det här kallar man en talang

.. och en riktigt fin gåva från gud asså!



things are almost never what they seem

vaknade klockan 11, vilket inte var förväntat eftersom jag somnade klockan 5 ..  :/ aja, sov gott iaf. 
mådde lite dåligt igår innan jag skulle lägga, men det ordnade sig.
gårdagen var kul .. jag bara överlevde inte gårdagen, mer än det, i enjoyed it! allt vänder till slut, det är så. det är vad man gör det till. och jag lyckades bli lite socialare, yeay, nu gäller det att fortsätta i den takten!

ibland blir saker inte som man har förväntat sig, dem blir ännu bättre.
 


A cinderella story

'' never let the fear striking out to keep you from playing the game''

orka vara jag!

helt seriöst, jag orkar inte.. när ska det här sluta?! när ska jag börja sluta vara så nervös & rädd, jag menar nytt folk, so what?! jag måste börja nu, eller aldrig annars äre försent.
jag ska försöka vara positiv, inte negativ, jag menar vad är det värsta som kan hända? jo, att ngn hånar mig eller att jag börjar stamma. PLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
detta suger. jag vill vara en sån där tjej som är otroligt självsäker, som bara fånar sig så otroligt mycket att skämma ut sig förblir coolt!
har druckit två redbull hitills, en tredje väntar, (hoppas det hjälper .. & inte gör mig mer illamående förhoppningsvis)
men nu ska jag dra & käka middag typ, som monas morsa har lagat. jag hoppas kunna äta. fast jag är nervööööös.
åh, orka!

ångest & abstinens

jag vill ha internet, helt seriöst, jag har klarat av typ 3 veckor nu, sen när min morsa beställde internet igår fick jag reda på att jag måste vänta 3 veckor till! ÅNGEEEEEEEEEST!
jag orkar inte vänta, tänk om jag tröttnar, för sist jag var inne så var det inte überkul.
hur har jag internet 6 kan skriva i bloggen? eskuulans data! :D
hahaha, anyway, bloggar kanske mer någon annan dag typ, anyway, anyway som jag brukar säga nu ska jag sluta blogga, vet nada vad jag ska säga.  

älska.

Mmm...

The world seems so cold
When I face so much all alone
A little scared to move on
And knowing how fast I have grown

And I wonder just where I fit in
Hold a vision of life in my head
Oh yes

I will be
Strong on my own
I will see through the rain
I will find my way
I will keep on
Traveling this road
Till I finally reach my dream
Till I'm living, and I'm breathing
My destiny, yeah yeah

I can't let go now
Even when darkness surrounds
But if I hold on, yeah
I will show the world
All the things that you never expected to see
From little old me, this pittsburgh girl

And I wonder just where my place is
Close my eyes and I remind myself this
Oh yeah yeah

I will be
Strong on my own
I will see through the rain
I will find my way
I will keep on
Traveling this road
Till I finally reach my dream
Till I'm living, and I'm breathing
My destiny, ohh

It comforts me
Ooh it keeps me
Alive each day of my life
Always guiding me
Providing me
With the hope I desperately need

Well I gotta believe
There's something out there meant for me
Oh I get on my knees
Praying I will receive
The courage to grow and the faith to know

That I will be
Strong on my own
I will see through the rain
I will find my way
I will keep on
Traveling this road
Till I finally reach my dream
Till I'm living, and I'm breathing
My destiny

<3



chrisitna aguilera, bara 11 år.  hon var, hon är & kommer föralltid vara min idol <3

oh my lord, its friday, oh what a day.

