gott nytt år, säger jag med hopp i tanken (you can do it!)

snart är 2007 slut, och då kommer år 2008.
jag inviger det nya året med hopp. vad det nu än är, så ha hopp, jag menar, du kommer ta dig ur det, vad det än är, tro mig, jag vet vad jag snackar om.
kolla tex, på johnatan wamback, hans misshandlades, hamnade i koma, vaknade, blev förlamad i hela kroppen, läkarna sa att han aldrig skulle kunna röra sig igen eller gå igen, men tror ni han lyssnade eller? nej, han fortsatte sitt och nu kan han gå .. hans historia är så fantastisk, såna där människor ska ha ett sånt stort tack, när jag får reda på vad dem har gått igenom säger åt mig själv; kan han klara av det, ska minsann jag! eller om något händer, så ska jag klara av det, jag menar, det gäller att hålla hoppet uppe, jag tror nog inte det är mörkret det är vi är rädda för, utan för ljuset på något sätt, ljuset är det orädda, vi tänker, det är främmande, vill vi klara av det? kommer vi klara av det? det kan vi, det löser sig. vi kan göra vad vi vill, bli vad somhelst, bara vi själv vill, det gäller att ha viljan. 
har du viljan har du allt, har du hoppet, har du allt. men viljan är nog det viktigaste, det är nog källan till hoppet, eller kanske tvärtom?
kolla på dem som har bekämpat cancer, kolla på dem som har en sjukdom & uppskattar livet, jag menar, varför ska man inte uppskatta livet, du har typ 100 år på dig att leva, du kan göra vad du vill av dem åren, hoppa bungy jump, åka luftballong, eller något annat galet som du alltid velat göra, stå på två ställen samtidigt maybe? 
allt går, bara DU vill, du måste vilja det, av hela ditt hjärta, av hela dig. 
sen ett stort tack till christina aguilera, det är så konstigt, jag menar, jag kunde aldrig ana att hennes texter, hennes låtar, hennes röst skulle vara till en sån hjälp, att hon hade hjälpt andra till & med, ett stort tack ska hon ha. man blir glad av hennes musik, och om man går igenom något svårt, så vill man kämpa emot, man vill kämpa vidare, man vill övervinna rädslan, man vill klara av det. viljan, hoppet, musiken<3 
vi människor klagar på att gud inte hjälper oss, jag menar, varför ska vi ha hjälp av gud & inte själv klara av det, utan bördan så äre inte värt det, jag menar om du var i en svår sits, & bara VIPS, blev fri från allt på ett ögonblick, skulle det kännas skumt, som att något inte riktigt låg rätt till, men om man har varit igenom något riktigt svårt & det är svårt & bördan är svår, & när vi väl har övervunnit det, så äre värt det, man blir typ; wow, i did it! jag klararde av det! man får en sån lycka & stolthet över att man klarat av något så svårt som man inte trodde att man skulle klara av. det vi vill ha, det vi vill uppnå, det återstår upp mot var & en & hur mycket man är villig att kämpa. jag lovar i slutet är det värt det. ni snackar om att mirakel inte finns, men var miraklet då, var den som klarar av det, det är ett mirakel att en människa kan stå efter att ha varit förlamad, det är ett mirakel att en barn inte blir en brottsling i ett brottsligt samhälle, utan ägnar sig åt skolan. en familj som försöker att inte bli urfattiga & klarar sig, det är ett mirakel, ni kanske inte ser det, men det hoppas jag att ni gör.
därför vill jag avsluta det här året & börja det med att säga; håll alltid hoppet uppe, ni kan klara av det, tro på er själva när det inte finns någon som tror på er. tro på er själva när ni inte tror att ni kan klara av det, tro på att ni kommer klara av det & när ni väl har övervunnit det så står ni där med tårar i ögonen av lycka, hela ni är fyllda av lycka & känner att, ''yes, jag klarade det! JAG klarade det!'' för jag vet att ni kan, det är bara viljan som gäller. jag tror på det, gör ni?
hopp, kärlek & tro & så mycket kärlek till musiken! <3

happy new year .. ?

