar om att; ''skulle inte du göra dina läxor idag?'' sen när man väl säger nej, så blir hon typ sur, men vadå, hade hon förväntat sig att jag skulle sitta hemma på en lördag? orka. speciellt nu när hon är sur och arg bara för att man inte är värsta bästa eleven i skolan, så ska jag definitivt ut. orka sitta hemma en HEL dag på en lördag! I dont care, jag ska ut! på ett eller annat sätt! pfft, det människan inte verkar fatta är att jag kommer vara duktig.. BARA SLUTA TJATA! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

guud, anyway,
helgens måste:
- typ hundra sidor matte.
- spanskaläxa.
- samhällsshit om massmedia.

och det är inte lite tro mig! I'm so gonna die! :( haha men åh, insåg nyss att jag borde stanna hemma, men ändå jag menar komigen, det är lördag. en liten ut-flykt borde man få göra.

hoppas eran lördag är bättre än min. pusspusspuss.


jag säger bara; DAMN GIRL!

är det någon som kollade på Talang 08 på tv4 nyss? jag säger bara att jag stod som chockad och förvånad med underläppen hängande vid min haka och kunde inte sluta förvånas och överraskas av lilla Zara som sjöng The greatest love of all, och tänk er, det är en sång av Whitney Houston liksom, fortfarande, jag är chockad. snacka om att den här tjejen kommer ha en ännu bättre röst senare när hon kommer in i puberteten!
klicka på länken och bli överraskad! http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.376645


drawn to you

folk försöker ändra på sig, men dem ser inte det verkliga problemet som dem faktiskt måste ändra på, och tar inte åt sig av vad andra säger. synd. det borde dem göra ibland speciellt om det nu skulle hjälpa dem. men vill dem inte så fine fine fine, ert liv, erat problem. frustration. släpp det. dem är inte värt det. ilska. släpp det också. orka dem. 

IAF! det är fredag, idag ;D woho, vad man nu ska hitta på får man se, jag håller just nu på att plugga matte.. jo, JAG VET! det är en fredag och jag pluggar matte, jag måste vara knäpp! eller hur? men vad fan ska man annars göra, när ens mentor ringer hem och berättar att man riskerar att få IG i ämnet, och det är inte ett enda ämne säger jag bara, hahaha. fett synd. och därför pluggar jag.. :/ suck! och valeria svarar inte när man ringer- alltid asså! snälla tjejen, vad har man mobilen annars till? (och det är VARJE gång) -.-
jajaja, ska bara påpeka en sak till; jag älskar lauren conrads stil, och  the hills! säsong 2 nyligen - vardagar, säsong 3 - helger. och du, som var klädd som himmelen bland molnen du var het het het idag! (ingen fattar, men meningen är typ som en gåta, DÖH!)

nu ska jag dö med matte och spanska.. PÅ EN FREDAG!  suck och puss!


I never say a word, do I ?

jag vill absolut inte komma försent idag! jag måste vara klar om typ en kvart? haha, wish me good luck.
skulle skriva ett inlägg igår, men jag orkade inte, så ja, det blir så ibland.
på sistone har jag bestämt mig för att jag inte orkar tänka på så mycket, ni vet, ta det lungt istället.
sen det här med bloggen, man skriver om sin vardag, fast jag samtidigt skulle vilja skriva om något mer, om man vill öppna sig så är ju bloggen ibland ett hjälpmedel? men nej, det går inte, det kommer nog aldrig gå. för en blogg är en blogg för mig, och man skriver inte om sina personliga känslor i den, det är för personligt. Men jag kan alltid ändra mig, har gjort det förut när det gäller sånt här.
och så har jag alltid samma dilemma på morgonen - vad ska jag ha på mig? sen när man väl väljer en 'outfit' så är den inte ens märkvärdig, den är helt vanlig, jag menar, jag ska gå till skolan, inte party party. men ändå, dilemmat fortsätter och nu ska jag trippa över till min garderob för att hitta något att ta på mig. än en gång. haha.

puss.


