asså fuck it XD

asså fuck att jag har matte idag igen, & fuck att jag är så trött att jag är tvungen att ställa in joggandet med nellie -.-
förlåt nellie, men lovar att vi ska springa en annan gång :) om du vill? hade sett framemot det -.- plöö (jo jag vet tack; att jag har börjat använda det ordet också, du smittar av dig mona!)

hade mega huvudvärk heeela dagen idag, ville bara sova på alla lektioner, haha.
sen så skippade jag historia lektionen idag, eftersom jag skulle till tandläkaren i stan (nej, jag stack inte bara, jag sa till läraren) när jag väl gått in & mina tänder blivit undersökta så vare inget fel .. -.- vem vare som bokade in besöket & var orolig för mina tänder fast jag försökte säga att allt var fiiineeee, jo min mamma -.-
när jag fick ont i tanden förra veckan så var förklaringen antigen stress elelr att jag var förkyyyld, haha jag har båda.
fett synd. fick min kofta idag, men ska lämna tillbaks den imorgon, haha & spendera pengar på en annan kofta, eller en mindre stl, eller ngt annat helt enkelt, aja vi får se.
har fortfarande mitt hår dilemma XD, ska klippa mig, fast vet inte hur kort, rihanna kort eller axel kort? aja det löser sig. kommer sakna mitt långa hår så mycket då :'/  *patetisk*.

iaf.. haha, nu måste jag plugga matte -.-



Kommentarer
Postat av: mona

PLÖÖ FTW!

2007-09-17 @ 21:11:25
URL: http://brandmaan.blogg.se
Postat av: mona

PLÖÖ FTW!

2007-09-17 @ 21:11:30
URL: http://brandmaan.blogg.se
Postat av: mona

PLÖÖ FTW!

2007-09-17 @ 21:11:35
URL: http://brandmaan.blogg.se
Postat av: mona

PLÖÖ FTW!

2007-09-17 @ 21:11:42
URL: http://brandmaan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0