.. äsch, det är först vid 12 för mig. när klockan slår exakt tolv. orka tråkiga männiksor som inte pallar att man driver med dem, jag menar; va inte så tråkiga!
det är ett helt nyår som kommer, det ska bli en heeelt ny start. längtar tills sommarn, det konstiga är ju att det är varmt nu i jan, jag menar, blommorna har slagit ut?! :S weird.
just nu gör jag inte så mycket, jag ska måla mina naglar & så, vid 5 kommer pappa & hälsar på.

musik betyder så mycket för mig. älska musik, jag menar, den som inte älskar musik måste vara dum i huvet.
jag vill bara kolla på adam & eva, dem där gamla serierna man brukade kolla på när man var liten? haha, bara sitta där med malin & asgarva åt varje liten sak, hhihiihi, det blir av när flickan kommer hit om 2 dagar! <3

nej, nu ska jag bara njuuuta av allt, av livet.

GOTT NYTT ÅR ... men det är det nog inte riktigt än, det är det om typ 8 timmar?




2008 ska bli en ny start för mig, förhoppningsvis

.. äsch, det är vad man gör det till.
det är en dag kvar till nyår, och hur man tillbringar nyår eller hur man är, är hur man tillbringar resten av året sägs det, då får jag inte vara som jag var idag, jag vaknade 2 idag, helt uttråkad har jag varit hela dagen, en såndär när man är riktigt rastlös, det finns inget på tv, det finns inget att göra, och affärerna har stängt, men om dem nu skulle ha öppet skulle du inte orkat ta på digkläder & sminkat dig & dra ut - det har varit en sån dag, jaja det är vad man gör det till, men ibland så äre bara typ som att man ba; åååh, man orkar inget. därför ska jag inte vakna 2 imorgon, vaknade egentligen 1, men dagdrömde typ tills 2, eller så. plus så kändes det mer som kl 8 än som kl 1, aja, anyway, imorgon, får jag vara uppe tidigt, nja inte tidigt, typ kl 8 tidigt, men tidigt för att affärerna har inte öppet så länge på nyårsafton, och om jag stannar hemma imorn också då kommer jag få utbrott, så nej, jag ska skaffa en ny mus, eftersom den här knasar så mycket, har försökt vara inne på datan hela dagen, jag menar om man ändå inte har något att göra, varför inte logga in på datan? tror ni inte jag har försökt eller?! men nej, min mus ville inte fungera förräns nu, så jag har inte kunnat vara inne, så imorn blire att skaffa en ny mus!

sen kan folk på msn lära sig att man inte svarar direkt när dem skriver, man har faktiskt annat för sig, man kanske springer på toa, eller man kanske snackar med flera på samma gång .. eller helt enkelt skriver i sin blogg eller något annat?
fatta roxanna, tålamod, tålamod, du är inte den enda jag snackar med?

nej, jag vet inte vad jag ska ha på mig på nyår heller, inte för att jag ska kröka eller så, nej, jag ska fira den som vanligt med familjen, jag kan känna hur uttråkad jag ser mig själv & känner mig imorn, jag menar när jag säger; ''jag ska fira med familjen imorn'' hör jag hur jag inte vill, eller det är så jag känner, jag menar våran familj gör inte så mycket på nyår, vi bara blir så här; woho, nyår! kramar om varandra vid tolvslaget & sen kanske kollar på fyverkerierna som pågår utanför vårat hus, själv så köper vi inte fyverkerier, jag anser att det förstör miljön, folk kan ju plocka efter sig?! men nejnej, ''vem bryr sig''
orka att ni snackar om att vissa lider mer än andra, ja men, nu när man kan göra något för att inte göra klimatändringen värre (snackar inte om fyverkerier nu) så''orkar'' ni inte, eller helt enkelt inte bryr er. jag orkar inte bry mig att ni inte bryr er, jag tänker göra som jag vill & försöka göra mitt bästa med att bli mer miljövänlig.
nej, men orka vara negativ, nyår med familjen kanske inte blir så dålig, ska vara positiv, det blir vad man gör det till. ska fundera över vad jag ska ha på mig imorn, min nya blåa klänning eller mitt rosa linne med en liten rosett vid sidan om, äsch, det blir bra imorn. 
  