tradelitaaah.. (8)

vad gör jag denna tidiga torsdagsmorgon? jo, jag väntar på att min plattång ska bli skitvarm så jag kan platta mitt hår spikrakt, lejonmanen måste ju försvinna! :) och förresten det är inte snö ute idag, regnar det eller har det regnat? :S suck, det regnar, får ta med kepsen idag då. det är typ mitt skydd mot regn (håret).
åt nyss frukost och ska snart börja klä på mig, sminkningen har jag ju kvar, fast bara lite, så det ska nog gå snabbt :) hoppas jag.. haha.
igår gick dagen till att plugga iallafall, det är liksom mig vi snackar om, jag pluggade matte och läste min engelskabok tills typ 8? jag menar jag började vid kl 5.  där efter tog jag paus eftersom det var dags att gama, men efter maten pluggade jag lite matte igen. hmmm..

nu återgår jag till sminkandet.  så pusselipussPUSS! ♥


orka snö

det är i början av april och då kmr det snö? -.- suuuck. tack och lov att det regnar va? så att snön försvinner även om jag inte gillar regn för att det fuckar upp mitt hår så att jag ser ut som ett lejon.

att göra lista innan fredag/måndag:
- ta reda på vad jag fått i sam & hi.
- göra alla uppgifter jag fått i matte
- vara med på gympan -.-
- läsa åtminstone till kapitel 10 i min eng bok.
- börja läsa min svenska bok.

och med den listan tror jag inte att jag kmr hinna med mycket under helgen, men vi får se, jag hinner om jag är snabb! (?) fast å andra sidan jag är ju rätt seg när det gäller att plugga så. men det här är ett måste.
nej nu får jag skynda mig, måste träna piano innan jag drar till skolan ( framföra en låt på musiken, remember?). plöö, och jag kan inget eftersom min lärare absolut måste ge mig den rätta men svåra versionen av noterna! -.-
suuuck! men gud vad jag klagar, nej vafan det är en bra onsdag idag, eller det kanske blir, man vet aldrig?
dessutom så kmr ju Paulina idag, den bögen<3

anyway, got to go, fo' show. pusselipusspuss ♥


it won't work

jag har försökt att vara duktig och plugga, men går det? nej, utan musiken är ju på och tv också, så jag har varit sprallig, och pluggandet har gått åt helvete. jag ska kunna text och glosor , det är min spanska läxa, men utav 30 ord kan jag bara 4.. Oops?
därför ska jag ta tag i pluggandet rejält nu nu NU! det finns inte en enda till minut att missa!


who do you trust?

det är så svårt att lita på folk nuförtiden. tillit. det är nog människans svagaste länk. vissa vet ju inte vad vänskap är fast dem tror att dem vet. men en riktig vän är den som finns där för dig även om du ringer mitt i natten & behöver hjälp,en riktig vän är den som ser att någonting är fel även om du har ett leende på läpparna. En riktig vän är den som inte tar den killen du gillar, en riktig vän är den som följer dig hela vägen, tills du inte orkar mer.
En riktig vän är den som försöker bära dig, när du inte själv kan gå, en riktig vän ljuger inte för dig. En riktig vän ignorerar dig inte för att bevisa något, en riktig vän är den som försvarar dig & står vid din sida livet ut vad som än händer.
en riktig vän är också den som är beredd för att göra vad som helst för att hålla dig vid liv, även om du vill försvinna. en riktig vän är den som inte snackar skit bakom din rygg, en riktig vän är också den som är ärlig & säger vad som är fel. en riktig vän stödjer dig, litar på dig. en riktig vän kort sagt; finns alltid där för dig. är detta så svårt att fatta?

tudeliuuu

fattar inte varför jag är som jag är gällande sånt? det är ju helt normalt. och jag hatar mig själv för det. Loser med ett stort L i pannan säger jag bara.

jag har inte gjort så mycket, kmr komma försent också tror jag, coh det är här jag önskar att jag gick i rudbeck.. (a)
menmen, jag ska äta snart, och torka håret, kom typ ut ur duschen för inte så längesen så ska torka och platta, sen återstår typ allt förutom frukosten som jag ska äta typ.. nu.
puss.

fuck vädret

gott folk, dåliga nyheter, det ska både snöa och regna imorn, och jag hoppas verkligen tv4.se har fel. *hoppas hoppas hoppas!*
just nu äter jag mandarin, hihi ^^ alltid asså. och ska snart hoppa i säng med antigen min svenska eller engelskabok, vi får se. tror det blir engelska, ska ha läst till kapitel 20, och jag är typ på kapitel 1, oops, så kan det gå. 
anyway, godnatt.  