idag var det pirrigt. jag var nervös från den stunden jag vaknade tills den stunden jag var tvungen att stå där uppe. med strålkastare mot oss alla. i kören. det var pirrisgt, asså verkligen pirrigt, mådde illa på morgonen, jag åt nästan inget, men köpte en macka i skolan sen däremot. 
men det gick bra, bättre ska det definitivt gå på öppet hus i allafall. hela jag skakade efter att jag & marie-rose hade sjungt. mina ben skakade när jag gick den för scen trapporna, jag menar, hey! jag båste bli av med min scen skräck, & jag som trodde att det skulle vara mobbat & att bara 10 pers skulle komma typ, men nejnej, nästan hela skolan var tvunga att komma! anyway, jag är hungrig, ska äta snart.
skitlääänge sen jag bloggade. har ingen internet, det är därför, har varit utan det i nästan 3 veckor typ. I WANT INTERNEEET! hahah, äsch, min data har börjat knasa också. det ordnar sig. allt i livet ordnar sig alltid .. det gör det . det göre väl ..? ja. det löser sig.

ibland kan jag känna mig irriterad över att jag inte kan skriva ut allt jag känner i min blogg, för att andra läser den.
det finns ju vissa som läser den också & går runt och berättar & ba; ah, du vet hon ..
så varför riskerar skriva något som du inte vill ska spridas till någon annan. jaja, jag vet, det är en blogg.alla läser den men inte i mitt fall, detär bara mina närmaste vänner som läser den .. typ & några andra, som jag inte är så nära med. men ändå .


ska sova över hos mona idag, får väl se vad vi hittar på, just nu sitter jag här medans mona & arshia babblar om något bakom mig.

anyway .. 
ska bara säga en sak till, det finns låtar, som betyder något speciellt bara för dig. du kan inte beskriva känslan. du kan hata innebördet av dem, men ändå älska dem för att dem är så speciella, dem är du på något sätt.
det är dem låtarna som alltid kommer stå närmast hjärtat.


LALALALALALA

monas fest går bra, alla måste tycka jag är tråkig, för jag är jävligt tyst, medans lana skriker sin hals sönder & alla strular med alla, så sitter jag här, patetiskt jag vet.
LALALA jag orkar inte skriva mer (eftersom mona tittar på .. -.- ) , byebye

the sun is brighter than yesterday

här sitter jag vid monas dator, tjejen ska ha fest idag ^^ grattis i förskott, sötnos. hoppas att kvällen blir som du har förväntat dig den. 
.
nej, nu måste jag kila, nurcan snackar om någon dvd, elelr skiva jag måste hjälpa henne med. 
naaajss baaay' 

@kista med rox'

idag har jag varit i kista med roxanna. ÄNTLIGEN fick jag storshoppa ;)
men har fortfarande kvar saker att köpa, det får antigen bli imorgon, tidigt på morgonen, eftersom vi inte kan dra till ikea. får dra & köpa det jag vill snabbt. -.-

idag så var jag & roxanna nära på att få vakterna på oss. asså my heartbeat, det bara blev snabbare & snabbare. haha, fett creepy.
roxanna provade en mascara som tydligen inte var en test mascara, men förpackningen var öppen så hon trode hon fick prova, sen kommer biträdet & halvskriker argt att roxanna måste betala för den, sen så förklarar roxanna lugnt allt, men bitträdet vill fortfarande att hon ska betala vilket om hon inte gjorde så skulle hon skicka vakterna på oss & efter det så skulle dem ta över. vilket gjorde att roxanna bestämde sig för att gå därifrån, vi gick fortfare & fortare mot utgången, hahaha. bitträdet skrek; '' vad tror ni att ni ska ta vägen, kom tillbaks'' men vi hade förklarat tydligt att roxpox inte skulle batal så vi försvann ur butiken & gick hastigt mot bussarna för att vi inte vågade stanna kvar i kista. ahha, så kan det gå. creepy.

har suttit & funderat på den här festen på fredag, jag menar, jag vill gå men ädnå inte, fast man ska ju prova på ngt nytt, men tänk om jag sitter där helt uttråkad, jag menar jag kan inte be folk sitta fast klistrade vid mig. men, gosh i dont know, jag vill gå men ändå inte, men som det ser ut nu så ska jag gå, fast vi får se hur det går :/
panik!
haha, det löser sig, det gör det alltid.

aja, nu ska jag chatta & mingla på pa, hihi ^^
god kväll.

RSS 2.0