who do you trust?

det är så svårt att lita på folk nuförtiden. tillit. det är nog människans svagaste länk. vissa vet ju inte vad vänskap är fast dem tror att dem vet. men en riktig vän är den som finns där för dig även om du ringer mitt i natten & behöver hjälp,en riktig vän är den som ser att någonting är fel även om du har ett leende på läpparna. En riktig vän är den som inte tar den killen du gillar, en riktig vän är den som följer dig hela vägen, tills du inte orkar mer.
En riktig vän är den som försöker bära dig, när du inte själv kan gå, en riktig vän ljuger inte för dig. En riktig vän ignorerar dig inte för att bevisa något, en riktig vän är den som försvarar dig & står vid din sida livet ut vad som än händer.
en riktig vän är också den som är beredd för att göra vad som helst för att hålla dig vid liv, även om du vill försvinna. en riktig vän är den som inte snackar skit bakom din rygg, en riktig vän är också den som är ärlig & säger vad som är fel. en riktig vän stödjer dig, litar på dig. en riktig vän kort sagt; finns alltid där för dig. är detta så svårt att fatta?

Kommentarer
Postat av: nellie

skitbra skrivet gumman :D

2008-04-08 @ 11:18:25
URL: http://nellz0r.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0