2 dagar kvar till nyår?

idag har varit en helt OK dag, fast fick reda på att mona hamnade på sjukhus, blev orolig.
var försiktig! bra att det löste sig iaf. 
sa hejdå till flickan för en stund sen. 
anyway, vi gjorde egentligen inte så mkt, bara kollade på mean girls, typ halvt, tills musen började knasa sig IGEN!
orka med min mus asså. aja, det lösert sig. sen så fick man presenmter från människan också, julen är över, ni hade inte behövt köpa presenter, vi hade inget till er :$
men gillar toppen jag fick, its pretty :) hihi

plus så glömde du bort din choklad hemma hos mig, mona. 

kom på en grej, idag märkte jag att jag ser rudbeck som ett läskigt ställe, om jag gick där skulle jag vara rädd att inte få några vänner, helt seriöst.

sen drömmen i morse: det var inte så jag hade tänkt att det skulle vara, nej det ska vara bättre, andra personer ska det vara i bilden också, haha.

nej, nu äre dags för MUSIK!<3


funderingar & konstiga, men underbara drömmar.

jag insåg en sak idag helt, och lite halvt igår; jag är totalt nöjd med min kropp och allt med den, and thats it!
och om jag har lite putmage ibland vem har inte det, man kan inte förbli en pinne i hela sitt liv.
sen har jag funderat på en piercing i naveln ..  men det återstår att se.

min dröm inatt var helt underbar, fast å andra sidan kändes allt så verkligt, haha.
men att jag skulle vara så pushig och outgoing i drömmen, kan inte se mig själv som det.

men, nu ska jag äta frukostis, & duscha m.m

sen måste jag tilllägga att jag älskar min PA låt! <3

*en STOOOR pussmun*


orka

idag har varit helt okej, fast jag köpte en trådlös mus & tangentbord som inte passade min dator, bara musen ville fungera .. hmm :/
aja, sen så saknar jag min paulina kom jag på! jag & den flickan måste ta & träffas på lovet.

är inne på msn, det är så tråkigt, inga människor som vill ta kontakt med en alls. var med pratglada!

nu ska jag återgå till pa.


mitt namn betyder

What SOGOL Means


S is for Sassy

O is for Organic

G is for Glittering

O is for Outgoing

L is for Legendary
What Does Your Name Mean?

en dag med irritation

guuuuuud, har tillbringat hela dagen med att fixa datan, now its settled. PU'H!
nej nu ska jag ta och ringa min blondinblomma som väntade på mitt samtal för en & en halvtimme sen :/
Oops (A)

jag vill också känna den värmen

.. kommer jag någonsin att få göra det eller :/ det ser inte ljust ut iallafall just nu känns det som.

såg förtrollad idag med mona. älskade filmen, den var HEEELT underbar. man blev bara så glad av den! ^^
sjöng på en av låtarna på väg hem, haha.

nej, nu ska jag stänga av datan, så snart limewire funkar :/
plus så är prinsessans dagbok på tv, tröttnar aldrig.


som ni har säkert märkt så har jag fått internet nu, synd att man inte kan snacka i tel samtidigt :/

naturligt vacker

  image31
jag tycker att den här tjejen är så söt, så vacker utan eller med smink.
på tal om hayden panettiere så ska man kolla på älskade heroes idag <3

here we go again ..

tudulodu .. här sitter jag .. igen. skulle inte skolkat från gympan om jag visste att vi hade simning idag, men men, äsch .. äh, vem försöker jag lura, skulle visst skolkat då också! ^^
på fredag är det looov, woho, längtar!<3 sen äre julavslutning + kören i aulan .. igen, gud va mkt kören har att göra.
stackars irene som sitter här med mig har tråkigt .. :/
JAG VILL HA PENGAR, SHOPPING, LUSSEBLLAR! :D ... och myspys såklart ^^
fast det är ganska svårt utan en vit jul .. äsch, man gör det bästa av det, snön kommer i jan, feb iaf :)

jag är nöjd med den jag är, och dem som inte uppskattar mig som en kompis, behöver inte uppskatta mig, klarar mig bättre utan.

plus, i nailed(vet inte om det stavas så) it på trummorna idag! hahaha, anyway, vi har prov på musik den 16 jan, sen så fick jag ig på det senaste historieprovet .. i knew it was coming, i could feel it, dude .. -.- 
iaf, då har jag alltså omprov på spanska idag, sen omprov på historia i mars igen, eftersom det här omprovet sööög, jag vet det, jag kommer få ig. sen så .. ja, måste förbättra min ig varning i svenska. plöö, jag lovar, jag är skoltrött. solna gymnasium passar för oss layzie people tycker jag, men ändå, ska bättra på mig.

no more of that, and no more of this, im gonna do better.

i was shocked.

jag gillar mitt hår .. hmm :/
 vi har lucia imorgon ^^, där ska jag & nazanin sjunga 'oh, happy day' det ska gå finemang, people!

