ingen lyssnar, & ingen kommer någonsin göra det ..

Hur ska det här sluta? 50-60 människor har dött i massiva bränder i grekland. 13 döda i kenya av blixtar. En orkan vid namn felix hotar Centralamerika. 
''Orkanen Felix har växt till kategori fem, och nu hotas Centralamerika av ännu en gigantisk orkan.''
& just nu ligger honduras i orkanens bana. Storbritannien var bara en blöt sommar, det var rekordblöt sommar där i år.
De ökande växthus gaserna gör att växterna har det svårt att andas, vilket ökar risken för översvämningar.
Det riktigt konstiga är att planeten mars också har drabbats! icen på mars smälter. allt det här är bara så konstigt.
Det är föööör konstigt. vad står vi inför? det jag verkligen inte kan fatta är att amerika tänker mer på sin ekonomi än på vår planet! De skrev inte all på kyoto avtalet. de drog sig ur det. ''Ja, men ekonomin är ju viktig'' jo, tack, jag vet det, men vad är viktigast; vår planet eller ekonomin? Om vi inte har en planet kan vi ju inte fortsätta med ekonomin!
I sommras vid juni -juli, drabbades ju asien av skyfall & översvämningar, över 200 personer omkom, samtidigt var det skyfall i ett annat land.
Man kan se hur isbjörnar drunknar, hur de börjar gå på vanlig 'sand'/'mark'. detta är katastrofalt. Vi kommer komma till en dead end om vi inte gör något nu. Vi måste göra något. Vi måste agera. Fats något säger mig att ingen kommer bry sig, ibland känns det som om det är för lite folk som bryr sig & det kanske det är? men man vet aldrig, så därför ska jag inte säga något. Men iaf, vi kan om vi vill. snälla, om det är något vi vill göra för att hjälpa världen, så är det nu. tiden är nu. annars är det försent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0