i say exactly what you wanna hear

tralalala.. (8) jag slutade halv 2 idag, woho. har gäspat mig igenom typ alla lektioner, men när man kom hem blev man inte glad däremot.. eftersom man fått en IG varning från matteläraren?! *damp* orka, jag gör mina tal och uppgifter på lektionerna!.. (a) gud, jag hatar henne så mycket, hon kan ju inte ens ren svenska när hon snackar med sin JÄTTE nasala röst! -.- fuck her! ska nog faktiskt göra några mattetal som jag har fått i uppgift att göra för att hon ska riva min IG varning.. hehe, jag kommer ha så roligt! -.- hoppas folk har en ännu bättre måndag än jag istället för att sitta och göra mattetal (typ 5-6 sidor! >.<)
men nu ska jag sätta igång.. *suck* .

besos.

take me to that place i wanna be

otroligt nog vaknade jag exakt när alarmet pep, tror jag nog var typ halvvaken innan den ringde. kunde inte somna förräns efter 12 eller något, låg och vände på mig själv i sängen, menmen. kolla på vädret, det har regnat och det regnar fortfarande lite.. buhu, men det blir tydligen sol sen någongång vid 3 - skööönt. man vill inte tappa sommarkänslan, hihi.
och förresten så är jag inte pank längre! eller nja, måste typ spara dem här pengarna jag fick typ i förrigår, eftersom studiebidraget inte kommer den här månaden.. -.- suck! det kommer inte gå har jag en känsla av.
sen så måste jag, (absolut måste!)börja dela ut mina CV:n för det börjar bli väldigt försent för det, jag vill ju ha pengar i sommar fifan :)

besos.

its still the same

sometimes it feels that we won't make it.
that we can't take it.
but we survive,
we get by.
we take a hint, and start to fight.


bla bla bla.. jag har fortfarande tråkigt, speciellt nu när the hills tog slut :( det är den nya säsongen btw! :D så kolla!

its a BIG NO, NO!

jag har SÅ tråkigt! vem vill dra ut? för kolla på vädret, det är så sköööönt! det är vår nu och jag kan inte sitta hemma på en löördaag! :( buhu..

anyway, byrån är klar nu, hihi. så ett nattbord ska jag få, och ut ska fåtöljen och spegeln. Jag kanske borde göra något med mitt rum, ändra något? när jag nu inte har något att göra? annars får jag väl gå och dö framför tv:n!-.-
SUCK!
jag vill bara sitta ute nu, på ett ensamt ställe med bara någon och tare chill och bara snacka om livet, eller bara om vadsomhelst! den där sommarkänslan. älskar sommaren, sen när den väl är här kan man sitta ute och bara göra ingenting och det äger ändå, fattar någon ens vad jag menar? fast dagen är iaf bra, det är inte så att jag har mega-ångest för att stanna hemma, menmen.
whatever.

hare bättre än bäst. puss.

a change of pace

mona sökte på change sen kom bara ett band upp bland en massa andra olika låtar, och jag ba; varför inte ba duvet klicka på den? ladda ner lite okänd musik? tänkte jag. and damn right i did the right thing!
för det bandet heter a change of pace, och dem kommer vara väldigt älskvärda av mig för jag håller på att ladda ner mer och mer, en låt och jag var fast.. ^^

annars har jag inte gjort så mycket, sovit hos mona, och ska hem snart, väldigt snart. ska hjälpa mamma med byrån igen, sen så kanske göra om lite i mitt rum kanske? vi får se. en sak är säker iallafall, den stora spegeln i mitt rum ska bort!

men nu ska jag lyssna på musik med mona och chilla mig igenom livet, speciellt nu när solen skiner!

P U S S!


stop to think

orkar inget gbinlägg ikväll. ska ha kul, orkar inte tänka så mycket. hare bra.

pfft..

vaknat, sminkar mig, laddar min ipod, nyss ätit frukost. vädret ser inte bra ut, men förhoppningsvis blir det bättre så man kan ha leggings. fett onödigt inlägg.
det finns så mycket annat jag vill skriva egentligen, men då vet jag att en viss person kommer gå och berätta allt, så det är definitivt inte värt det. du kanske inte skulle berättat det för alla, men du kan definitvit inte hålla den hemligheten, och trots att typ 9 pers läser min blogg och kanske får reda på något, så är det inget för mig, men du däremot. får du veta något, så vet jag att jag kommer ångra det grovt.

