oh my lord, its friday, oh what a day.

idag var det pirrigt. jag var nervös från den stunden jag vaknade tills den stunden jag var tvungen att stå där uppe. med strålkastare mot oss alla. i kören. det var pirrisgt, asså verkligen pirrigt, mådde illa på morgonen, jag åt nästan inget, men köpte en macka i skolan sen däremot. 
men det gick bra, bättre ska det definitivt gå på öppet hus i allafall. hela jag skakade efter att jag & marie-rose hade sjungt. mina ben skakade när jag gick den för scen trapporna, jag menar, hey! jag båste bli av med min scen skräck, & jag som trodde att det skulle vara mobbat & att bara 10 pers skulle komma typ, men nejnej, nästan hela skolan var tvunga att komma! anyway, jag är hungrig, ska äta snart.
skitlääänge sen jag bloggade. har ingen internet, det är därför, har varit utan det i nästan 3 veckor typ. I WANT INTERNEEET! hahah, äsch, min data har börjat knasa också. det ordnar sig. allt i livet ordnar sig alltid .. det gör det . det göre väl ..? ja. det löser sig.

ibland kan jag känna mig irriterad över att jag inte kan skriva ut allt jag känner i min blogg, för att andra läser den.
det finns ju vissa som läser den också & går runt och berättar & ba; ah, du vet hon ..
så varför riskerar skriva något som du inte vill ska spridas till någon annan. jaja, jag vet, det är en blogg.alla läser den men inte i mitt fall, detär bara mina närmaste vänner som läser den .. typ & några andra, som jag inte är så nära med. men ändå .


ska sova över hos mona idag, får väl se vad vi hittar på, just nu sitter jag här medans mona & arshia babblar om något bakom mig.

anyway .. 
ska bara säga en sak till, det finns låtar, som betyder något speciellt bara för dig. du kan inte beskriva känslan. du kan hata innebördet av dem, men ändå älska dem för att dem är så speciella, dem är du på något sätt.
det är dem låtarna som alltid kommer stå närmast hjärtat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0