ÄLSKA!

jag lever i en värld där alla sätter etiketter på alla

.. vad, det är ju så, även om någon sitter & förnekar det just nu.

jag är så trött på folk som inte är sig själva, som låtsas vara någon annan, låtsas gilla en annan sorts musik/artist/kläder/stil bara för att passa in, liksom va er själva, patetiskt asså.
man blir ju bra vän med någon för att man är sig själv, för att den personen ska gilla dig för den du är. ditt riktiga jag.
fast och andra sidan så ser ju ingen någons riktiga, riktiga jag. (om nu någon fattar vad jag menar).

jag har fan omprov imorgon, två stycken! plöööööö. sen så har jag historieprov på fredag också. plööö plööö plöö!
aja, ska plugga när jag kommer hem, jag bara måste liksom. fan ta internet bolaget som vi skaffade också. vi kan inte ha modem, & nu hotar dem att vi ändå måste betala för 12 månader?!

jag orkar inte vara den som hjälper andra, när man inte känner sig uppskattad efter. man finns där, men istället för att man ska bli uppskattad, så blir andra som inte ens där för dem uppskattade man, ba; whöööt? :S

anyway, vem fan försöker jag lura, fast folk kommer vara så, kommer jag ändå alltid hjälpa dem, det går bara inte att inte göra det.

det borde inte finnas grupperingar. alla passar i en enda grupp om du frågar mig.

här är ett faktum; fast livet har sina upp & ner 'banor' så älskar jag det ändå.


.. och tråkigheten fortsätter.

gaaaaah, hata, hata ONSDAGAR :'(
tänker på att skippa spanskan, fast vi har typ .. prov. haha, vad? orka.
menmen ..




jag orkar inte med något idag, inte med skolan, inte med att dra hem sen, inte ens med heroes . shame on me! haha nej, men klart, jag orkar med heroes. älska heroes liksom. ORKA SPANSKA! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
DAAAAMP, FUCKING SUGIGA DAG.
SÅ OTROLIGT TRÅKIGT!

hata hata hata ONSDAGAR

asså onsdagar är inte min dag, det är inte det, inte måndagar heller, eller söndagar heller för den delen, eftersom på söndagar har man ångest inför att det är skola nästa dag & på måndagar så äre så otroligt tråkigt, så otroligt ba; GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! och idag, idag är världens tråkigaste dag, om en timme eller så,  så har jag prov i spanska, 'konversation & diktamen', PALLA! kommer kunna nada. aja, skolkar från gympan som jag har också, men orkar inte, ni ser ju, onsdag är definitivt inte min dag! sen när jag kommer hem måste jag skriva en insändare tills imorgon ... -.- i svenska. IG varning i historia & svenska, min framtid kommer suga, haha, fett synd.
nej, men vi får se, idol finns ju alltid .. NOT XD
lucia nästa vecka i skolan, jag & nazanin ska sjunga 'oh, happy day' det är en sån glad låt, sen sådär lite svängig ni vet ;) i like it!
så längesen jag skrev i min blogg, jag saknar det så mycket. jag saknar pa, jag saknar msn, fast det blir långtråkigt med att hålla på med det efter en timme typ. jag saknar internet, jajajajajaja, jag vet, har skrivit det i två st förra inlägg, men who cares, i love internet! hoppas jag får det om en vecka :/ plööö.
aja, vi får se vad jag hittar på i helgen också.
jag ska fan ha det full planerat .. eller inte! har fan omprov nästa måndag & nästa torsdag samtidigt som jag har historieprov på fredagen, plöö. palla.
 
orka, orka, orka, orka! haha, jag är inte på jättesuperduperglatt humör just nuu, jag har otroligt tråkigt -.- aja, bloggar finns alltid att läsa jöööö.
gud vilket långt inlägg det här blev.

jag har shoppat också btw ;) köpt två klänningar, dem är så söta! en orange & en svart. sen så gråa byxor som jag har på mig just nu, & sen en grå topp med svart mönster ( det har jag inte på mig, bara dem gråa byxorna) like it.
längtar tills sommaren, då jag kan ha på mig sommarkläder & köpa den där ryggsäcken i stadium, och sen  .. sen (det här är absolut sista gången jag tjatar om det! ) sen .. ha mina klänningar där jag HAR LÅNGT hår .. :$ (a)
jaja, det var sista gången jag tjatade om det, sa jag juu -.-

RSS 2.0