nu ska jag hitta något att ta på mig!
besos!


gama

ska äta nu, men skriver ett snabbt inlägg innan jag drar och gamar! idag har varit en dag med massor av gäspande genom lektionerna, samtidigt som jag fick ångest i slutet av dagen, eftersom jag fick veta att jag inte kmr få några pengar alls den här månaden! JAG ÄR PAAAANK! :( det  är synd  om mig plus att jag var kvar en hel timme nästan efter skolan bara pga låten vi ska framföra (uppgift i musik) orka! det är synd om mig..
men nu ska jag äta! PUSSSS

sömntuta

vaknade försent, övertygade mig själv att jag ändå skulle hinna i tid till skolan, medans mamma sa innan hon gick att jag inte kommer göra det, och hon hade rätt - gud, jag hatar när hon har rätt!
så nu sitter jag här, plattat nyss klart håret, skulle sätta upp det och sen dra iväg till skolan om jag nu inte hade duschat, vilket jag har, så..
ohhooo, jag vill inte komma försent till historian, vilket jag kommer göra.. bara inte frånvaron är hög eller blir hög så att jag inte får mina pengar den här månaden - det vore ju fruktansvääärt! hahaha.
nej nu ska jag vara duktig och skynda mig så kanske jag hinner till andra timmen av historielektionen.

tjoho i stugan!

sitter här, har just tvättat mig av sminket, och funderade på att sätta ihop resten av byrån, men näe.. eller kanske efter det här inlägget, beror på om jag orkar :) här är dagens bilder,

image92     
paulina var ju och hälsade på som sagt (och käkade),  här känner hon sig lite gangsta  
                                                     image93
                                             och här njuter vi av solen och sommarkänslan! <3 :D

                                  image95 
                                         efter skolan träffade jag mona, vilken sexy maddafakka!

                                                    image96
                                                 och så har vi ju mig här- you just gotta love juuunkfooooood<3

kom nyss på att jag egentligen borde läst lite av min engelskabok tills imorgon, men det får va.
nu ska jag msn:a och snart hoppa in i min sköna säng och sova!

puss och godnatt din katt!


sommaren är på väg! :D

känner ni inte det? den där sommarkänslan, man känner den mer och mer för varje dag! :D och idag var det en sköön, solig och underbar dag faktiskt, som sagt; sommarkänsla! <3
paulina var och hälsade på i skolan, mihihi :D vi catchade up lite på vad som hade hänt, och begav oss ut sen för att ha det chillination ute i solen med musik- än en gång; sommarkänsla dude!
haha vi tog pics också, men dem lägger jag upp senare idag :) efter skolan träffade jag mona, stackarn hade väntat på mig hur länge som helst -sorry, men jag var tvungen att göra mitt prov! och förhoppningsvis kommer jag åtminstone få ett G på det.. you can always hope. Jag var fett hungrig och sugen på donken för en gångs skull, haha, så jag tvingade på henne en meny, hihi. äsch, she loved it. det var naaajs, men tiden bara rann iväg, så vi sprang till bussen, och tåg tåget hem sen (eller jag tog tåget hem, hon skulle på ngn talangjakt(?) )
men det var en bra onsdag. bättre än bra till & med.
nej, nu måste jag kila, mamma ropar om en byrå jag ska sätta ihop, haha.

PUUUUUUSSS!

jag saknar GG! <3

äntligen kan man blogga!
idag är det tisdag. Det var då GG brukade komma på tv. now its gone! :( visste inte ens att dem visade so u think u can dance från måndag till fredag (?) så nu missade jag den också, inte för att jag är SÅ intresserad menmen.
dagen har gått åt till att plugga, och gud så bra det har gått! -.-
btw.. här är bilder från när jag träffade Paulina i stan. vi hade kuuuuuuul!

image91
Paulina insisterade på att ta kort på mig, men fick mest big NO, NO's från mig, och så får jag inte glömma flummet!
 
image89
efter lite shoppande drog vi in till Derby där Paulina köpte en AIK halsduk! :D

image88  
en hel del shoppande blev det och vi blev ju såklart hungriga så vi bestämde oss för att äta, och båda var så sugna på sushi :D 

har inte så mycket mer att skriva, väntade mest på att lägga in bilderna, haha.
hare så bra!


RSS 2.0